Umarım gelmez kimse kusura bakmasın bu adam bu ülkede yaşayamaz 2-3 ay içinde sıkılıp gitmek ister. Ayrıca bir forvet oyuncusunun 80 sarı 8 kırmızı kart görmesi bile ne kadar disiplinsiz olduğunu anlatıyor zaten takımda sorun var 3-4 katına çıkar Balo büyük ihtimal 30 yaşına gelmeden futboluda bırakır

Şahsen parayı yerli oyuncuya harcama taraftarıyım. Boşta olan yabancılara yönelmeliyiz. Menez, Alex, Gomis gibi. Bonservis ile de Gökhan, Olcan gibi yerlileri almaya çalışmalıyız.

Müthis olur gelse. Kadiköy'de gol atip o meshur gol sevincini yasamak.. Ama bu ülke'de 3 hafta sonra harcanir.

Gelirse hepsi bir olup harcamaya calisir Balotelli yi. Taraftar ve kulüp olarak SAHIP cikmaliyiz futbolcularimiza böyle durumlarda.

Medyanin basliklari simdiden belli.

"SOK.. Balotelli bunu da yapti!"

" Yine Balo, yine Balo!!"

"Galatasarayin yildizindan yine sok!"

balotelli-celebration1.jpg

Daha Melo yu zor koruyabiliyoruz bide bu geldimi bilki hergun savas olur, ozel kanunlar bile cikabilir gece yarisi..

Düssün bu Adam Türk Telekom Arena'da yumruk sov yapiyor...

"Ohhh Balotelli,Ohhhua Ohhh Balotelli Ohhua"

:016:

Balotelli bana göre 5 para etmez bize luis suarez gibi yada muadili biri lazım. forvete para kıyıcaksın lamı cimi yok. burakdanda bi cacık olmaz önceden kaleciyle karşı karşıya kalıyodu çıkışlarıda iyi diye atıyodu golleri şimdi onuda beceremiyo artık deli gibi boşa koşuyo :(( Drogbada gidici işimiz iş.

Yahu gelse neden geldi denmez ama

ben bu adamı beğenmiyorum

Lucescu adam eder bumu, nauma için de sallıyorlardı herif gıkını çıkarmadı Luceye.

Sınır olmayacak ve kadromuzda Pepe,Melo ve Balotelli olacak.Fenerlileri iyi çıldırtırlar.Güzel geyikler döner.

Balotelli bana göre 5 para etmez bize luis suarez gibi yada muadili biri lazım. forvete para kıyıcaksın lamı cimi yok. burakdanda bi cacık olmaz önceden kaleciyle karşı karşıya kalıyodu çıkışlarıda iyi diye atıyodu golleri şimdi onuda beceremiyo artık deli gibi boşa koşuyo :(( Drogbada gidici işimiz iş.

balotelli 5 para etmez mi

WHAT THE FICH

Balotelli bana göre 5 para etmez bize luis suarez gibi yada muadili biri lazım. forvete para kıyıcaksın lamı cimi yok. burakdanda bi cacık olmaz önceden kaleciyle karşı karşıya kalıyodu çıkışlarıda iyi diye atıyodu golleri şimdi onuda beceremiyo artık deli gibi boşa koşuyo :(

kid-cudi-computer-laugh-o.gif

Osman ‏@gs_osmn 8 Min.

Drogba sezon sonu kesin gidiyor yerine çok sağlam agresif bir forvet kesin alacaklar Başkanın istediği isim geçen devre arasından beri belli

Asaletin Yeter cok saglam kaynak. Hayirli olsun

Geri
Üst Alt