Genc, söyleyecegin varsa alinti yaparsin. Futbol oynamamis felan mis. Yanilmiyorsam sende Almanci´sin benim gibi. DSHS´i tanirsin heralde ismini duymusundur. Sporthochschule Köln diyorlar genelde. Bos zamaninda gelirsin, bende zaman ayiririm biraz konusuruz sohbetlesiriz.

Sen benim nerede ne zaman futbol oynadigimi nereden bileceksin ? DFB-Auswahl´larindan gecmedigimi nereden bileceksin ?

Schließe nicht von dir auf andere Leute ( herkezi kendin gibi sanma ).

DFB-Auswahl, eminsin degilmi? Yasimiz ayni, hemen bi söyle bakiyim hangi sene oynamisin hemen cikartirim. Zamaninda bende Leverkusen'de oynama firsati yakaladim. Ne olmus yani burda bunu savunarak sidik yarisina mi girecem? Ne degistirir?

Anlat bakalim o bölgelerde cok ama cok tanidik var.

Sporthochschule Köln ile övünmen gercekten cok komik olmus. Susma hakkimi kullaniyorum bu konuda.

yalniz balo her derbide atilir gibi. melo sinirlerine hakim olabilen bir oyuncu ama balo öyle degil bazen cok malca kartlar görebiliyor. kadiköy'de 2-3 fbli üstüne yürüse hemen kendini kaybeder.

DFB-Auswahl, eminsin degilmi? Yasimiz ayni, hemen bi söyle bakiyim hangi sene oynamisin hemen cikartirim. Zamaninda bende Leverkusen'de oynamadim. Ne olmus yani burda bunu savunarak sidik yarisina mi girecem?

Anlat bakalim o bölgelerde cok ama cok tanidik var.

Sporthochschule Köln ile övünmen gercekten cok komik olmus. Susma hakkimi kullaniyorum bu konuda.

2006 senesinde oynadim Waldhof Mannheim takimindaydim. Ismimi neden sordugunu da anlamadim. Berkan Atalay iste.

Amacim sidik yarisi degil, övünmedimde yalniz senin futbol oynamadigin dedigin kisiler baazen futbolu oynamayi birak meslek olarak okumaya baslamak istiyorlar. Sportmanagment felan fistan.

Ben bi kere olsun ben cok anliyorum, ben herseyi biliyorum, ondar bilmiyor, ondar geride diye birsey yazmadim. Bütün yazilarimi oku.

Türk futbol hakkinda düsüncelerimiz ayni olsada senin tavrin cok yanlis. Ben herseyi biliyorum, benden daha iyisi yok havalarindasin.

Zaaten mesela hakli oldugun olmadigin degil en az 3 defa yazdim bunu. Mesela insanlik´da. Hz. Muhammet kendisini insanlardan daha iyi görmezken sen bunu nasil yaparsin ?

2006 senesinde oynadim Waldhof Mannheim takimindaydim. Ismimi neden sordugunu da anlamadim. Berkan Atalay iste.

Amacim sidik yarisi degil, övünmedimde yalniz senin futbol oynamadigin dedigin kisiler baazen futbolu oynamayi birak meslek olarak okumaya baslamak istiyorlar. Sportpsychologie felan fistan.

Ben bi kere olsun ben cok anliyorum, ben herseyi biliyorum, ondar bilmiyor, ondar geride diye birsey yazmadim. Bütün yazilarimi oku.

Türk futbol hakkinda düsüncelerimiz ayni olsada senin tavrin cok yanlis. Ben herseyi biliyorum, benden daha iyisi yok havalarindasin.

Zaaten mesela hakli oldugun olmadigin degil en az 3 defa yazdim bunu. Mesela insanlik´da. Hz. Muhammet kendisini insanlardan daha iyi görmezken sen bunu nasil yaparsin ?

Ben kendimi daha üstün görmüyorum. Bir kere daha önce dedigim gibi ayrim bile yapmiyorum senin gibi, almanci türk fransiz fln. Hepsi benim gözümde insan. Neyse bu baska konu.

2006 senesinde oynadin diyorsun, gec Mannheim'i. Simdi konunun dagilacagini bilmesem DFB Auswahl konusunda üstüne gelirdim, senin ismini degil, ama digerlerinin ismini sorardim ama dedigim gibi konu iyice dagilir.

Neyse devam et, benim sana birsey ispatlamama gerek yok. Ayni sekilde senin bana. Bu sekilde kapansin bu tartisma. Gereksiz cünkü.

Seninki hakanı haklı çıkarmak değil düpedüz türk düşmanlığıdır.Madem bu kadar nefret ediyorsunuz bu ülkeden ve futbolundan neden galatasaraylı oldunuz bunların olduğunu bilmiyormuydunuz?

Aklın sıra popülizm yapacan 2-3 like kazanmak için bu ucuz hareketleri bırakın.

1. Yanlisliklari dile getirmek ne zamandan beri nefret etmek oldu? Sana gore Aziz Yildirim en buyuk Turk sever, Erman Toroglu gibi bu yazdiklarimi dile getirenlerde Turk dusmani oyle mi?

2. Galatasaray'i tutmamin ulkemle bir alakasi yok. Pekala bir Almanda United'i tutup Ingiliz futbolunu elestirebilir ki boyle cok insan var zaten.

Sirf insanlar yapilan hatalari dile getirdikleri icin onlari bir seylerle suclamayi birakin.

*Like kazanip napacagim? Bana faydasi ne :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

[attachment=9456:Ekran Alıntısı.PNG]

Adam Adam :)

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 342
Fotomaç 2 Gündür kendisinin transfer olasılıgına yer veriyor. Bugünde fanatik vermis galiba.

Kişisel sorunları ve bildiğimiz tavırlarından dolayı mı hocam ? Yoksa başka bir neden var mı ?

Mental problemleri nedeniyle istemiyorum. İstenilmesine de bir anlam veremiyorum. Biz, henüz Balotelli ya da onun gibi genç, yetenekli futbolcuları alabilecek seviyeye maalesef ulaşamadık. Genç ve yetenekli sıfatının aksine mental problemleri ve bütçemizin büyük bir bölümünü kendisine ayırmamızı gerektirmesi sebebiyle konusu, forum vb. çeşitli platformlarda açık olmamalı. Daha sonra beklenti yükseliyor, bu da yerine gelecek oyuncunun üzerinde baskı anlamı taşıyor.

Kesinlikle bizde oynayamaz ayrıca oyununu da beğenmiyorum...

BmGF31FCIAAKLVw.jpg

Milan büyük bir ihtimalle gelecek Sezon Avrupda olmaycak.

2 olursak + yeni bir sponsor gelirse (Fly Emirates,Gazprom) neden olmasin.

Hadi Balo. :016:

Geri
Üst Alt