# Mauro Formica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mauro Formica Galatasaray'da (mı?)

35iugxk.jpg

Arkadaş ne saçmalıyorsunuz siz.İki yorum okuyalım diye giriyoruz biri beyaz yazar biri boş resim atar sapıttı millet iyice ve yöneticilerde bunlara birşey söylemiyor.

Transfer gelmeyince böyle oluyor :)

Ne yazilirsa yazilsin, bence fazla inanmayin. Iste Carrusca gelirken yazilmis bir yazi. Her cümlesi birbirinden komik : :asd:

Carrusca Alex´i katlar

Galatasaray´ın anlaştığı ve Çarsamba günü İstanbul´a getireceği Carrusca tam bir futbol profesörü. Hagi´den sonra bir daha 10 numarasını bulamayan Cimbom 12´den vurdu...

Carrusca Alex´i katlar

G.Saray´ın anlaştığı ve çarşamba günü İstanbul´a getireceği Arjantinli oyuncu tam bir top cambazı. Frikikleri de penaltı gibi kullanıyor.

Beşiktaş´ın aldığı Delgado´dan çok daha iyi. Libertadores Kupası´nda oynadığı için de hazır geliyor. Üstelik çalışkan.

Alex´ten daha iyi

Carrusca tam bir top cambazı. Delgado´dan daha iyi, Fenerbahçeli Alex´ten daha hırslı ve çalışkan. Uzun süredir ön libero arayan Galatasaray, sürpriz bir şekilde Marcelo Adrian Carrusca´yı transfer ederek 10 numara açığını kapattı. Sportif AŞ. Müdürü Adnan Sezgin´in yaptığı görüşmeler neticesinde kulübü Estudiantes ve kendisiyle her konuda anlaşılırken, oyuncunun çarşamba günü İstanbul´da olması bekleniyor. ´Chelo´ lakaplı 23 yaşındaki oyuncu, genç

yaşına rağmen tam bir top cambazı.

SÜPER FRİKİK ATIYOR

Beşiktalı Delgado´ya benziyor, tek artısı sol kanatta da görev yapabilmesi. Adrese teslim paslar atan Carrusca, Libertadores Kupası´nda oynadığı için Delgado´dan daha hazır. Müthiş bir oyun görüşüne sahip. Frikikten atılmış süper golleri var. Fenerli Alex´ten daha çalışkan ve hırslı. G.Saray´ın hasretini çektiği 10 numarasını bulduğunu söyleyebiliriz.

River Plate'i zor takım sınıfına sokmuyorum, su an sıradan bir takım, Arjantin liginin geri kalanı gibi. İnşallah bir gun şu libertadores ile Ş.Ligini birleştirirlerde G.Amerika'da futbolun ne kadar geri odugu ortaya çıkar. Avrupadan yetenekliler ama futbolları Avrupadan bayagı geri. Milli takımları nasıl iyi demeyin hepsi Avrup^'da oynuyor daha dogrusu Avrupada futbol oynamayı ogreniyor.

SOK SOK SOK

HEHEHEEHE

trt altyazi gecti anlasma saglandi diye. hareketlensin forumm

Olm Carrusca iyi adamdı lan, ama çok güçsüz kaldı bu ligde. Biraz iyi olsaydı fiziği ve şansına Arda parlamamış olsaydı eminim ki iyi oynuy... Of ne diyorum tamam yeter.

Gerçekten mi ?

TRT muhabbeti şaka de mi:))

TRT şimdi söylemedi ki zaten.Akşam haberlerinde dinledim büyük ölçüde anlaşıldı diyorlardı.

hayir kesin bir yazi yazdilar.

aynisini yaziyorum dikkat edin.

GALATASARAY DA TRANSFER. GALATASARAY TRANSFERDE NEWELL OLD BOYS TAKIMINDAN FORMICA ILE ANLASMAYA VARDI.

arada fark var onurum. buyuk olcu diyorlarda simdi buyuk olcuyu kaldirip anlasma saglandi diye verdiler

Trt Haberde bende gördüm..Yanlız basına göre konuşuyorlar gibime geldi..İsteyen Trt habere bakabilir birazdan yine geçer..

Resmi açıklama gelene kadar başlık böyle kalacak.

Resmi aciklama gelince o parantez mi ? silinecek.Biraz bekleyelim.

Şu parantezlere gıcık oldum. Bir an önce kalkarlar umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt