Balotelli bence burada değişebilir.

Ve kendini verirse inanılmaz bir katkı alırız.

Ben ihtimal varsa denenmesinden yanayım.:)

bence şevşenko daha etkili olur

Mario Balotelli nin gelmesi imkansız.

Bu işin Eto'o'ya zamanında yapılan ırkçılıktan sonra İspanya defterini kapatıp Fener'e gelmesinin olabilitesi kadar gerçekçi.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Mancini ile arasındaki olay yaşandığında sen orada isen daha detaylı anlat ki bizde bilelim bende herkes gibi gördüklerim üzerine konuşuyorum.Herşeyi geçtim aralarında nasıl bir ilişki olduğu çok önemli değil

hiç bir futbolcu teknik direktörüne saldırmaz heleki mancini gibi bir antrenöre bu hiç yapılmaz kaldıki baba dediği bir insan hiç mi hiç yapılmaz.Sorunlu bir futbolcu olduğu için ben galatasaray forması

içinde görmek istemem aynı lincoln gibi lincoln evet iyi futbolydu ama canı istediğin öyleydi.Eşek yüküyle para alıpta soytarılık yapılacak meslek değil bu.Herkes hata yapabilir ancak sen futbolcuysan

oynadığın futbolla gündeme gelirsin balotelli daima saha dışında yediği nanelerle gündeme geliyor en son hangi maçta süper oynamış hatırlamıyorum.Gittiği hangi takıma büyük fayda sağlamış.

Sevebilirsiniz o ayrıdır ama seviyorsunuz diyede olaya tek yönlü bakmayın.

Benim bildiğim orada Mancini Balotelli'nin yakasına yapıştı. Mancini-Balotelli kavgası!
- Video Galeri

- NTVSpor.net

Ayrıca Burak-Selçuk efendinin gezdiği barların haberlerini de okuyun bir zahmet. Kusura bakmayın da adamı çok gereksiz yere eleştiriyorsunuz. Balotelli utanç kaynağımız olmaz merak etmeyin.

Benim bildiğim orada Mancini Balotelli'nin yakasına yapıştı. Mancini-Balotelli kavgası!

- Video Galeri

- NTVSpor.net

Ayrıca Burak-Selçuk efendinin gezdiği barların haberlerini de okuyun bir zahmet. Kusura bakmayın da adamı çok gereksiz yere eleştiriyorsunuz. Balotelli utanç kaynağımız olmaz merak etmeyin.

Kardeşim beni yanlış anlıyorsunuz ben balotellinin galatasaray forması giymesini istemem yoksa banane balotelliden hem sadece mancini olayı değilki sürekli futbol dışı olaylarla gündeme gelen bir isim

Futbolculuğuna bir itirazım yok bakın.İnsanlar futbolunu övse anlarım ama adamın yaptığı terbiyesizlikleri dahi güzelmiş gibi söyleyenler var.Sevdikleri için kayırmaya çalışıyorlar.Ayıp yani haklı çıkmak

içinde bu kadarı fazla.

Kardeşim beni yanlış anlıyorsunuz ben balotellinin galatasaray forması giymesini istemem yoksa banane balotelliden hem sadece mancini olayı değilki sürekli futbol dışı olaylarla gündeme gelen bir isim

Futbolculuğuna bir itirazım yok bakın.İnsanlar futbolunu övse anlarım ama adamın yaptığı terbiyesizlikleri dahi güzelmiş gibi söyleyenler var.Sevdikleri için kayırmaya çalışıyorlar.Ayıp yani haklı çıkmak

içinde bu kadarı fazla.

Balotelli maalesef biraz kötü ün yaptı ama bu ülkede ve diğer ülkelerde medya aynı olayda kişilerden dolayı farklı tepkiler verebiliyor. Mesela Balotelli o yaptıklarını 19-20 yaşlarında değil 27-28 yaşında yapsa tepkiler farklı olurdu. Veya Balotelli gibi agresif çok futbolcu var ama özel hayatları gündeme gelmiyor, ki birçok arkadaş insani olarak ne kadar iyi bir insan olduğundan örnekler vererek bahsetmiş.

Ben şahsen yaşı 23-24 yaşında olgunlaşmaya başlayan ve teknik direktör olarak Mancini'nin başında olduğu Galatasaray'da Balotelli'yi görmek isterim.

Balotelli maalesef biraz kötü ün yaptı ama bu ülkede ve diğer ülkelerde medya aynı olayda kişilerden dolayı farklı tepkiler verebiliyor. Mesela Balotelli o yaptıklarını 19-20 yaşlarında değil 27-28 yaşında yapsa tepkiler farklı olurdu. Veya Balotelli gibi agresif çok futbolcu var ama özel hayatları gündeme gelmiyor, ki birçok arkadaş insani olarak ne kadar iyi bir insan olduğundan örnekler vererek bahsetmiş.

