Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
'Formica Galatasaray'da' demek transfer %100 tamamlandı demektir. Dönüşü yoktur. Bitmiştir.. Ama görüyoruz ki bitmemiş! O yüzden daha ScoutGS'nin falan yazılarını buraya taşımayın!! Twittercılardan ve bunlardan hiçbir skibbe olmaz! Bu yedikleri kaçıncı b.k!!!
Formica'nın gerek Geneo'da gerek ondan sonra ki kulüplerinde en büyük takipçisi olacağım, nasıl bir oyuncu kaçırdığımızı her seferinde yönetimin yüzüne vurmak istiyorum ...
Çok haklısın REOtaş.
Hatta REO Speedwagondaş
Ankara devlet su isleri..
Birak kardes sen bu isleri..
Tersi olursa bizde senin yüzüne vururuz ama :happynew:
Niye Fatih niye
Ruyamda seni deli gomlegiyle gordum de....cok korkunctu, pesinde otobus vardi ve sen kaçiyordun..
Haklı olabilirsinde..Bunun içinde yönetime sallamaya gerek yok.Tamam yönetim başarısız bende bırakmasını istiyorum ama herşeydede onlara bence sallamamız lazım.İstediğimiz mevkileri başkan söyledi..Bizde demekki vazgeçmişiz genoa almış..Orda başarılıda olabilir..Gelse burdada belki başarılı olabilirdi..Neyse renkdaş biz diğer transferleri konuşalım..Her ülkede bir oyuncunun adı bizimle basına çıkmış..Marica,Romero,Traore falanArjantin'de Formica gibi adamlar var da, yönetimde onları alıp getirecek vizyon yok. Formica gibi biraz kendini gösteren adamları İtalyanlar topluyor zaten.