Valla laçka ve itici hareketleri burada yaparsa ilkönce ne istediğini bilmeyen bizim taraftar yuhalar ve küfür eder. İkincisi rakip taraftarlar tarafından ırkçı tazahüratlara, artı küfürlere maaruz kalır. Üçüncüsü ise bunların olması durumunda takımda durmayacağı için ciddi mali kayıp yaşarız. Fakat olurda tutarsa o zaman muazzam transfer olur.

Oldum olası sevmem zaten top oynamaktan çok herşeyi yapıyor.Buna verilecek paraya yazık olur.Oynarsa iyi topçu ama adam sorunlu

O Roma maçındaki hareketlerin çeyreğini burada yapsa oyarlar. Ki çok muhtemel yapması. Ne kadar yetenekli olursa olsun profesyonelliğin kıyısından geçmeyen bir adam. İyi oynarsa dünyanın en iyilerinden oluyor, kötü oynarsa bela okutuyor. Tamam millet aşırılığını, farklılığını seviyor, futbolcu olarak da gerçekten kaliteli, tekniğine, fiziğini kullanışına laf yok. Ama bu derece dengesiz bir adamın bu kadar çok istenmesi garibime gidiyor.

Sirf Caner ile karsilasmasini gormek icin bile alinir.O tavirlarini Mario'ya yaptiginda neler olacagini izlemek zevk verecektir. :)

Sent from my BlackBerry using Tapatalk.

Hızlı, güçlü, dribblingi olan, hava toplarına hakim, mükemmel şutları olan, golleri ile İtalya milli takımını Avrupa Şampiyonasında, City'i şampiyon yarışında sürüklemiş, sadece 23 yaşında bir adam. Yeterli mi?

Muazzam bir karakter olmasına, insanlara sürekli maddi manevi yardımlarda bulunup, adeta hayır kurumlarının taptığı bir adam olmasına rağmen, iki üç ilginç olay yaşadı diye bunu şişiren medya tarafından kötü çocuk imajı yapıştırılmasına rağmen buna takılmayıp işine gücüne odaklanmaya devam etmesi?

qft

Volkan'a gol attiktan sonra bu gol sevincini yapmasi?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=5VUeaxIbY4k[/media]

Ligi donunda sallar. Sadece güven ve huzur lazım bu adama. Adam isteyince tek başına Almanya'yı falan donunda sallıyor

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Kisiligi olmayan adamın bizde isi yok. Canerden volkan farki yok. Bize yakismayacak bir oyuncu.

Gerisi hikaye

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Balotelli muazzam bir kişilik..2-3 medya şişirmesine, aynı haberi 146 kere rt eden twitlere satmayın bence adamı. Biraz araştırın.

Oynadığı şehirlerde insanlar tapıyor adama, tamamen halkın içinde olan, sürekli insanlara yardım eden bir adam. Ne kişiliksizliği olmuş?

Balotelli muazzam bir kişilik..2-3 medya şişirmesine, aynı haberi 146 kere rt eden twitlere satmayın bence adamı. Biraz araştırın.

Oynadığı şehirlerde insanlar tapıyor adama, tamamen halkın içinde olan, sürekli insanlara yardım eden bir adam. Ne kişiliksizliği olmuş?

Ya hacı rte veya kılıçdaroğlu gibi halkla kucaklaşması kimin umrunda.. Millet maçlardaki umursamaz hareketlerine tav oluyor.

Kisiliksizlik yakistirmasi saha icinde sergiledigi disiplinsizlikten kaynaklaniyor heralde. Bana göre sacma o ayri.

Balotelli Ingiltere'de şov adamiydi.

Medya onu her gün hakkinda yorum yapiyordu, çocuga yazik oluyordu.

Balotelli 15 milyon euro'nin altinda bize transfer olmaz senelik neresinden baksaniz 4,4,5 milyon euro isteyecektir.

Simdi Balotelli gibi ariza ve is ahlaki olmayan bir oyuncuya bu kadar para vermek ne kadar dogru olur ?

Ustune ustelik yabanci siniri varken devamliligi olmayan bir oyuncu transfer etmek cok yanlis olacak diye dusunuyorum.

Bu paralara en ust duzey genc forvetlerden birini transfer edebiliriz veya Dzeko veya Chicharito gibi kendi kulubunde pek sans bulamayan diger ust duzey forvetlerden birini.

Sizce Balotelli transferi size hala dogru bir secenek gibi geliyor mu?

Balotelli 15 milyon euro'nin altinda bize transfer olmaz senelik neresinden baksaniz 4,4,5 milyon euro isteyecektir.

Simdi Balotelli gibi ariza ve is ahlaki olmayan bir oyuncuya bu kadar para vermek ne kadar dogru olur ?

Ustune ustelik yabanci siniri varken devamliligi olmayan bir oyuncu transfer etmek cok yanlis olacak diye dusunuyorum.

Bu paralara en ust duzey genc forvetlerden birini transfer edebiliriz veya Dzeko veya Chicharito gibi kendi kulubunde pek sans bulamayan diger ust duzey forvetlerden birini.

Sizce Balotelli transferi size hala dogru bir secenek gibi geliyor mu?

Dogru konustun fakat Chicharito üst düzey forvet degil.

Hatta izlediysen Umutla bile pek farki yok.

Çok değil birazcık beyni çalışsa muazzam bir futbolcu olur.Ama biraz ezik yetiştiğinden hal,tavır,hareketleri pek hoş durmuyor.Hem özel yaşantısında hemde profesiyonel hayatında(iş hayatı).City'de iken bir pozisyonu var.Kaleci ile karşı karşıya topukla gol atmaya çalışıyor.Türkiye de o hareketi yapsa direk darağacına götürülür.

Geri
Üst Alt