Ömer Çelik
Cezalı
- 24 Kasım 2008
- 7.755
- 2
- 313
Cevap: Mauro Formica Galatasaray'da (mı?)
Çok sevindim. Gerçekten kaliteli bir oyuncu.
Çok sevindim. Gerçekten kaliteli bir oyuncu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eleştiri değil. Ne olduğunu koskoca forumda kimsenin bilmediği bir futbolcunun alınması beni rahatsız ediyor.
Sen bilmiyor isen bu adamı o senin futbol izlemen ile alakalıdır.
Sen bilmeyebilisin, ben bilmeyebilirim. Bilenler vardır elbet. Arjantin ligini takip eden. Yeteneği varsa, iyi oyuncuysa gelir paşa paşa oynar.
Pastore örneği verilmiş onun için söylüyorum 1-2 yıl önce Pastore'yi kaçınız biliyordunuz ?
Miyaichi'yi aldı Arsenal. Teee Japonya'dan. Türkiye'de kim biliyor onu ? Galatasaray'a gelse çoğunuz burun kıvırmayacakmıydınız ?
Sen bilmeyebilisin, ben bilmeyebilirim. Bilenler vardır elbet. Arjantin ligini takip eden. Yeteneği varsa, iyi oyuncuysa gelir paşa paşa oynar.
Pastore örneği verilmiş onun için söylüyorum 1-2 yıl önce Pastore'yi kaçınız biliyordunuz ?
Miyaichi'yi aldı Arsenal. Teee Japonya'dan. Türkiye'de kim biliyor onu ? Galatasaray'a gelse çoğunuz burun kıvırmayacakmıydınız ?
Eyvallah çok dogru soyluyorsun, oyuncu zaten bilinse hem ucuz olmaz hem de alamyız zaten, herkesin tanıdıgı keşif olur mu?
Ama, aması var işte. takım derli toplu olur Porto, Benfica gibi keşif amaçlı transfer yaparsın ama takımın gucunu, yapısını bu gençelr üzerine kurmazsın. Bizde durum farklı bugun için. Bizim karnımız aç, işi götürecek topçu yok, takımın iskeleti yok, yerli oyuncular felaket ve 6+2+2 denen kontenjan var. 3 yabancı gidiyor, kale, stoper, forvet ve orta saha göbek allaha kalmış durumda, şimdi kalkıp bu mevkilere -guvenemediğin acemi scout ekibinin seçimine göre- adam almak buyuk risk değil midir? Porto'ya durum cok farklı yani. 2000'deki kadroda Marcio tutsa da final oynardık, tutmasa da Bruno Quadros tutmadı n'oldu gucumuz mu eksildi? Hayır ama şimdi Sezgin'in başında oldugu ekibe guvenip takımın can damarlarını Sezgin'in veekibin scouting seçimlerine bırakırsak ve de oyuncular tutmazsa, başka bir sey tutarız.
Ha 6+2+2'de 9. ve 10. yabancı olarak alacaksan eyvallah ama 10 yabancıyı nasıl oynatacaksın, kusturmeden, form tuturarak?
Can Allah aşkına Arsenal'in yaptığı transferlerin kaçı tutuyo ki zaten.
Arsenal'in yaptığı transferlerden kaçı tutuyor ?
Sayıyorum sana bak iyi oku ;
Arsene Wenger dönemi sonrası Arsenal'in yaptığı "tutan" transferler ;
Patrick Viera
Gilles Grimandi
Marc Overmars
Emmanuel Petit
Freddie Ljungberg
Thierry Henry
Nwanko Kanu
Lauren
Wiltord
Robert Pires
Edu
Soll Campbell
Kolo Toure (2002'de geldiğinde kimse doğru dürüst tanımıyordu bile )
Gilberto Silva
Lehmann
Gael Clichy
Van Persie
Senderos
Flammini
Cesc Fabregas
Emmanuel Eboue
A. Arshavin
Alexandre Song
Emmanuel Adebayor
William Gallas
Abou Diaby
Tomas Rosicky
Bakary Sagna
Samir Nasri
Varmaelen
Chamakh
Nicolas Anelka
Stuart Taylor
Davor Suker
Pascal Cygan
Eduardo
Aaron Ramsey
Carlos Vela.
Bunlar yeterli değilse Arsene Wenger öncesi aklıma gelen "tutan" transferleri de sayabilirim.
Gelmeden önce tanınmayanlarını ayıkla.
Rosicky zaten tutmuş bi oyuncuydu örneğin.
Arsenal'de falan adam olmadı yani.