# Mauro Formica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mauro Formica Galatasaray'da (mı?)

Bencede başlığın değiştirilmesine gerek yok..Onlarda basına göre konşuyorlar..

yabanci basin

turkiye basini kesin dille acikladi

trt acikladi

e bitti bu transfer hayirli olsun artik.

lig gitti zaten bari acele etmeyelimde yine elimize gözümüze bulaştırmayalım.. eğer geldiysede hayırlısı olsun

Kafam güzel şu an Messi gelse tepki veremem :D:D:D:

'mı' yı kaldırmak için 5 Ocak'a kadar bekleyeceğiz anlaşılan..

Arkdaşlar az önce Formica nın river plate maçının ilk yarısını seyrettim bırakın yıldız olmayı yetenek kıpırtısı yok adamda :) Biraz sonra 2. yarıyı izlicem bakalım orada nasıl..?

:haha::haha::haha:top ayağına fazla gelmemişki geldiğindede 2 çalımı vardı müthiş...:D

Yok arkadaşım en az 5-6 kere topla buluştu ama hiçbirşey göremedim adamda gerçekten..Bakalım transfer olacak gibi görünüyor inşallah 2. yarı daha iyi oynamıştır..Öle de değilse artık 1 maçla değerlendirme yapılmaz diyip kendimizi avutucaz .. 2. yarı izlediğim formicayı da yazıcam buraya bekleyin :)

Sergen bir uslu dur. Alev ne oldu? Git onla oyna biraz.

valla kim ne derse desin ben bu adami begenmedim. umarim beni yaniltir ama Sezgin'den 2. bir Carrusca faciasi geliyor gibi.

Trt Haberde bende gördüm..Yanlız basına göre konuşuyorlar gibime geldi..İsteyen Trt habere bakabilir birazdan yine geçer..

trt yaziyorsa is tam kesinlesmistir...trt kadar saglam kaynak yok bu dünya da 'cia' den bile saglamdir mubarek...adnan baba ya tsk yeni yil hediyesi icin...tadina doyamicaz bu cocugun demedi demeyin hatta direk bir formasini alayim :)

Yok arkadaşım en az 5-6 kere topla buluştu ama hiçbirşey göremedim adamda gerçekten..Bakalım transfer olacak gibi görünüyor inşallah 2. yarı daha iyi oynamıştır..Öle de değilse artık 1 maçla değerlendirme yapılmaz diyip kendimizi avutucaz .. 2. yarı izlediğim formicayı da yazıcam buraya bekleyin :)

Nerden izliyorsun renkdaş?

ayağına 5-6 top değen adamı değerlendiremezsin. git attığı golllere bak .jeneriklik golleri var,çalımlarıda klas :D

YAhu ne çalımı ne golü arkadaşım...Siz değilmisiniz burada Barış a bir video yaparım schweinsteiger olur diyen...İlk 45 dakika seyrettim adamı dedim belki 2. yarı iyi oynar ama dayanamadım sadece 15 dakikasını izleyebildim...Önceki mesajımda da dedim inşallah sadece bu maçta bu kadar kötü oynamıştır diye...Sadece izlediğim maçtan çıkardığım yorumları yazıyorum buraya ayrıca 5-6 topla buluşan adamı değerlendiremezsin demişsin de buluşsaydı bi zahmet yaa onun yerine ben mi çıkıp oyniim :)

Kısacası bu adam benim izlediğim maçta ki gibi oynuyorsa arkasından teneke çalarız arkadaşlar sezon sonu..

Şu övenlerin videodan başka hiçbirşeyi izlemeden yorum yaptıklarına eminim.Ulan ne adamlarsınız,eşek bile düştüğü çukura ikinci kez düşmüyor,ancak öyle iyimser arkadaşlar varki,değil bir çukur bin çukur olsa banamısın demiyorlar.O değil bide bunu söylemekten utanmıyorlar,neymiş videoları izlemiş süpermiş.

Size bir ayhan videosu yapayım pirlo köpeğin olsun senin diyecek 1000 kişi bulabileceğime eminim.Bu işte seviyeniz,gerçekliğe yakınlığınız,olayları yorumlama gücünüz.Gocunan gocunsun bunu söylemessem içimde kalacak çünkü.

Boşuna demedik abartmayın diye. Gelsin görelim...Umudum yok orası ayrı...

İŞte arkadaşlar gayet açıklayıcı olduğumu düşünüyorum...Ben adamın bir maçını izlemeye çalıştım ve kendisine ancak 60 dakika dayanabildim..O videodaki çalımlarından şutlarından eser yoktu...Ama şunu da inkar etmiyorum adamın kariyerinde oynadığı en kötü maç bu olabilir bende ona denk gelmiş olabilirm :) Böyle bir ihtimalde yok değil..

MAdem izledin peki sana şu soruları sorayım..

Pino mu Formica mı?

Arda mı Formica mı?

Kewell mı Formica mı?

Bence , izlediğim maç için konuşuyorum Formica > Aydın :)

MAdem izledin peki sana şu soruları sorayım..

Pino mu Formica mı?

Arda mı Formica mı?

Kewell mı Formica mı?

Bence , izlediğim maç için konuşuyorum Formica > Aydın :)

kewell sakatlik ustasi

arda istikrarsizlikta bir numara

pino pozisyonu cok farkli. biri gole giden biri hazirlayan tip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt