Şaka maka alacak mıyız lan yoksa bu karaoğlan'ı ?

herkes aslan resmi yapmış diyorda ya Mou istiyorsa sonuçta Chelsea'de Aslan:DD:DD

Olursa kiralık olur.Kiralamayı Milan kabul eder mi meçhul?Ayrıca aslan resmi dışında bir haber görmedim.

Çok zor aga yaşı çok genç. Ne kadar deli manyak olursa olsun büyük yetenek. O yaştaki yeteneği buraya bırakmazlar. Bonservisi nerden baksan 20-25 m euro . Kiralık desen bir sezon için 5 m isterler. Bu paraları verecek bir klüp yok bu ülkede. Verildiği takdirde kendisinin gelmeyi kabul etmmesi riskinden hiç bahsetmedim bile.

Arsenal 30 Mio verecek diye bir söylenti var. Keza Wenger için bu sezon baya zorlayacaklar transferi..

Bf-7lTjCUAAIezb.jpg

Bildiğim Wenger Balo gibi bir oyuncuyu istemez.

1404631081099.jpg

İtalya Milli Takımı'nın Dünya Kupası'ndaki başarısızlığından sorumlu tutulanların başında gelen Milan'ın yıldızı Mario Balotelli'nin, Galatasaray'a gelmesinin iyi olup olmayacağı sorulan Ujfalusi, "Onunla somut bir şekilde ilgilenilip ilgilenilmediğini bilmiyorum, ama o çok güçlü bir oyuncu ve Galatasaray'da bir kral olabilir" dedi...

MARIO BALOTELLI

s_45146_5_2013_06_25_1.jpg

Doğum tarihi:12 Ağu 1990 in Palermo
75.png

Uyruğu:
75.png
Italya

Boyu:1,89 m

Bu tarihden beri takımda:31 Oca 2013

Sözleşme bitiş tarihi::30.06.2017

Güncel kulüp:Milan

Mevki:Santrafor

Oyuncu danışmanı:Mino Raiola

Güncel Milli oyuncu:
75.png
Italya

Piyasa değeri:

30,00 milyon €

Çilek mevsimi geçti. Olmaz bu iş.

Fotomaçta yazmıs. Bu adamların amacı ne anlamıyorum. Yabancı sınırı varken,yabancı forvet almak zaten saçmalık. birde üstüne Balotelli diyorlar yuh yani.

Fener'in 4 tane yabancı forveti var :)

Ama defanslarında hemen hemen Alves dısında yabancı yok. Kalecileri türk+Topal ve Alperde yerli direk oynayacak. Onların forveti yabancı olabilir. Bizim hem 12 yabancımız var hemde baslıca eksigimiz Forvet degil. stoper ve sag bek.

Muslera

eboue dany chedjou telles

hajrovic melo bruma

ontivero sneijder

amrabat

Güzel 11 çıktı amrabat yerine forvete koyarsak olabilir :)

Şaka bi yana bu adamları göndermek için para harcamayalımda balotelli imkansız şuan

Ne kadar güzel olsa, olmaz. Belki Sneijder'i takas olarak alabiliriz ama onlarda zaten Kaka var ve Balotelli giderse iyice mid-table takimi olurlar.

Artik türkiyede her gün böyle haberleri okurum :D

eboue, dany, amrabat, hajrovic(zaten gitti) giderse neden olmasın...

500.000€yakiralama bedeli olmak üzere, 5.5 milyon euroya Satin Alma opsiyonuyla geliyorsa gelsin. Yillikda makul bir fiyata 2.2 milyon ve 15 bin euro Mac basina transfer edilir :)

Geri
Üst Alt