Marcos do Nascimento Teixeria Galatasaray'a Geliyor!

Juan Jesus ve Mangala gibi stoperleri bizde isteriz ama zor transferler bunlar.

Boyle dusuk maliyetli genc oyunculardan fazla zarar gelmez. Takimda dogru durust genc yabanci oyuncu yok zaten, tecrubeli oyuncularin yanina 3-4 genc oyuncu koymak mantikli.

Juan Jesus ve Mangala gibi stoperleri bizde isteriz ama zor transferler bunlar.

Boyle dusuk maliyetli genc oyunculardan fazla zarar gelmez. Takimda dogru durust genc yabanci oyuncu yok zaten, tecrubeli oyuncularin yanina 3-4 genc oyuncu koymak mantikli.
dusuk malıyetlı degıl ki

Siz kendi genç yeteneğinizi 7.5 a satmıyonuz elin adamı niye satsın sana bedavaya ,gönül isterki bedava olsun ama geleceği varsa para edecektir illaki

185 boyunda ancak. Zaten bizim takım yeminli 185 den uzun ysak

Adamın takipçi artışını izlemek huzur veriyor resmen

dusuk malıyetlı degıl ki
Ligin son sirasinda bulunan takimin stoperi icin 3.5m biraz fazla kabul, 2-2.5m daha makul olurdu ama yillik ucreti fazla degildir. Mangala, Juan Jesus gibi stoperlerin bu piyasada hem bonservisleri hem de yillik ucretleri yuksek.

Tutarsa iyi paraya satarsin, tutmazsa da asagi yukari ayni paraya satarsin, ayni Cavanda'da yaptigimiz gibi.

Vay be herkes futboldan anlıyor herkes izlemeden iyi ya da kötü diyor twitter a bakıyorum video yu izleyen herkesin de bir yorumu var bu ülke neden ilerlemiyor iste her konu da biz biliriz egosu var bu ülke insanın da hayatlarında topa dokunmamış adamlar topa bassana lan vursana lan demeyi izlerken çok güzel söylüyor sahaya koysan 2 bindirmeyle ben ölüyorum beni hastaneye götürün der bu tipler.
Sadece bir örnek vericem yıllar önce sene yi haytirlamiyorum etoo real madridteydi vallahi 2 maç mi oynadı ne oldu bitti unuttum bundan birşey olmaz diye bunu mallarco ya gönderdiler sonra barcelonaya gitti bunu futbolun içindeki adamlar yapiyor adam dünya starı oldu ama biz daha az işi bilen olarak herşey hakkında yorumumuz var.
Ben marcano iyi çıkar kötü çıkar bilemem bu mali durumda bizim icin 3.5 milyon riskmidir risktir ama ben insanların yorumlarına kiziyorum yok ligde sonuncuymus fm profili böyle fifa böyle bu tarz yaklasimlarla iş yürümez hayırlısı olsun izleyip göreceğiz.

Çok kişiyi utandıracağını garanti edebilirim.

Vay be herkes futboldan anlıyor herkes izlemeden iyi ya da kötü diyor twitter a bakıyorum video yu izleyen herkesin de bir yorumu var bu ülke neden ilerlemiyor iste her konu da biz biliriz egosu var bu ülke insanın da hayatlarında topa dokunmamış adamlar topa bassana lan vursana lan demeyi izlerken çok güzel söylüyor sahaya koysan 2 bindirmeyle ben ölüyorum beni hastaneye götürün der bu tipler.
Sadece bir örnek vericem yıllar önce sene yi haytirlamiyorum etoo real madridteydi vallahi 2 maç mi oynadı ne oldu bitti unuttum bundan birşey olmaz diye bunu mallarco ya gönderdiler sonra barcelonaya gitti bunu futbolun içindeki adamlar yapiyor adam dünya starı oldu ama biz daha az işi bilen olarak herşey hakkında yorumumuz var.
Ben marcano iyi çıkar kötü çıkar bilemem bu mali durumda bizim icin 3.5 milyon riskmidir risktir ama ben insanların yorumlarına kiziyorum yok ligde sonuncuymus fm profili böyle fifa böyle bu tarz yaklasimlarla iş yürümez hayırlısı olsun izleyip göreceğiz.
Fm de.isik yoksa bundan cacik olmaz.

bonservisi fazla.vasat bir oyuncuya benziyor en kötü aldığımız fiyata araplara iteleriz.

Düşük maliyetli benzianın,slimaninin,ndiaye nin bir senelik maaş+kiralama bedellerine bi bak bedava oyuncu var sanmayın artık
yav renktaş ne alaka o adamları herkes tanıyordu gelmeden önce sen bu adamı kac kez ızledın

Geri
Üst Alt