Bonservis ücreti çok pahalıdır muhtemelen, alabileceğimizi sanmıyorum.Bonservissiz Gomis de iş görür bence.

Bi tomar para verip bu çatlağı almak en kibar tabirle saflık olur..O paraları aklı futbolda olan ve başarı isteyen karakterlere verelim mümkünse..40 yaşına gelmiş Drogba bile takımın dengelerini alt üst etti bu manyak gelirse neler olur düşünemiyorum bile..Oynadığı hangi takıma çok ciddi katkı vermiş başarı kazandırmış allah aşkına girilecek risk var girilmeyecek risk var..

Iki ucu keskin bicak .Ice dogruPatlarsa kulub tumden patlar,disa dogru patlarsa o zaman fena olur iste.

Ooooooo Balotelli... o bir deli... biraz fevri... ne yapsa yeriii... tribunler cosar o atinca gollerii

horto magiko styla

Hücum hattı Bruma-Balo-Burak

TD:Lucescu ! Allahım sana geliyorum.

bu yaz ac milan'dan ayrılacak. kariyerine uefa şampiyonlar ligi'nde yer alan bir takımda devam edeceği tahmin ediliyor.

kendisiyle yakından ilgilenen bazı kulüplerse, liverpool, arsenal, monaco ve galatasaray.

paylaş

28.05.2014 01:05
srfydn

bu aralar basında pek adı da geçmiyo bu şeref aydının kendi bilgisi bence..foruma gel şeref abiiiiiiiiiii

hala akıllanmamışız. forvet yerine 11 için 2 tane skorer kanat alsak sorunlar çözülecek.

Aziz Üstel ‏@aziz_ustell 52 Min.

"Balotelli de nereden çıktı ağabey?" diye sordum telefonda. "Haberim yok mu? Kiralayacağız 1 yıllığına satın alma opsiyonuyla." dedi.

anladim kadar melo gibi transfer etmeye calisacagiz

Geri
Üst Alt