Mart Ayı Divan Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

bunlar 4.5'a Sneijderi 6-7 ye de Muslerayı satar

Adam o kadar sey söylemis. Ne söyledi ulan anlatsana? Bir elde tutulur sey söylemedi, birsey önermedi. Söyledigi sey kulüb saatce % ödüyor ve futbolcular satilsin, ama sadece yabancilara, kulüp yabancilara verilmemeli.

Irkci morugun söyledigi bunlar iste. Cahilce öneriler, irkci bir yaklasim. Türk birine kulüp satilsin ama yabanciya satilmasin. Te allahim, hangi devirde yasiyorsunuz

En son çıkan adam haklı. Normal işleyen bir düzende Muslera'nın, Sneijder'in satılmasına ben de karşı çıkarım. Ama düzen normal değil. Afedersiniz koskoca kulüp 100 bin tl'yi bile büyük para görecek hale geldi.

Yoksa ırkçılıkla alakası yok. Sneijder ve Muslera dışında iyi bir değeri olan oyuncu da olmadığına göre kısa vadede satılmaları daha iyi olur. Ama bu paraları çarçur etmeyip, sıfırdan iyi bir takım kurmak şartıyla.

Son düzenleme:
Yani adamlar da şikayetçi, genç-orta yaş katılmıyor ki toplantılara iş bahanesi ile.

Buda olayin diger penceresi... Biraz daha genc olanlari, zaten katilmiyor, cünkü ilgilenmiyorlar kulüp ile. Hayri Kozak misal sürekli kulübün mali durumunu takip ediyor, her kurul öncesi rapor hazirlayip, ona göre konusuyor...

En son çıkan adam haklı. Normal işleyen bir düzende Muslera'nın, Sneijder'in satılmasına ben de karşı çıkarım. Ama düzen normal değil. Afedersiniz koskoca kulüp 100 bin tl'yi bile büyük para görecek hali geldi.

Yoksa ırkçılıkla alakası yok. Sneijder ve Muslera dışında iyi bir değeri olan oyuncu da olmadığına göre kısa vadede satılmaları daha iyi olur. Ama bu paraları çarçur etmeyip, sıfırdan iyi bir takım kurmak şartıyla.
Bunun bana mantigini acikla, ikna et beni. Satarak ne elde edebilirsin, ne olacak? Günü kurtaracaksin, borclar o elde ettigin parayi yine yiyecek.

Hadi izah et lütfen.

Konuşanların büyük bir kısmını dinleyerek diyorum bu bunaklardan bi bok olmaz. Böyle malların kulübün ana yapıtaşı olması kadar kötü birşey yok. Yapacakları birşey de yok. Dükkanı kapatırlar artık.

Galatasaraydan soğumak hakkı bize ait değil!
O hak, 14 sene şampiyonluk görmemiş nesile verilen haktı, onlar da kullanmadılar

satalım da bu yönetim yapmasın bu işleri anlayan adamlar gelsin seçme gidilsin bir an önce

Abi mali islerini bilmiyorsaniz, egitimini görmediyseniz sacma ve anlamsiz önerilerde bulunmayin.

Sen batan gemiyi insanlari denize atarak kurtaramazsin. Yine sonunda batar o gemi. Neden batiyor, sebepleri nedir bulup cözmektir.

Sneijder-Muslera'yi satinca borclar bitecek mi saniyorsunuz..

Saatte 5bin$ faiz işliyormus bi ağabeyimizin dediğine göre?
İnanılmaz rakam bunlar. Satmakla hiçbir şey düzemez adam gibi kulubü - markayı pazarlamayla toparlarsın ancak.

Gidip dumankaya ile konut karsılığında sponsor anlasma yaparak değil.

Abi mali islerini bilmiyorsaniz, egitimini görmediyseniz sacma ve anlamsiz önerilerde bulunmayin.

Sen batan gemiyi insanlari denize atarak kurtaramazsin. Yine sonunda batar o gemi. Neden batiyor, sebepleri nedir bulup cözmektir.

Sneijder-Muslera'yi satinca borclar bitecek mi saniyorsunuz..

En son konuşan dayıya inanaraktan eriyecek heralde. Muslera ve sneijdere bilmediğimiz bir yerden 100er milyon euro teklif geldi heralde. 3'ün 5'in hesabını yapıldığı sürece bu kulüp başarı göremez. Ne yazık ki döndük 2011 öncesine.

Kulübün yıllık gelirinin %12 sini faize veriyormuşuz. Seneye ş.liginden gelecek olan gelirde yok 100 milyon lira civarı oh mis. Bu kafayla Uefa'nın verdiği denetimi sağlayamayacağımız ortada taraftarda gelmeyecek sportif aş zarar üstüne zarar edecek.

Değil sneijder-muslera alayını satsan bu kafada adamlar olduğu sürece birşey olmaz.

Bunun bana mantigini acikla, ikna et beni. Satarak ne elde edebilirsin, ne olacak? Günü kurtaracaksin, borclar o elde ettigin parayi yine yiyecek.

Hadi izah et lütfen.
Sana cevap olarak yazmamıştım o yazıyı. Tesadüf olarak alt alta gelmiş.

Şuan kısa ve uzun vadede ekonominin düzeleceği yok. Kısa vadede düzelmesi için mecbur oyuncu satacağız. Başka türlü gelir de elde edemeyiz. Bjk gibi bonservissiz kalburüstü oyuncuları toplayıp kolej takımı ruhunda oynamaktan başka şansımız yok.

2012-2013 sezonundan sonra arayı daha da açıp, daha da büyümek varken; Aysal profesyonel yapı kuracağım diye son derece gereksiz işlere kalkışmasaydı şimdi bu konuyu konuşmuyor olurduk. Profesyonel yapıya karşı değilim ama bu yapıda yer alanlar da işini bilen, torpilli olmayan kişilerden oluşmalıydı.

gelecek sezon yapılacak şey net bir biçimde belli,selçuk gibi leşleri göndereceksin taraftarda heyecan uyandıracak genç koşan pres yapan bir takım yaratacaksın şampiyonluk olur olmaz ama mücadele eden savaşan takım yapacaksın 1 sene olmaz 2. sene şampiyon olur o takım hem takımdaki leşleri gönder bütçe tasarrufu da sağlarsın sneijder muslera satmakla kümede kal günlerine döneriz

Sorsan Burak'ı da 8m kaarla sattık, ama detaylara inince;
Geliş parası 5, satıştan trabzona verilecek olan 2, 1m euro da acıklandığı üzere komisyon parası. Sana kalan 0 bu transferden.

Geri
Üst Alt