# Mauro Formica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mauro Formica Galatasaray'da (mı?)

Riberyide bize 22 yasinda geldi hemde avrupanin gobeginden. Onun icinde ayni seyler deniliyordu iyi olsa kaparlar daha onceden filan diye,nitekim daha sonrada kaptilar bir sekilde.Demek istedigim bu isler hic belli olmaz karamsar olmaya gerek yok.Bir ornek daha ronaldoda 18 veya 19 yasinda gelmisti psv 'ye,yani her oyuncuyu cocukken kesfetmiyorlar yada bilselerde ustunde fazla durmuyorlar.Goruntuleri her seyi anlatiyor,dogustan gelen bir fizik problemi yoksa buranin yemeklerinide yedigi zaman ikinci bir ribery olur.

Adamin iki ayağınıda aynı şekilde kulanması bayada hoşuma giti :)

Riberyide bize 22 yasinda geldi hemde avrupanin gobeginden. Onun icinde ayni seyler deniliyordu iyi olsa kaparlar daha onceden filan diye,nitekim daha sonrada kaptilar bir sekilde.Demek istedigim bu isler hic belli olmaz karamsar olmaya gerek yok.Bir ornek daha ronaldoda 18 veya 19 yasinda gelmisti psv 'ye,yani her oyuncuyu cocukken kesfetmiyorlar yada bilselerde ustunde fazla durmuyorlar.Goruntuleri her seyi anlatiyor,dogustan gelen bir fizik problemi yoksa buranin yemeklerinide yedigi zaman ikinci bir ribery olur.

Ribery geldiğinde fransa liginde veya 2.liginde ilk devrenin asist kralıydı yanlış bilmiyorsam,bi de baya bi konuşulmuştu,fransa da büyük sükse oldu diye,formica ribery den çok daha kapalı kutu,bi de Arjantin veya Brezilya liginden direk gelen oyuncuların işi biraz zor,görmek lazım tabi.

umarım takımımız için hayırlı olur,şimdiye kadar niye keşfedilmemiş diyen arkadaşlara da söyleyecek söz bulamıyorum...

Levent bey kusura bakmayin ama artik size birilerinin inanacagini sanmiyorum. Kendiniz gecen sene Twitterda yalan duyumlar yazip bize inandirdiginizi acikladiniz ve bunu caniniz SIKILDIGI ve dikkat cekmek icin yaptiginizi söylediniz. Eminim bunu yazarakda dikkat cekmeye calisiyorsunuz. Kusura bakmayin ama buna eziklik deniyor.

Bakın ben o konuda özür diledim ayrıca onlar yalan değildi bilirsiniz transfer çok göreceli birşeydir ama sorun değil özür diledim tüm forumdan biraz acele ederek yazdığımdan dolayı böle bir fikir oluştu insanların kafasında yine sölüyorum bu bilgiyi aşırı futbol bağımlısı olduğumdan dolayı uzun özetlerini araştırıp izledikten sonra yazdım ama çok kızdıysanız gene özür dilerim hayırlı geceler...

Özgür Buzbaş Telefonla Bağlandı..

Formicada transferini menejerinden sonra newells old boys yöneticiside basına doğrulamış.. Galatasarayla anlaştıklarını demiş..

Son iki uc ay icinde oynanmis 3 tane macin tamamini indiriyorum ,bir alici gozle izleyelim bakalim cali izlemek kadar fikir vermesede ,bitirdikten sonra izlenimlerimi yazarim.

Beyler bir duyum aldım Formica'nın menejeri Arjantin basınına konuşmuş Galatasaray ile anlaştık diye :D :asd:

şu son üç maçı at da bakalım şu formicaya kumaşı neymiş ama bir alex değildir :D

[video=youtube;PAVTVMSI97A]https://www.youtube.com/watch?v=PAVTVMSI97A[/video]

ben formica yı fm'de yine devre arasında almıştım Galatasaray'a 13 milyon euro'ya :D.ertesi sezon 13 gol 17 asist yapmıştı

Bakın ben o konuda özür diledim ayrıca onlar yalan değildi bilirsiniz transfer çok göreceli birşeydir ama sorun değil özür diledim tüm forumdan biraz acele ederek yazdığımdan dolayı böle bir fikir oluştu insanların kafasında yine sölüyorum bu bilgiyi aşırı futbol bağımlısı olduğumdan dolayı uzun özetlerini araştırıp izledikten sonra yazdım ama çok kızdıysanız gene özür dilerim hayırlı geceler...

Umarim öyledir :)

Formica tamam

Galatasaray Sportif Direktörü Adnan Sezgin gizlice gittiği Arjantin’de 22 yaşındaki golcü için Newell’s Old Boys’lu yöneticilerle anlaşma sağladı. Bonservisine 4 milyon euro ödenecek olan Formica ile 3.5 senelik sözleşme yapılacak

Spor- 00:22 | 31 Aralık 2010

MEHMET ÇİFTÇİ

Galatasaray ara transferdeki ilk bombasını Arjantinli golcü Mauro Formica ile patlatıyor. Kâbus gibi geçen ilk yarının ardından kadrosunu güçlendirmek ve Türk Telekom Arena’ya iddialı bir takımla gitmek için kolları sıvayan sarı-kırmızılılar, Arjantin’in Newell’s Old Boys kulübünde forma giyen Formica’yı renklerine bağlamak için dün çok önemli adımlar attı.

Sportif Direktör Adnan Sezgin gizlice gittiği Arjantin’in başkenti Buenos Aires’te, Newell’s Old Boys’lu yöneticilerle pazarlığa oturdu. Sezgin yapılan görüşmede, “geleceğin Maradona’sı” olarak gösterilen, “Kedi” lakaplı Formica için kulübüyle el sıkıştı. Newell’s Old Boys’un, çok sayıda talibi olan genç forvetin bonservis bedeli için 4 milyon euro talep ettiği bildirildi.

Adnan Sezgin’in bu rakamı kabul ettiği, ancak Arjantin ekibinin yaklaşık 750 bin euro tutan vergileri de Galatasaray’ın ödemesini istediği kaydedildi. Sezgin’in, Newell’s Old Boys’lu yönetici Jorge Riccobelli ile yapılan görüşmede bu miktarı aşağı çekmek için çaba harcadığı ve anlaşmanın kısa süre içinde resmen açıklanacağı vurgulandı. Galatasaray, Mauro Formica ile yıllık 2 milyon dolar karşılığında anlaştı. Bir kaç gün içinde Adnan Sezgin tarafından İstanbul’a getirilecek olan Arjantinli golcünün 3.5 yıllık sözleşmeye imza atacağı bildirildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt