BieDd7kIcAACPUt.jpg

Montaj

Bu Fotoyo ben cektim zamaninda ve buraya koydum...montaj degil gercek

Chelsea nin santrafor listesi:

Diego Costa, Falcao, Balotelli.

Bakalim kimi alacaklar..

Mourinho bence Zlatan'i almali

Zlatan'in konusmalari malum

Balo zu GS

Please

Yine türk milleti 40 yilda bi mac izledi ve bir maclik performanstan dolayi oyunculari yerin dibine sokmaya basladilar. Ilginc bu ülke. Veysel Salih gibi yeteneksizler gelince 'Durun daha mac yapmadan adam elestirilmez' deniliyor ne kadar kötü olduklarini 100 defa gördügümüz halde..

Yine türk milleti 40 yilda bi mac izledi ve bir maclik performanstan dolayi oyunculari yerin dibine sokmaya basladilar. Ilginc bu ülke. Veysel Salih gibi yeteneksizler gelince 'Durun daha mac yapmadan adam elestirilmez' deniliyor ne kadar kötü olduklarini 100 defa gördügümüz halde..

Türk milleti ile ne alıp veremediğin var kardeş senin çoğu mesajında hor görüyorsun hayır ırkçı falansan bilelim ona göre konuşuruz.

Bi almancı daha Türkiye kötülerse kusacam :confused:

Türk milleti ile ne alıp veremediğin var kardeş senin çoğu mesajında hor görüyorsun hayır ırkçı falansan bilelim ona göre konuşuruz.

Berlin'e de gittik fark yok yani sağıma bakıyorum Mevlana balıkçısı soluma bakıyorum Hasır Kebab :trollfacce.gif:

Geri
Üst Alt