Yahu melo ile balotelli birmi Allah aşkına melo juventus hocası tarafından beğenilmediği için takımdan gönderildi ama ona rağmen melonun sağlam bir referansı vardı.Daha öncesinde almeria ve fiorentinada

baya top oynamıştı ve oralardan gitgide yükselmişti.Soruyorum size balotellinin referansı nedir bizim transfer etmemiz için? Çatlak bir futbolcu olduğu için bazı renktaşlarımızın ona hayran oluşumu?

balo melo'dan alt bir oyuncu degil, tam aksine, CV'sine bakarsan melo'dan üstün:

inter, city, milan ile sayisiz kupalar

(melo: brezilya, almeria, juve ve yilin bidonu secilmesi gercegi)

ayrica italya milli takiminda avrupa sampiyonasinda banko oynuyordu

üstelik henüz 23 yasinda

balotelli geldi sanki de millet laf söylüyo adama bizim milli takımı perişan eden almanyayı tek başına yıkan adam için referans sorgusu yapılıyo balotelli bu daha ne olsun bu adam normal bi adam olsa bizimle adı yanayana bile gelmez balotellinin normal kafada olanı ibra zaten yetenek olarakta ronaldoyla aynı seviyede ciddi söylüyorum bunu

'Balotelli bu daha ne olsun' zaten yıllarca kulübü borç yükü altına sokup sonu hüsranla biten transferler için söylenen söz bknz.Lincoln,misimovic,elano,.Ben zaten yeteneksiz demedim balotelliye

Oynarsa büyük futbolcu ama oynarsa.Bakın kaç mesajımda bunu yazdım ama kimse anlamak istemiyor galiba.

'Balotelli bu daha ne olsun' zaten yıllarca kulübü borç yükü altına sokup sonu hüsranla biten transferler için söylenen söz bknz.Lincoln,misimovic,elano,.Ben zaten yeteneksiz demedim balotelliye

Oynarsa büyük futbolcu ama oynarsa.Bakın kaç mesajımda bunu yazdım ama kimse anlamak istemiyor galiba.

bizde diyoruz ki melo icin de aynisi söyleniyordu ama adam takimin en iyi oyuncusu, ruhu, savascisi oldu...

bu islerde her zaman bir risk vardir, doku uyusmazligi her zaman olabilir...

örnegin bize linderoth diye bir oyuncu gelmisti, karakter 10 numara 5 yildiz, cok da iyi oynyuyrdu lakin 3 ay sonra sakatlandi ve kariyeri bitti...

risk almak transferin ve futbolun tabiatinda var...

balo icin bu risk deger, cünkü genc ve gelisime acik...

örn. ibra'ya daha süpheli bakiyorum.

bizde diyoruz ki melo icin de aynisi söyleniyordu ama adam takimin en iyi oyuncusu, ruhu, savascisi oldu...

bu islerde her zaman bir risk vardir, doku uyusmazligi her zaman olabilir...

örnegin bize linderoth diye bir oyuncu gelmisti, karakter 10 numara 5 yildiz, cok da iyi oynyuyrdu lakin 3 ay sonra sakatlandi ve kariyeri bitti...

risk almak transferin ve futbolun tabiatinda var...

balo icin bu risk deger, cünkü genc ve gelisime acik...

örn. ibra'ya daha süpheli bakiyorum.

Benim bu yazdıklarım ibrahimoviç içinde geçerli renktaş ben futbola doymuş yada balotelli tarzında sorunlu diye tabir edebileceğimiz adamları bu kulüpte görmek istemem.

Yıldız olması yada galaksiler arası evren futbolcusu olması benim için önemli değil herşeyden önce iş ahlakı lazım.Melo ile balotelli kesinlikle bir tutulamaz onuda belirteyim.

Ayrıca balotelli bence bir risk değil tam bir saatli bomba hele türkiye gelirse burdaki medya ortamında en çok zararı balotelliden önce biz görürüz.

Neyse baya uzattık herkes iyi geceler.Balotellisiz bir galatasaray daima daha iyi olur.Emin olun.

Yahu ortada ilgilendiğimize dair somut bir gelişme bile yok :) Etmeyin eylemeyin bak sonra üzülmeyin :)

Balotelli'yi eleştiriyorsunuz ama adam'ın bu yaşta yaptıkları ortada (ne yaptı ki diyenleriniz olabilir ama adamın tüm Dünya'da tanınması bile yeterli bir cevaptır.) Ayrıca eğer bize gelirse bizde iki seçeneği olacaktır ya varını yoğunu ortaya koyup yoluna devam edecek ya da aynen devam edip Katar vs. ya da orta seviye takımlara gidecek.

bu arkadaşı alalım bir de pepe'yi alalım omurgayı

pepe

melo

balo

yapalım sonra gel keyfim gel :D :D :D

aktif futbolcular icinde en overrated olani. Neyi cok iyi yapiyor hicbir fikrim yok.

cok iyi bir bitirici mi ? hayir

cok mu hizli ? hayir

hava toplarina mi hakim ? hayir

cok mu iyi adam geciyor ? hayir

eeee

Balo keşke gelse de şöyle bir döktürse ve ben burda eleştirenlerin suratına suratına çarpsam bunu:D

aktif futbolcular icinde en overrated olani. Neyi cok iyi yapiyor hicbir fikrim yok.

cok iyi bir bitirici mi ? hayir

cok mu hizli ? hayir

hava toplarina mi hakim ? hayir

cok mu iyi adam geciyor ? hayir

eeee

Whaaat?!

Mario balloteli, yaş 23, 2012 avrupa şampionunda italia ile final oynamış ve yarı finalde almanlara 2gol atarak eleyen oyuncuydu.

2011-12- 42 mac oynamış ve 21 gol ve 2 asist başarası var.

2012-13.... 46 macda 23 gol ve 10 asist

Bu sezon şimdiye kadar 28 macda 13 gol 6 asist ile oynuyor.

Whaaat?!

Mario balloteli, yaş 23, 2012 avrupa şampionunda italia ile final oynamış ve yarı finalde almanlara 2gol atarak eleyen oyuncuydu.

2011-12- 42 mac oynamış ve 21 gol ve 2 asist başarası var.

2012-13.... 46 macda 23 gol ve 10 asist

Bu sezon şimdiye kadar 28 macda 13 gol 6 asist ile oynuyor.

bi golcünün daha ne yapması gerekiyor acaba?

şapkadan tavşan çıkarmalı bence bi o eksik kalmış..

Geri
Üst Alt