# Mauro Formica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mauro Formica Galatasaray'da (mı?)

Thomas Vermaelen Ajax'ta parladi. Chamakh Bordeaux'da. Cahit'in demek istedigi, 15-16 yasinda transfer edilmis bir oyuncu.

Thomas Vermaelen Ajax'ta parladi. Chamakh Bordeaux'da. Cahit'in demek istedigi, 15-16 yasinda transfer edilmis bir oyuncu.

Onun da en büyük örneği Cesc Fabregas ve Kolo Toure. Wallcot, Wilshere, Cole falan hiç girmedim onlara bile.

arsenal şampiyon olamıyo ama taraftarı bunu dert etmiyor

Arsenal'in yaptığı transferlerden kaçı tutuyor ?

Sayıyorum sana bak iyi oku ;

Arsene Wenger dönemi sonrası Arsenal'in yaptığı "tutan" transferler ;

Patrick Viera

Gilles Grimandi

Marc Overmars

Emmanuel Petit

Freddie Ljungberg

Thierry Henry

Nwanko Kanu

Lauren

Wiltord

Robert Pires

Edu

Soll Campbell

Kolo Toure (2002'de geldiğinde kimse doğru dürüst tanımıyordu bile )

Gilberto Silva

Lehmann

Gael Clichy

Van Persie

Senderos

Flammini

Cesc Fabregas

Emmanuel Eboue

A. Arshavin

Alexandre Song

Emmanuel Adebayor

William Gallas

Abou Diaby

Tomas Rosicky

Bakary Sagna

Samir Nasri

Varmaelen

Chamakh

Nicolas Anelka

Stuart Taylor

Davor Suker

Pascal Cygan

Eduardo

Aaron Ramsey

Carlos Vela.

Bunlar yeterli değilse Arsene Wenger öncesi aklıma gelen "tutan" transferleri de sayabilirim.

sakin ol şampiyon

Hayırlı olsun.Yetenekli bir futbolcuya benziyor videolarda.Genç futbolcuya kapımız açık.:asd:

Yanina Conca ve Scocco alinsa guzel olur. Fiorentina'da Santana'nin sozlesmesi bitiyor sanirim, oda cok katki saglar.

Yanina Conca ve Scocco alinsa guzel olur. Fiorentina'da Santana'nin sozlesmesi bitiyor sanirim, oda cok katki saglar.

Bu forumda Conca'nin degerini bilen tek adamsin vesselam, en azindan ben ilk defa görüyorum ama sende besiktaslisin sanirim. Olsun olsun, hata insanlara mahsus.

Saka bir yana Conca, Conca, Conca...

Bu forumda Conca'nin degerini bilen tek adamsin vesselam, en azindan ben ilk defa görüyorum ama sende besiktaslisin sanirim. Olsun olsun, hata insanlara mahsus.

Yaş olmuş 27-28. Bugüne kadar hâla niye Fluminese'de diye yorumlar gelir onun için de.

Brezilya liginde taktik anlayis cok dusuk olsada oyuncularin bireysel becerileri maclari cekici yapiyor. Conca goze carpan oyunculardan. :) Genc olsa orta sahaya Guinazu muthis olurdu.

Cuneyt Tanmanin scout ekibinin onerdigiu haberleri dolasiyor Adnan Sezgin secmemisse iyidir bence bir eksi yonden kurtuldu adam

hic olmazsa benim gozumde bir on yargidan eger oyleyse tabiki

Yok Belesci EdNan Sezginden ben bir sey beklemiyorum
Yahu durun bakalım scout ekibi göreve yeni başladı..Hangi ara gidip maçlarını izlediler..Sanmıyorum scout ekibinin önerdiğini..

Yahu durun bakalım scout ekibi göreve yeni başladı..Hangi ara gidip maçlarını izlediler..Sanmıyorum scout ekibinin önerdiğini..

Emrah Bey, scout ekibine seçilen insanlar bu göreve başlamadan önce evlerinde oturan insanlar değillerdir büyük ihtimalle. Zaten bu işlerin içinde olan insanlar için isim önermek sıkıntı olmasa gerek.

Yaş olmuş 27-28. Bugüne kadar hâla niye Fluminese'de diye yorumlar gelir onun için de.

Hernanes 25 yasinda, 26 ya girecek. Avrupa'da ilk sezonu, Lazio aldi. Su an Zarate ile birlikte Lazio'nun en iyi oyuncusu. Lazio almasaydi, Galatasaray isteseydi eminim su an burda adam 26 yasina gelmis kimse almadi biz niye alalim diyen olurdu :)

İlk ben önerdim gençler 1 sene önce, Transfer Önerileri'nde mevcut. Yedirmem Conca Reis'iiiii :D

Alex de 26 yaşında geldi Fener'e.

Emrah Bey, scout ekibine seçilen insanlar bu göreve başlamadan önce evlerinde oturan insanlar değillerdir büyük ihtimalle. Zaten bu işlerin içinde olan insanlar için isim önermek sıkıntı olmasa gerek.
İnşallah dediğin gib olur abi..En azından transferde hata yapma olasılığı az olur..Sanırım günü kurtarmak için transfer yapmayacaz gelecek bu gğzel..Çünkü göz boyaması transferler istemiyor..Bunun gelecek yıllarıda var:)

Yahu hem çıkıp Arsene Wenger şöyle adam, böyle adam, gençlere şans veriyor derler, çıkıp Porto gibi olalım derler.Sonra bu transferlere burun kıvırılar, iki maçta yuhalarlar.

Yahu ne Portası ne Wengeri sen bunlardan olamazsın..Senin başında futboldan gram anlamayan koltuk sevdalıları var..Onları bir gönder ondan sanra düşünülür bunlar gibi olmak..Şimdi bana saydırmayın bu saygı değer yöneticilerimizin yaptığı yerli,yabancı genç yetersiz oyuncuları..

Bu takımın ayağa kalkması lazım..Ayağa kalkması için ya tutarsa değil nokta transferler yapması lazım..Formicas tutabilirde fakat bu baştaki yöneticilerin başarılı ve bu işi çok iyi bildikleri anlamına gelmez..

İnşallah dediğin gib olur abi..En azından transferde hata yapma olasılığı az olur..Sanırım günü kurtarmak için transfer yapmayacaz gelecek bu gğzel..Çünkü göz boyaması transferler istemiyor..Bunun gelecek yıllarıda var:)

Duyduklarımıza göre scout ekibi henüz daha tamamen profesyonel bir oluşum içine girememiş ama en azından biryerlerden başlamak da sevindirici. Zamanla daha da iyi konuma gelir inşallah. Bu devre arasından başlamak üzere de transferlerde etkin rol scout ekibine ait olacak. Onların önerdiği isimler transfer edilecek ki, bunlardan biri büyük olasılıkla Mauro Formica olacak gibi görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt