Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hızlı, güçlü, dribblingi olan, hava toplarına hakim, mükemmel şutları olan, golleri ile İtalya milli takımını Avrupa Şampiyonasında, City'i şampiyon yarışında sürüklemiş, sadece 23 yaşında bir adam. Yeterli mi?
Muazzam bir karakter olmasına, insanlara sürekli maddi manevi yardımlarda bulunup, adeta hayır kurumlarının taptığı bir adam olmasına rağmen, iki üç ilginç olay yaşadı diye bunu şişiren medya tarafından kötü çocuk imajı yapıştırılmasına rağmen buna takılmayıp işine gücüne odaklanmaya devam etmesi?
Balotelli muazzam bir kişilik..2-3 medya şişirmesine, aynı haberi 146 kere rt eden twitlere satmayın bence adamı. Biraz araştırın.
Oynadığı şehirlerde insanlar tapıyor adama, tamamen halkın içinde olan, sürekli insanlara yardım eden bir adam. Ne kişiliksizliği olmuş?
Balotelli muazzam bir kişilik..2-3 medya şişirmesine, aynı haberi 146 kere rt eden twitlere satmayın bence adamı. Biraz araştırın.
Oynadığı şehirlerde insanlar tapıyor adama, tamamen halkın içinde olan, sürekli insanlara yardım eden bir adam. Ne kişiliksizliği olmuş?
Ya hacı rte veya kılıçdaroğlu gibi halkla kucaklaşması kimin umrunda.. Millet maçlardaki umursamaz hareketlerine tav oluyor.
Sizce Balotelli transferi size hala dogru bir secenek gibi geliyor mu?
Balotelli 15 milyon euro'nin altinda bize transfer olmaz senelik neresinden baksaniz 4,4,5 milyon euro isteyecektir.
Simdi Balotelli gibi ariza ve is ahlaki olmayan bir oyuncuya bu kadar para vermek ne kadar dogru olur ?
Ustune ustelik yabanci siniri varken devamliligi olmayan bir oyuncu transfer etmek cok yanlis olacak diye dusunuyorum.
Bu paralara en ust duzey genc forvetlerden birini transfer edebiliriz veya Dzeko veya Chicharito gibi kendi kulubunde pek sans bulamayan diger ust duzey forvetlerden birini.
Sizce Balotelli transferi size hala dogru bir secenek gibi geliyor mu?
Dogru konustun fakat Chicharito üst düzey forvet degil.
Hatta izlediysen Umutla bile pek farki yok.