Halil Tolga KARAAKIN
Tecrübeli Üye
- 6 Aralık 2014
- 6.286
- 335
- 358
Kapanma değil ama yarattıkları para kadar faaliyetlerine devam etmelilier.Şu şubeler kapansın deyince laf yiyoruz şuna bak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kapanma değil ama yarattıkları para kadar faaliyetlerine devam etmelilier.Şu şubeler kapansın deyince laf yiyoruz şuna bak
Sürekli adamlarin yasindan dem vurmaktan bikmadiniz mi ? Burasi Divan kurulu, tabiki üyeler yasli olacak.
bunlar 4.5'a Sneijderi 6-7 ye de Muslerayı satar
Neyse ki kurtuluşumuz bu rakam
Yani adamlar da şikayetçi, genç-orta yaş katılmıyor ki toplantılara iş bahanesi ile.
Bunun bana mantigini acikla, ikna et beni. Satarak ne elde edebilirsin, ne olacak? Günü kurtaracaksin, borclar o elde ettigin parayi yine yiyecek.En son çıkan adam haklı. Normal işleyen bir düzende Muslera'nın, Sneijder'in satılmasına ben de karşı çıkarım. Ama düzen normal değil. Afedersiniz koskoca kulüp 100 bin tl'yi bile büyük para görecek hali geldi.
Yoksa ırkçılıkla alakası yok. Sneijder ve Muslera dışında iyi bir değeri olan oyuncu da olmadığına göre kısa vadede satılmaları daha iyi olur. Ama bu paraları çarçur etmeyip, sıfırdan iyi bir takım kurmak şartıyla.
Abi mali islerini bilmiyorsaniz, egitimini görmediyseniz sacma ve anlamsiz önerilerde bulunmayin.
Sen batan gemiyi insanlari denize atarak kurtaramazsin. Yine sonunda batar o gemi. Neden batiyor, sebepleri nedir bulup cözmektir.
Sneijder-Muslera'yi satinca borclar bitecek mi saniyorsunuz..
Sana cevap olarak yazmamıştım o yazıyı. Tesadüf olarak alt alta gelmiş.Bunun bana mantigini acikla, ikna et beni. Satarak ne elde edebilirsin, ne olacak? Günü kurtaracaksin, borclar o elde ettigin parayi yine yiyecek.
Hadi izah et lütfen.