Türk milleti ile ne alıp veremediğin var kardeş senin çoğu mesajında hor görüyorsun hayır ırkçı falansan bilelim ona göre konuşuruz.

Irkci mi? Ben?

Sadece türk milletinin futbol konusunda geriden geldigini dile getiriyorum. Öyle degilmi? Aksini savunabilirmisin? Savunamazsin.

Irkci mi? Ben?

Sadece türk milletinin futbol konusunda geriden geldigini dile getiriyorum. Öyle degilmi? Aksini savunabilirmisin? Savunamazsin.

Geriden geliyorsak ne yapacaksın kardeşim. Birşeyleri mi değiştireceksin, yeni baştan mı yaratacaksın ? Koltuğun üstünden atıp tutmayı ben de çok iyi yaparım ama yıllar evvel bıraktım biliyon mu.

Geriden geliyorsak ne yapacaksın kardeşim. Birşeyleri mi değiştireceksin, yeni baştan mı yaratacaksın ? Koltuğun üstünden atıp tutmayı ben de çok iyi yaparım ama yıllar evvel bıraktım biliyon mu.

Ben birseyleri degistirecem yazdigimi hatirlamiyorum.

Bu dünya nin kabul ettigi bir gercek. Gercekleri de dile getirirken size soracak degilim heralde.

Altini ciziyorum, kötülemek degil bu. Dedigim gibi bir gercek.

Gesendet von meinem Xperia Z1

Senin yaptığın şey genelleme. Onu da 10 bin kişilik forumda online olan 150, 200 kişiye göre yapıyorsun. Türkler mal, Amerikalılar aptal, Almanlar hayvan gibi birşey. Neyse doğru anlamışsam, ben burda Almancılar hakkında şöyle böyle diye atıp tutsam rahatsız olmazsın yani.

Dogru anlamissin, rahatsiz olmam. Ben olaya alman iyi türk kötü gibi bakmiyorum.

Herkesin insan oldugu gercegine daha cok deger vermeye calisiyorum.

Ayrica bir yanlisin var. Forumda bulunan üyeler bu yorumumun tek sebebi degil.

Ülke futbolunun durumu taraftariyla, yöneticisiyle ve iki cümle kuramayan oyuncusu ile ortada.

Örnek dün yasanan olaylar.

Aciklik getirebildim mi?

------------balotelli----------

telles----sneijder---bruma

:surprised:

@Hakan Delikanli

Türkler hakkindaki düsüncelerinle hakli olabilirsin, yalniz senin futbol anlayisinda 15-20 yaslarinda olan bilgisayar oyunlar ve sosyal medya disinda futbolun ne oldugunu bilmeyen birinin seviyesinde. Surda futboldan anlayanlara senin hakkindaki düsüncelerini sorsan bence herkez hic birsey bilmedigini dile getirir. Cok ilgileniyorsan Lisansini yap. 10-15 ay sonra anlarsin futbolun ne oldugunu.

Keske forumdaki uyelerin %60-70'inin "FUTBOL" bilgisi hakaninki kadar olsa.

Niye zorunuza gitti ki Hakan'in soyledigi?

Turk Futbolu;

Sike Odullendirilir;

Dopingci Milli Takim kaptani yapilir;

Isteyen futbolcu istedigi zaman U21'e cagirildigi icin sakatim demez ve gelmez, cezasiz kalir;

Siyaset heryerine bulasmistir; (TFF'yi kim getirdi, rabia, ataturk, gezi etc.)

Yazarlar kendi dusuncelerini mi yazarlar, tuttuklari takimlari desteklemek icin eyyam mi yaparlar, yoksa patronlari ne isterse onu mu yazarlar?

Isini iyi yapan bir adami, sirf gercekleri konustugu icin gonderip, baska bir ulkeden, baska birini sirf islerine geldigi gibi yorum yapsin diye getirmediler mi?

Yayinci kurulus kameralari kesilmedi mi?

Para icin yoneticiler sekilden sekile girmiyorlar mi?

Bu ulkede ki futbol sadece 3 buyukler arasinda gecmez mi?

Aslinda ulkemizde sevilen sey futbol degil de, FB,GS,BJK arasinda ki rekabet degil mi? (Bu 3'unun olmadigi turnuva maclarina gidenlerin sayisi 100-200).

Milli Takim oyunculari yoneticiler ile oturup prim pazarligi yapiyor mu?

Milli maclara bile takim formalari ile gidilmiyor mu?

Isvec ile oynanan Milli mac oncesinde, ulkenin baskentinde en son ne zaman Milli mac oynanmisti?

Turbunlere kol hareketi yapan bir Milli Takim kaptanimiz yokmuydu?

Ayni kisi kendi kulubunun macinda bunu yapmiyormuydu;

emre_bogaz.jpg

Sirf birilerinin menfaati ugruna, 58. madde degistirilmedi mi?

Sirf oy kaygisi yuzunden takimlar odullendirilmedi mi? Sikeden dusmesi gerekenler sirf oy kaygisi yuzunden ligde kalmadi mi?

Tukuren adamin cezasini kilifina uydurup indirmediler mi? (3D Gozluklerle izlemislerdi)

Top isaretini, 0 kart gordume cevirmediler mi?

Yayincisinin yayinlamak icin 440M odedigi Turkiye, Romanya ile Macaristan li grupta 4. olmadi mi?

Arda disinda son 8 yilda alt yapidan cikip, Avrupa'ya gonderebildigimiz bir yerli futbolcu var mi? Sampiyonlar Ligi seviyesinde oynamis.

Siz baska ulke gordunuzmu TFF baskaninin gerekirse hic bir takimimiz avrupaya gitmesin ne olacak dedigi?

