Mart Ayı Divan Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Arkadaşlar 19 Mart'ta mali genel kurulun olduğu Haliç Kongre Merkezinde ciddi bir protesto yapmalıyız,ultraslandan cacık olmaz GSC bu işi organize edebilir diye düşünüyorum

bu konusan kım ya cok dogru konusuyor muslera satılsn dedi

Sneijder ve Muslera yi satalim diyor :redface:

Takim hep yerli coplerden olussun diyor :oley:

Yemin ediyorum kume duseriz.

Bilezik Dursun mu :red:

Abi bazı şeyleri çok yanlış anlıyorsunuz

hisse senedi satalım diyor mevcut durumda para etmez

varlık satamıyorsun temyikli

başka bir çare kaldımı kulübe para lazım bu moruklarında vermeyeceği belli taş mı satacaksın

azeri mılyarder yok mu alacak?

evet teslim edin kulübü

Moruk: '' Kulubu Araplara veya Ruslara vermeyecegimize gore........''

niye vermiyoruz ?>!@

Bilezik dursunu da ilk defa duydum söylemese duymayacaktık puhah ağzıyla reklam yaptı :D

Doldurmuslar Aziz in adamlarini suraya en iyi oyuncularimiz satilsin diyorlar..

adam o kadar sey söyledı yıne cımbızla muslera sneijder satılsın lafı alındı yazıldı tabi mali yönler sizi ilgilendirmiyor

Dursun Özbek: "Basketbol şubesinde 2013'te 20.5 M $, 2014'te yine 20.5 M $ zarar ettik. Bu dönemde ise zarar 6 M $."
Dursun Özbek: "Amatör şubeler yaklaşık 40 M $'lık bir bütçeyle yarışıyor ama getirisine baktığınızda hiçbir şey yok."
Dursun Özbek: "Her yıl 40 M €'dan 10 sene oynasak 400 M € eder. Bunlardan vazgeçmeyelim ama her kuruşumuz değerli, rastgele olmaz."
Dursun Özbek: "Biz başarıyı parayla satın alma prensibinden vazgeçtik. Geleceğin şampiyonları Galatasaray sevgisinden çıkacaktır."
Dursun Özbek: "Ben ve yönetimim, soracağınız her soruya cevap vermek için buradayız. Amacımız Galatasaray'ı feraha çıkarmak."
Abi,en önemli yer burası.Futbol herşeye rağmen zarar etmiyor.Sorun Sneijder-Muslera-Selçuk değil.Erkek basketbol hariç tüm şubeler kazandığı kadar idare edilmeli.

Lan baksan hepsi elinde kağıt ortalıkta geziyor hepi topu 10 kişi konuştu. Ulan altılı mı oynuyonuz koca divanda he

Sneijder ve Muslera çok büyük paralar alıyorlar şuan ki durumda bunu karşılayamayız artık

Sneijder 5 milyon euro falan alıyor Muslera 3,5 milyon euro alacak

Bu paraları nasıl karşılayacağız bu mümkün değil kulüp çok kötü durumda

Ama tabii Selçuk başta olmak üzere büyük paralar alan çöp yerlileri de aynı şekilde göndermek şart

Takımı komple yenilemek en doğrusu olacaktır

Oyuncu satmak mecburi bir durum şuanda yapacak başka bir şey yok

Kulübü bir milyardere devretsek o zaman başka ama bu fosiller bırakmaz kulübü

Geri
Üst Alt