Yahu antremanda mancini ile birbirine girmiş bir futbolcudan bahsediyoruz.Mancini şeker gibi bir insan ağır başlı,sakin ona bile yapabiliyorsa artık düşünün gerisini.Kafası esince oynar istemezse oynamaz.

Böyle bir adamı bu şanlı forma içinde görmek istemem.İkinci lincoln olur gelirse eğer.

Ayrıca Meloya kurban olsun bu Melo en azından saha içinde agresif canını dişine takıyor takımı için riera olayı dışında başka bir vukuatide yok gerçi rieraya yaptığını doğru bulmuştum o zaman

Melo Riera'yı dövdü (şeker gibi adam), şu anda takımın en önemli oyuncusu Sneijder'la beraber.

Şimdi melo ile balotelliyi aynı kefeye koymak meloya hakarettir.Ben sadece melonun balotelliden farkı yok diyenlere söylüyorum aralarında dağlar denizler kadar fark var.Tabi anlayana

Fark tabi ki var, ama ben senin verdiğin örnek üzerinden gidiyorum.

Arkadaşlar ısrarla melo=balotelli diyip durdulkları için ben o örneği verdim.

Yok ben tamamen bağımsız olarak bahsettim, örnekler benzediği için.

Neyse sonuç olarak Balotelli sorunlu bi tip gibi görünebilir, ama bunda medyanın payı büyük. Mesela Türk medyasına baksan Melo şeytan, Meireles/Caner vs melektir ama sahaya baktığında öyle değil. :)

Balo gelirse bu takim Avrupa'nin en 10 güçlü takimlarindan birisi olabiliriz lan.

Sneijder, Balotelli, Bruma, Burak, Melo, Muslera. :eek::eek:

Fazla ucmak iyi degil ama eger bir gün Avrupa'nin en büyük Külüpleriyle ayni seviye'ye gelmek istiyorsan her sene üstüne daha cok katacaksin, yani misal bu sene sneijder'i aldiysan seneye Balotelli gibi Forvet almak sart ondan bir sene sonra da ayni seviyede yada daha iyisini almak sart bukadar basit. 60 Milyon €'ya Futbolcu alalim demiyorum ama dedigim gibi her sene üstüne katacan..

[attachment=7725:images.jpg] Gelirse çocuk gösterin !

Ekli dosyalar

• images.webp
    images.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 180
Balotelli için şuan düşünülen ve hayal edilen şeyler zamanında Quaresma Beşiktaş´a gelmeden öncede hayal ediliyordu muhtemelen.Sonunun farklı olacağını sanmam.Mental sorunları olan adamlardan uzak duracaksın.

Balotelli için şuan düşünülen ve hayal edilen şeyler zamanında Quaresma Beşiktaş´a gelmeden öncede hayal ediliyordu muhtemelen.Sonunun farklı olacağını sanmam.Mental sorunları olan adamlardan uzak duracaksın.

Balotelli özel hayatının yanında, gittiği her takımda performans olarak da gayet kendini kanıtlamış bi adam. Quaresma kramponu bile etmez Balotelli'nin bu anlamda.

Uzun uzadıya bi yazı kasamayacağım tabi de Balotelli'yi kesinlikle istemem. Bizim son senelerdeki başarımızın en büyük sebebi aldığımız yabancıların kaliteli olması kadar karakterli de olmaları. Siz direk Balotelli iyi futbolcu diye düşünürseniz olmaz, saha dışı nasıl? Takıma uyum sağlayacak mı arkadaşlık kurabilecek mi vs. Ayrıca aşırı istikrarsız bi adam. Saha dışında bu adamı rahat bırakmaz bi kere basın falan. Sorunlu adam getirmeyeceksin yabancı bunu önceki senelerden görmüş olmak gerek Aysal dönemi öncesi başımıza geldi aynı şeyler. He adamın karakterini bilmiyorum belki saha dışında da sorunlu değildir de öyle durmuyor pek. Vukuatlarını biliyorsunuz zaten az çok, ayrıca City'de Richards'la bile kavga etti adam ki çok sakin futbolcu Richards.

Sorunlu sorunlu dedim ben de Tevez'i istiyorum o da ayrı:D

Uzun uzadıya bi yazı kasamayacağım tabi de Balotelli'yi kesinlikle istemem. Bizim son senelerdeki başarımızın en büyük sebebi aldığımız yabancıların kaliteli olması kadar karakterli de olmaları. Siz direk Balotelli iyi futbolcu diye düşünürseniz olmaz, saha dışı nasıl? Takıma uyum sağlayacak mı arkadaşlık kurabilecek mi vs. Ayrıca aşırı istikrarsız bi adam. Saha dışında bu adamı rahat bırakmaz bi kere basın falan. Sorunlu adam getirmeyeceksin yabancı bunu önceki senelerden görmüş olmak gerek Aysal dönemi öncesi başımıza geldi aynı şeyler. He adamın karakterini bilmiyorum belki saha dışında da sorunlu değildir de öyle durmuyor pek. Vukuatlarını biliyorsunuz zaten az çok, ayrıca City'de Richards'la bile kavga etti adam ki çok sakin futbolcu Richards.

Sorunlu sorunlu dedim ben de Tevez'i istiyorum o da ayrı:D

Takimi hanimevladiyla doldurmakta dogru degil. melo gelmeden oncede senin gibi dusunen vardi. Boyle adamlarda lazim bi takima.

Melo ile balonun penaltı atış stilleri ne kadar benziyor birbirlerine. Yeni Fark ettim :D

Balotelli tam bır ruh adamı aynı zamanda duygusal. Aradıgı ortamı sevgıyı tutkuyu burada bulacaktır buna emınım. Melo ıle benzer yapıları RUH adamı olmaları. Yaşı ıtıbarıyle bıtırıcılık ve adam gecme kabılıyetıyle tam aradıgımız kan. Mancını faktorude cabası. Gelırse Galatasaray taraftarının hayran kalacagı ama rakıplerın sevmeyecegı bır adam olacak. Net söyluyorum ligi donunda sallar:)

Geri
Üst Alt