Yine türk milleti 40 yilda bi mac izledi ve bir maclik performanstan dolayi oyunculari yerin dibine sokmaya basladilar. Ilginc bu ülke. Veysel Salih gibi yeteneksizler gelince 'Durun daha mac yapmadan adam elestirilmez' deniliyor ne kadar kötü olduklarini 100 defa gördügümüz halde..

?

Turk Futbolu;

Sike Odullendirilir;

Isteyen futbolcu istedigi zaman U21'e cagirildigi icin sakatim demez ve gelmez, cezasiz kalir;

Yazarlar kendi dusuncelerini mi yazarlar, tuttuklari takimlari desteklemek icin eyyam mi yaparlar, yoksa patronlari ne isterse onu mu yazarlar?

Isini iyi yapan bir adami, sirf gercekleri konustugu icin gonderip, baska bir ulkeden, baska birini sirf islerine geldigi gibi yorum yapsin diye getirmediler mi?

Aslinda ulkemizde sevilen sey futbol degil de, FB,GS,BJK arasinda ki rekabet degil mi? (Bu 3'unun olmadigi turnuva maclarina gidenlerin sayisi 100-200).

Isvec ile oynanan Milli mac oncesinde, ulkenin baskentinde en son ne zaman Milli mac oynanmisti?

emre_bogaz.jpg

Sirf oy kaygisi yuzunden takimlar odullendirilmedi mi? Sikeden dusmesi gerekenler sirf oy kaygisi yuzunden ligde kalmadi mi?

Tukuren adamin cezasini kilifina uydurup indirmediler mi? (3D Gozluklerle izlemislerdi)

Yayincisinin yayinlamak icin 440M odedigi Turkiye, Romanya ile Macaristan li grupta 4. olmadi mi?

Arda disinda son 8 yilda alt yapidan cikip, Avrupa'ya gonderebildigimiz bir yerli futbolcu var mi? Sampiyonlar Ligi seviyesinde oynamis.

Siz baska ulke gordunuzmu TFF baskaninin gerekirse hic bir takimimiz avrupaya gitmesin ne olacak dedigi?

Özellikle yazinin bir kismi ne kadar dogru oldugunu yine görmüs olduk.

Sirf gercekleri konustugu icin isinden alinan veya burda oldugu gibi tepki gören ve susturulmaya calisan gercegi..

Herseyi cok güzel özetlemissin. Ama sen isin ahlak veya etik tarafindan girmissin.

Sportif durumumuz ayni sekilde, fark yok.

Iste sonra bi hayatinda futbol oynamamis bi kendini bilmez cikar ve bunlari söyledigimiz icin sen futbolda anlamiyorsun, anliyorsan git lisans yap yazar.

Bosuna demiyoruz bu futbolun icinde olan insanlarin cogu düz mantikci diye.

Ama ciddiye bile almadigim icin sorun yok.

tam bir çöptü dün ilk defa izledim uzun bir aradan sonra uzak dursun

Turk Futbolu;

Sike Odullendirilir;

emre_bogaz.jpg

Seninki hakanı haklı çıkarmak değil düpedüz türk düşmanlığıdır.Madem bu kadar nefret ediyorsunuz bu ülkeden ve futbolundan neden galatasaraylı oldunuz bunların olduğunu bilmiyormuydunuz?

Aklın sıra popülizm yapacan 2-3 like kazanmak için bu ucuz hareketleri bırakın.

Mesele Hakan´in hakli oldugu olmadigi degil.

Mesela Hakan´in digerlerinden farki olmamasi.

Basketbol hakkinda fazla bilgim yok. Ben simdik cikip Türklerin basketbol anlayisi yok diyebilirmiydim ?

Mesele Hakan´in hakli oldugu olmadigi degil.

Mesela Hakan´in digerlerinden farki olmamasi.

Basketbol hakkinda fazla bilgim yok. Ben simdik cikip Türklerin basketbol anlayisi yok diyebilirmiydim ?

Burak Yilmaz konusuna bakinca futbol hakkinda da fazla bilgin oldugunu sanmiyorum. Bence hic konusma ozm.

Iste sonra bi hayatinda futbol oynamamis bi kendini bilmez cikar ve bunlari söyledigimiz icin sen futbolda anlamiyorsun, anliyorsan git lisans yap yazar.

Bosuna demiyoruz bu futbolun icinde olan insanlarin cogu düz mantikci diye.

Genc, söyleyecegin varsa alinti yaparsin. Futbol oynamamis felan mis. Yanilmiyorsam sende Almanci´sin benim gibi. DSHS´i tanirsin heralde ismini duymusundur. Sporthochschule Köln diyorlar genelde. Bos zamaninda gelirsin, bende zaman ayiririm biraz konusuruz sohbetlesiriz.

Sen benim nerede ne zaman futbol oynadigimi nereden bileceksin ? DFB-Auswahl´larindan gecmedigimi nereden bileceksin ?

Schließe nicht von dir auf andere Leute ( herkezi kendin gibi sanma ).

Burak Yilmaz konusuna bakinca futbol hakkinda da fazla bilgin oldugunu sanmiyorum. Bence hic konusma ozm.

Futbol otoritelerin Burak Yilmaz hakkinda düsüncelerine baktigimda ( türkleri saymiyorum, yabancilardan konusiyorum ), cok hakli oldugumu göriyorum.

Burada Burak ile kisisel sorunlarini yasayan veya zenci özentilerini yasayayip yabanci forvet isteyenleri mi dinleyim, yoksa Guus Hiddink, Jose Mourinho, Jogi Löw gib futbol profesörlerini mi dinleyim ?

Geri
Üst Alt