Ben şahsen yaşı 23-24 yaşında olgunlaşmaya başlayan ve teknik direktör olarak Mancini'nin başında olduğu Galatasaray'da Balotelli'yi görmek isterim.

Saygı duyarım kardeşim diğer arkadaşlarda sizin gibi lanse etseler olayı tabiki anlayış gösterebilirim.Evet balotelli genç yaşta kötü ün yaptı ama ben düzeleceğine imkan vermiyorum ve dahada önemlisi eğer

transfer edersek buradaki medya baskılı futbol ortamında dahada kötüleşeceğini düşünüyorum tabi bizim malum medyamız ve balotellinin buna zıt kişiliği benim yanlış düşünmediğimi kanıtlar.

Saygı duyarım kardeşim diğer arkadaşlarda sizin gibi lanse etseler olayı tabiki anlayış gösterebilirim.Evet balotelli genç yaşta kötü ün yaptı ama ben düzeleceğine imkan vermiyorum ve dahada önemlisi eğer

transfer edersek buradaki medya baskılı futbol ortamında dahada kötüleşeceğini düşünüyorum tabi bizim malum medyamız ve balotellinin buna zıt kişiliği benim yanlış düşünmediğimi kanıtlar.

Hocam Melo'da da aynısı oldu. Bir arkadaştan Melo'nun öfke kontrol dersleri aldığını duymuştum, ne kadar doğru bilemem. Yani Balotelli maçları önemsemeyebilir ona bir şey diyemem. Adamın yapmadığı şey değil. Ama karakterine kişiliğine taparcasına değer verdiğimiz Drogba bile her maç aynı şekilde oynamıyor. Bunu bariz görebiliyoruz. Yetenekli bir oyuncu yeri gelir 2-3 hareket yapar, oyuna 5-10 dakika ağırlığını koyar ve sana puanı getirir. Hele de bizim gibi kalite seviyesi düşük liglerde. Bir de Balotelli'nin Melo gibi ıslah olduğunu düşünsenize :)

Sene sonu muhtemelen bir yıldız transferi yapılacak ama bu isim

Robben gibi kanat orijinli mi olur

Balotelli, Dzeko gibi forvet mi olur bilemem.

Sınır 5'e iniyorken yapmamız gereken şey şu. 11'de kesinlikle flu yabancı olmaması lazım.

Muslera-Melo-Sneijder kalitesinde 2 adamı daha bulup ( stoper+ kanat/Forvet) yerli transferine yönelmek şart.

Aslında olabilecek en mantıklı iş elimizde 11 düzeyinde oynayabilecek Semih-Burak-Selçuk 3'lüsüne

Hakan Çalhanoğlu

Ömer Toprak

gibi isimleri de ekleyip yerli kalitesini arttırmak. Ama Ömer buraya gelmeye pek niyetli değil gibi. O yüzden stoper yabancı olmak durumunda.

Sene sonu muhtemelen bir yıldız transferi yapılacak ama bu isim

Robben gibi kanat orijinli mi olur

Balotelli, Dzeko gibi forvet mi olur bilemem.

Sınır 5'e iniyorken yapmamız gereken şey şu. 11'de kesinlikle flu yabancı olmaması lazım.

Muslera-Melo-Sneijder kalitesinde 2 adamı daha bulup ( stoper+ kanat/Forvet) yerli transferine yönelmek şart.

Aslında olabilecek en mantıklı iş elimizde 11 düzeyinde oynayabilecek Semih-Burak-Selçuk 3'lüsüne

Hakan Çalhanoğlu

Ömer Toprak

gibi isimleri de ekleyip yerli kalitesini arttırmak. Ama Ömer buraya gelmeye pek niyetli değil gibi. O yüzden stoper yabancı olmak durumunda.

5 yabancı sıkıntı ya.

Daha büyük umutlarla alınan Alex Telles var oda kadroda banko olur sağlıklı olduğu sürece.

Bu durumda stoper mi alacaksın hücumcu mu?

Açıkçası bizi iğrenç bir durumun içine sürüklüyorlar.

Umarım şu sınırdan kurtuluruz yada AB statüsü gelsin bir şekilde kurtulalım şu aptal sınırlamadan.

