Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 30.930
- 7.861
- 623
Chelsea nin santrafor listesi:
Diego Costa, Falcao, Balotelli.
Bakalim kimi alacaklar..
Costa elbette yani..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Chelsea nin santrafor listesi:
Diego Costa, Falcao, Balotelli.
Bakalim kimi alacaklar..
Türk milleti ile ne alıp veremediğin var kardeş senin çoğu mesajında hor görüyorsun hayır ırkçı falansan bilelim ona göre konuşuruz.
Irkci mi? Ben?
Sadece türk milletinin futbol konusunda geriden geldigini dile getiriyorum. Öyle degilmi? Aksini savunabilirmisin? Savunamazsin.
Geriden geliyorsak ne yapacaksın kardeşim. Birşeyleri mi değiştireceksin, yeni baştan mı yaratacaksın ? Koltuğun üstünden atıp tutmayı ben de çok iyi yaparım ama yıllar evvel bıraktım biliyon mu.
Yine türk milleti 40 yilda bi mac izledi ve bir maclik performanstan dolayi oyunculari yerin dibine sokmaya basladilar. Ilginc bu ülke. Veysel Salih gibi yeteneksizler gelince 'Durun daha mac yapmadan adam elestirilmez' deniliyor ne kadar kötü olduklarini 100 defa gördügümüz halde..
Niye zorunuza gitti ki Hakan'in soyledigi?
Turk Futbolu;
Sike Odullendirilir;
Dopingci Milli Takim kaptani yapilir;
Isteyen futbolcu istedigi zaman U21'e cagirildigi icin sakatim demez ve gelmez, cezasiz kalir;
Siyaset heryerine bulasmistir; (TFF'yi kim getirdi, rabia, ataturk, gezi etc.)
Yazarlar kendi dusuncelerini mi yazarlar, tuttuklari takimlari desteklemek icin eyyam mi yaparlar, yoksa patronlari ne isterse onu mu yazarlar?
Isini iyi yapan bir adami, sirf gercekleri konustugu icin gonderip, baska bir ulkeden, baska birini sirf islerine geldigi gibi yorum yapsin diye getirmediler mi?
Yayinci kurulus kameralari kesilmedi mi?
Para icin yoneticiler sekilden sekile girmiyorlar mi?
Bu ulkede ki futbol sadece 3 buyukler arasinda gecmez mi?
Aslinda ulkemizde sevilen sey futbol degil de, FB,GS,BJK arasinda ki rekabet degil mi? (Bu 3'unun olmadigi turnuva maclarina gidenlerin sayisi 100-200).
Milli Takim oyunculari yoneticiler ile oturup prim pazarligi yapiyor mu?
Milli maclara bile takim formalari ile gidilmiyor mu?
Isvec ile oynanan Milli mac oncesinde, ulkenin baskentinde en son ne zaman Milli mac oynanmisti?
Turbunlere kol hareketi yapan bir Milli Takim kaptanimiz yokmuydu?
Ayni kisi kendi kulubunun macinda bunu yapmiyormuydu;
![]()
Sirf birilerinin menfaati ugruna, 58. madde degistirilmedi mi?
Sirf oy kaygisi yuzunden takimlar odullendirilmedi mi? Sikeden dusmesi gerekenler sirf oy kaygisi yuzunden ligde kalmadi mi?
Tukuren adamin cezasini kilifina uydurup indirmediler mi? (3D Gozluklerle izlemislerdi)
Top isaretini, 0 kart gordume cevirmediler mi?
Yayincisinin yayinlamak icin 440M odedigi Turkiye, Romanya ile Macaristan li grupta 4. olmadi mi?
Arda disinda son 8 yilda alt yapidan cikip, Avrupa'ya gonderebildigimiz bir yerli futbolcu var mi? Sampiyonlar Ligi seviyesinde oynamis.
Siz baska ulke gordunuzmu TFF baskaninin gerekirse hic bir takimimiz avrupaya gitmesin ne olacak dedigi?
Niye zorunuza gitti ki Hakan'in soyledigi?
Turk Futbolu;
Sike Odullendirilir;
Dopingci Milli Takim kaptani yapilir;
Isteyen futbolcu istedigi zaman U21'e cagirildigi icin sakatim demez ve gelmez, cezasiz kalir;
Siyaset heryerine bulasmistir; (TFF'yi kim getirdi, rabia, ataturk, gezi etc.)
Yazarlar kendi dusuncelerini mi yazarlar, tuttuklari takimlari desteklemek icin eyyam mi yaparlar, yoksa patronlari ne isterse onu mu yazarlar?
Isini iyi yapan bir adami, sirf gercekleri konustugu icin gonderip, baska bir ulkeden, baska birini sirf islerine geldigi gibi yorum yapsin diye getirmediler mi?
Yayinci kurulus kameralari kesilmedi mi?
Para icin yoneticiler sekilden sekile girmiyorlar mi?
Bu ulkede ki futbol sadece 3 buyukler arasinda gecmez mi?
Aslinda ulkemizde sevilen sey futbol degil de, FB,GS,BJK arasinda ki rekabet degil mi? (Bu 3'unun olmadigi turnuva maclarina gidenlerin sayisi 100-200).
Milli Takim oyunculari yoneticiler ile oturup prim pazarligi yapiyor mu?
Milli maclara bile takim formalari ile gidilmiyor mu?
Isvec ile oynanan Milli mac oncesinde, ulkenin baskentinde en son ne zaman Milli mac oynanmisti?
Turbunlere kol hareketi yapan bir Milli Takim kaptanimiz yokmuydu?
Ayni kisi kendi kulubunun macinda bunu yapmiyormuydu;
![]()
Sirf birilerinin menfaati ugruna, 58. madde degistirilmedi mi?
Sirf oy kaygisi yuzunden takimlar odullendirilmedi mi? Sikeden dusmesi gerekenler sirf oy kaygisi yuzunden ligde kalmadi mi?
Tukuren adamin cezasini kilifina uydurup indirmediler mi? (3D Gozluklerle izlemislerdi)
Top isaretini, 0 kart gordume cevirmediler mi?
Yayincisinin yayinlamak icin 440M odedigi Turkiye, Romanya ile Macaristan li grupta 4. olmadi mi?
Arda disinda son 8 yilda alt yapidan cikip, Avrupa'ya gonderebildigimiz bir yerli futbolcu var mi? Sampiyonlar Ligi seviyesinde oynamis.
Siz baska ulke gordunuzmu TFF baskaninin gerekirse hic bir takimimiz avrupaya gitmesin ne olacak dedigi?
Mesele Hakan´in hakli oldugu olmadigi degil.
Mesela Hakan´in digerlerinden farki olmamasi.
Basketbol hakkinda fazla bilgim yok. Ben simdik cikip Türklerin basketbol anlayisi yok diyebilirmiydim ?
Iste sonra bi hayatinda futbol oynamamis bi kendini bilmez cikar ve bunlari söyledigimiz icin sen futbolda anlamiyorsun, anliyorsan git lisans yap yazar.
Bosuna demiyoruz bu futbolun icinde olan insanlarin cogu düz mantikci diye.
Burak Yilmaz konusuna bakinca futbol hakkinda da fazla bilgin oldugunu sanmiyorum. Bence hic konusma ozm.