Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.099
- 6.092
- 1.048
Arkadaşlar 19 Mart'ta mali genel kurulun olduğu Haliç Kongre Merkezinde ciddi bir protesto yapmalıyız,ultraslandan cacık olmaz GSC bu işi organize edebilir diye düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi,en önemli yer burası.Futbol herşeye rağmen zarar etmiyor.Sorun Sneijder-Muslera-Selçuk değil.Erkek basketbol hariç tüm şubeler kazandığı kadar idare edilmeli.Dursun Özbek: "Basketbol şubesinde 2013'te 20.5 M $, 2014'te yine 20.5 M $ zarar ettik. Bu dönemde ise zarar 6 M $."
Dursun Özbek: "Amatör şubeler yaklaşık 40 M $'lık bir bütçeyle yarışıyor ama getirisine baktığınızda hiçbir şey yok."
Dursun Özbek: "Her yıl 40 M €'dan 10 sene oynasak 400 M € eder. Bunlardan vazgeçmeyelim ama her kuruşumuz değerli, rastgele olmaz."
Dursun Özbek: "Biz başarıyı parayla satın alma prensibinden vazgeçtik. Geleceğin şampiyonları Galatasaray sevgisinden çıkacaktır."
Dursun Özbek: "Ben ve yönetimim, soracağınız her soruya cevap vermek için buradayız. Amacımız Galatasaray'ı feraha çıkarmak."
Ben taraftarım, işim maliyetle değil. Tabii ki de takımın en iyi iki oyuncusunun satılmasına karşı çıkacağım.adam o kadar sey söyledı yıne cımbızla muslera sneijder satılsın lafı alındı yazıldı tabi mali yönler sizi ilgilendirmiyor
Abi,en önemli yer burası.Futbol herşeye rağmen zarar etmiyor.Sorun Sneijder-Muslera-Selçuk değil.Erkek basketbol hariç tüm şubeler kazandığı kadar idare edilmeli.