Hocam Melo'da da aynısı oldu. Bir arkadaştan Melo'nun öfke kontrol dersleri aldığını duymuştum, ne kadar doğru bilemem. Yani Balotelli maçları önemsemeyebilir ona bir şey diyemem. Adamın yapmadığı şey değil. Ama karakterine kişiliğine taparcasına değer verdiğimiz Drogba bile her maç aynı şekilde oynamıyor. Bunu bariz görebiliyoruz. Yetenekli bir oyuncu yeri gelir 2-3 hareket yapar, oyuna 5-10 dakika ağırlığını koyar ve sana puanı getirir. Hele de bizim gibi kalite seviyesi düşük liglerde. Bir de Balotelli'nin Melo gibi ıslah olduğunu düşünsenize :)

Düşünmek istiyorum ama başaramıyorum bir insan yedisinde ne ise yetmişindede odur değişmez aynı şeyler melo içinde geçerli ama melo farklı melo saha içinde yaptıklarıyla gündeme geliyor.

Melonun takımı için nasıl savaştığını 2,5 yıldır izliyoruz ki adamı efsane mertebesine yükselttik taraftarlar olarak ama balotelli kesinlike bir melo olamaz bence ve sizinde dediğiniz gibi balotelli

burada oynanan lig müsabakalarını dahi ciddiye alırmı almazmı oda tam bir muamma.Yoksa onun yeteneğinde bir futbolcuyu herkes takımında görmek ister tabiki.

Beni de Balotelli'nin saha disinda ne yaptigi hic ilgilendirmiyor. Benim takildigim o Roma macinda yaptigini yaparsa ne olacagi, yalnizca sahadaki performansiyla ilgili.

Ornek vereyim, bu forumda Salih geldiginden beri cok elestiriliyor, kotu oynadigi icin. Ama kimse iyi niyetinden, oyun icindeki gayretinden suphe etmiyor, sadece "yeteneksiz" diye kiziyorlar. Balotelli'nin o Roma macinda gosterdigi ise tam tersi. Ne kadar yetenekli oldugunu herkes biliyor, kimse tartismiyor. Ama o toplari daglara taslara vurup, kosarken bile laubali kosuyor o macta, rakiplere cirkeflik yapiyor, hakem bakmazken arkadan itiyor, gorse kendini attiracak, kac mac ceza aldiracak hareketler yapiyor. Yeteneksiz oldugu icin degil, resmen oynamak icinden gelmedigi icin cok cok kotu oynuyor.

Melo'yla kiyaslayanlar var. Bulun Melo'nun bu kadar laubali oynadigi bir maci gosterin bana. Kotu oynadigi degil, gereksiz sertlik yapip kart gordugu degil, boyle laubali oynadigi bir mac gosterin.

Bu cocuk gelirse ucuza gelmez. Bruma'nin boyle seyler yapmadigi halde sirf 10 milyona geldi bilmem ne diye aldigi elestirileri dusunun. Bunu rahat birakmazlar bir macta boyle bir sey yaparsa, yonetimi de cok elestirirler, yonetim de huzursuz olur, takimin ahengi bozulur diye endise ederim. Yoksa hic aldirmam Balotelli saha disinda ne yapmis, ne demis, karakteri nedir. Anlatabiliyor muyum?

Eger boyle bir sey yapmayacagini, hic bir macta boyle oynamayacagini bilsem, cok cok da isterim gelmesini.

Balotelli bence burada değişebilir.

Ve kendini verirse inanılmaz bir katkı alırız.

Ben ihtimal varsa denenmesinden yanayım.:)

Bende gelmesinden yanayim ama burda asla degismez. Medya manipülasyonu ve Istanbul sokaklari daha beter yapabilir belkide. Yinede gelmesini cok istiyorum.

Bende gelmesinden yanayim ama burda asla degismez. Medya manipülasyonu ve Istanbul sokaklari daha beter yapabilir belkide. Yinede gelmesini cok istiyorum.

Bence burada ki ateşli taraftar ve kendisine gösterilecek sevgi ve ilgi sayesinde takıma bağlanabilir.

Karakter olarakta buna yatkın gibi duruyor bizi sahiplenebilir yani melo gibi.

Riskleri elbette ki var ama eğer imkan dahilindeyse kesinlikle girilmesi gereken bir risk olduğunu düşünüyorum ben. :)

Arkadaş ben de bu karakter meselesine tav oluyorum sahada karakter falan oynamıyor sahaya hırsını yansıttığı sürece hiçbir problem yok saha dışındaki yaşantısına zaten karışamazsınız.Balotelli de eğer gelirse arkasına aldığı taraftar desteğiyle bu ligin anasını ağlatır bu kadar net

Aga Balotelliyi kullanmayı bilirsen adam top class striker.

Ama Milan'da sistem diye birşey yoktu ve hücum oyuncuları berbattı. Adam Birsa, bitmiş Robinho ile oynuyordu. Tabii hoca Allegri iken Milan'da kötü girişleri oyunculara bağladılar.

Matri Milan'da yarım sene gol atamadı. Fiorentinaya kiralandı ve ilk maçında hattrick yaptı. Balotelli başka takımda kesin çok iyi işler yapar, ama Milan tercihi yanlıştı.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Geri
Üst Alt