# Mauro Formica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Mauro Formica

Malesef haberin doğru olma ihtimali çok yüksek.....:(

'Formica Galatasaray'da' demek transfer %100 tamamlandı demektir. Dönüşü yoktur. Bitmiştir.. Ama görüyoruz ki bitmemiş! O yüzden daha ScoutGS'nin falan yazılarını buraya taşımayın!! Twittercılardan ve bunlardan hiçbir skibbe olmaz! Bu yedikleri kaçıncı b.k!!!

Çok haklısın REOtaş.

Bizim yönetim kadar basiretsiz hiçbi işe yaramayan bi yönetim görmedim !!!! yürüyün gidin be takımdan yürüyün !!!

Formica'nın gerek Geneo'da gerek ondan sonra ki kulüplerinde en büyük takipçisi olacağım, nasıl bir oyuncu kaçırdığımızı her seferinde yönetimin yüzüne vurmak istiyorum ...

Bu bizim ilk icrratimiz değilki. Ribery var daha pek çok yerli var. Belki Kazım alınmasaydı Formica alınacaktı bilemeyiz ama şu kesinki bizim yönetmi hep küçük hesaplar peşinde. İşte bu küçük hesaplarıda Koca Galatasarayın imajını küçülttü malesef. vizyonları küçük, kafaları küçük AdnanPolat ve Adnansezzgin orada olduğu müddetçe biz daha çok ah vah çekeriz. Umarım sene sonunu göremeden İSTİFA edip giderler....

her işi yüzlerine gözlerine bulaştırıyorlar 2. gökhan gönül kaybı olur adnanlar lutfen gidin.

Artık saklamaya gerek yok forvet transferi Traore olacak. Onuda almaz yada alamazlarsa artık söğme konusu açacam

Scoutgs haberleri yasaklansın, paylaşanlar cezalansın. Tez kellesi vurulsun.

Fromica geleceği parlak bir topçu. Genoa'da kendi yaş grubundan Zuculini var. Bir de Rodrigo Palacio tabi. Bkz. avatar resmi. Takılırlar orada. Genoa 12. sırada ve gol problemleri var (18 maçta 13 gol, bizi de geçmiş bunlar). Formica çözüm olabilir.

Bence abartılacak birşey yok..Arjantinde formica gibi başka adamlarda var gelecek sene için düşünürler..Gelirse iş yapacağını düşünüyordum olmadı..Başkan önlibero-forvet-kaleci dedi..Demkki biz almayınca genoa da aldı..Klasik transfer hamleleri..Formicaya burda burun kıvıranlar şmidi niye alınmadı diye sallıyor..Yahu başka takıma gidincemi kıymetli oldu;),Traore bille sallayan var yavaş, kazma falan filan adam şimdi başka takıma gitse niye alınmadı deniliri;)

Arjantin'de Formica gibi adamlar var da, yönetimde onları alıp getirecek vizyon yok. Formica gibi biraz kendini gösteren adamları İtalyanlar topluyor zaten.

Arjantin'de Formica gibi adamlar var da, yönetimde onları alıp getirecek vizyon yok. Formica gibi biraz kendini gösteren adamları İtalyanlar topluyor zaten.
Haklı olabilirsinde..Bunun içinde yönetime sallamaya gerek yok.Tamam yönetim başarısız bende bırakmasını istiyorum ama herşeydede onlara bence sallamamız lazım.İstediğimiz mevkileri başkan söyledi..Bizde demekki vazgeçmişiz genoa almış..Orda başarılıda olabilir..Gelse burdada belki başarılı olabilirdi..Neyse renkdaş biz diğer transferleri konuşalım..Her ülkede bir oyuncunun adı bizimle basına çıkmış..Marica,Romero,Traore falan:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt