Tek transfer olacağını bilsem de gelsin isterim.

bugün ibra gelmeyeceğini belirttiğie göre en büyük çilek adayı kendisidir umarım

süper mario

Çeptalk

bu adamın fizik gücü yeter lige.burak ve umut gibi lakayıt davranıp 1-2 gol kaçırsa bile 2 tane yazar o kaçırdığı maçta.

Senlendirelim buralari

Aradigimiz yirtici teknik fw bu duRR:triumphant:

Acaba Milan kaç para ister transfer girişimi yapsak.

13-15 milyon avroya biter bu iş

13-15 milyon avroya biter bu iş

O kadar ucuza bırakmazlar gibi 27-28 falan olsa belki de daha 24'üne yeni girecek.

Tabi dediğin fiyata bırakıyorlarsa direk atlamak lazım. Benim tahminim 20+ isterler diye.

Gerçi bana kalsa 22-23 bile veririm bu adama. Bu topraklarda Messi'den daha etkili olur. Çünkü bu ülkede taraftarlık da biraz Balotelli boyutunda. Frekans tutar yani.

O kadar ucuza bırakmazlar gibi 27-28 falan olsa belki de daha 24'üne yeni girecek.

Tabi dediğin fiyata bırakıyorlarsa direk atlamak lazım. Benim tahminim 20+ isterler diye.

Gerçi bana kalsa 22-23 bile veririm bu adama. Bu topraklarda Messi'den daha etkili olur. Çünkü bu ülkede taraftarlık da biraz Balotelli boyutunda. Frekans tutar yani.

O kadar fazla istemezler Mario icin.

BiW7VXvIIAA4yZW.jpg:large

Monaco baskani Balotelli yi almak biraz riskli olsa bile bu Balo bu riski goze almaya deger muhtesem bir oyuncu dedi.

gabidini gelecek sezon sonu baska yabanci forvet alinmaz bence.

Alınmasını isterim gercekten, fizik gücü ve teknik kapasitesi yüksek bi oyuncu drogbanın boslugunu doldurabilicek seviyede.

Geri
Üst Alt