1782050_669020229823030_1693140765_n.jpg

Oynamis kadar hissettim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Brumaninda sakatlikdan ciktigini dusunursek... ve o dusundugumuz patlamayi yapabilirse Bruma

Hayal edemiyorum Ballotelli-Bruma Sneijder Melo ayni anda sahadayken.. tecavuz ederiz herkeze .

Balo bizde efsane olur.

Seneye parçalıyı giyer.

Nolur gerçek olsun :(

İstemeyen kişilerin de sebepleri çok mantıksız değil aslında. Ama bence de bizde tutar.. ;)

Biliyorum istemeyen kişiler yetenek dışı nedenlerden dolayı istemediklerini ifade ediyorlar.

Nedenini bilmiyorum ama hislerim bu adamın bize gelirse kendini aşacağını söylüyor.

Genellikle hislerim beni yanıltmaz :)

Uzun lafın kısası ne olursa olsun böyle bir ihtimal varsa bu riske girmemek bence aptallık olur.:)

:D

balotelli geldi diyelim,

iyi olsa milandan gelmezdi, manciniyle kavgalı, takımın dengesini bozar, canlı bomba vs haberleri çıkacak şimdiden hazırlanın,

balotelli adam değil vs... örf adet ve geleneklere uymaz falan filan ...

Mutlaka olacak, Drogba'ya bile laf edildi. Ama bu da tam canlı bomba. O kısmı doğru..

Sneijder-drogba-balloteli... Efsane olurdu ama buna tff izin vermez hata yayıncı kuruluşu bile istemez. Lig gañlamadan biter resmen. Türkiyede her takım fark yer hemen hemen

Çok büyük transfer olur öyle böyle değil. Yıllardır kendi yazdığım savları yemiş olurum keyifle.

Şu yaşlı, genç oyuncu mevzularında. Yıldız alacaksan yaşlı almak zorundasın, gelen gençleri ise tanımamamız normal çünkü hem genç olsun hem yıldız olsun olmaz. Türkiye'ye böyle adam getiremezsin derdim.

Avrupa'nın en muazzam adamlarından birini getirirlerse hakkaten denecek bir şey kalmaz. Sadece kalite olarak ondan önce gelen farklı isimler muhakkak vardır ama popülarite ile birleşince sayılı adamlardandır. Atıyorum mesela Lewa daha iyidir ama Balo daha popüler. Nasıl Drogba ve Sneijder'dan sonra her futbol sever bizi tekrar hatırladı, Balo ile akıllara çakılırız.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Kgb2J3c5l9g[/media]

Geri
Üst Alt