Bize arıza yapmayacak, var gücüyle savaşacak rakip defansı yıpratacak bir AYI lazım, coco partileri yapacak değil.

bu federasyonla degil balotelliyi messiyi getir arkasına iniestayı koy bos arkadasım....Futbolunu temizleyeceksin once...Onune cinseddini cekmisler senin CL ye direkt giedememen icin gidemeyecezde zaten...Federasyondada futbolun icindede pislikler bol bol var kndilerini belli ediyorlar zaten...

Birgun o federasyon binayi taraftargruplarindan birine yerle bir ettirecek ama kim yapacak bakalım...Adım gibi eminim.....!!!!

Hersey ortada durumlar asikar...Felaket geliyorum diyor ama bakalım nezaman..!!!

uzak dursun 10 tane burak umut eder diyemem çünkü kıyaslanamaz bile balo bu yeteneksiz ile ama bize disiplinli ve istikrarlı adam lazım

Alırsak önce manitayı keserim sonra tersten 10 kere takla atarım.

Yeteneğine bir şey denmez de şimdi eldekilere bakıyorsun, Emre'ye bakıyorsun, Meireles'e bakıyorsun, Alves'e bakıyorsun, Fernandes'e bakıyorsun adamlar oynamaya oynuyor (Fernandes sonradan komple bozdu o ayrı) ama burayı da çiftlik gibi görüyorlar. Bu listeye Melo da eklenmeli aslında, sonuçta o da hakemlerin kendisine kırmızı gösteremeyeceğini düşünerek oynuyor, fazla rahat davranıyor. Neredeyse her maç en az 1 tane kırmızılık hareketi var. Seviyoruz ediyoruz ama işin gerçeği bu.

Bu adamlar burada yaptıkları hareketleri sıkıyorsa bir Avrupa maçında yapsınlar bakalım anında atılıyorlar mı oyundan atılmıyorlar mı? Bunu kendileri de çok iyi biliyorlar ve o yüzden o maçlarda süt dökmüş kediye dönüyorlar. Şimdi bu adamlar böyle yaparsa Balotelli ne yapar diye bir düşünmek lazım. Aslında düşünmeye gerek yok, biz zaten o adamı getiremeyiz bu ülkeye de diyelim ki getirdin, bunları hesap etmezsen yarın öbür gün elinde takım diye bir şey kalmaz.

BmVtqN4CMAA_3jU.jpg

Reis.

balotelli ve istanbul gece alemi.. cok tehlikeli bir kombinasyon :)

AC Milan News‏@Milanello

Where Balotelli will play next season: percentages by Mediaset: Milan: 30%. Galatasaray: 25%. Monaco: 15%. Arsenal, Chelsea, Tottenham: 10%.

bize gelmesi imkansız , başkan ısrar ederse belki.

Mancini'nin italya'da bir röportajı var ve galatasaray'a gelmesi sıfırihtimal demişti , bunun sebebi türkiye'de çıkarabileceği olaylara bağlamıştı ki çok haklı.

Yani kalitesine birşey demiyor mancini amabu çocugu türkiye'de yerler demek istiyor.

Melo'nun on katı alıngan ve sinirli bir herif düşünün ve kendini tutmayacağını biliyoruz.

Ayrıca istanbul'daki mankenleri yarısını da elden geçirir bu herif fernandes gibi patlayabilir elimizde :D

Ne yapacağı belli olmaz. Maliyeti çok da yüksek olur ayrıca.

2 ay öncesine kadar deli gibi isterdim şimdi bilemiyorum pek.

Gel & kurtar bizi Balo.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=LwTsJcv7x8s[/media]

Geri
Üst Alt