Yaser Aydın
Cezalı
- 27 Ekim 2009
- 8.946
- 0
- 311
Cevap: Mauro Formica Galatasaray'da (mı?)
Bilge insana bende katılıyorum

Bilge insana bende katılıyorum

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan Balta'yı kesemez çünkü.
Yazmak olsun diye yazıpta bu kadar alakasız saçmalayanını da ilk defa görüyorum..
Şimdi sen bilge insana kötü birşey mi dedin?![]()
Özür dilerim polat abiBen seni başkasıyla karıştırdım
![]()
Sen bu kapasiteyle kum karıştırırsın sadece![]()
Newells - Estudiantes 07/08/10 , Primera Fecha del torneo de AFA - Newells - Estudiantes ekysfive on USTREAM. Other Entertainment
Alın bi maçını seyredin adamın...Videolarla olmuo bu işler..Gerçi MEral Bilge adamın mevkisini de çözememiş daha daOna transfer olsun yeter
![]()
sende hep aynı maçı izliyon herhal.birkaç maçla olmaz. gelsin oynasın görelim
![]()
Veron, yıllanmış şarap gibi.![]()
Yazmak olsun diye yazıpta bu kadar alakasız saçmalayanını da ilk defa görüyorum..
Alın bi maçını seyredin adamın...Videolarla olmuo bu işler..Gerçi MEral Bilge adamın mevkisini de çözememiş daha da Ona transfer olsun yeter
İşin gücün yok mu senin?
Emrah uzatma istersen tartışmayı?
Sen buna tartışma mı diosun..Çocuk bahçesine dönmüş burası..Tartışmalar karşılıklı argümanlarla olur anlamsız cümlelerle değil..
Kardeşim tamam uzatma işte.Birazdan o sana cevap verecek,sonra sen ona ve tartışma çıkacak işte.Normal yorum yapın yahu.Üzerime vazife değil ama bir üye olarak uyarıyorum bende.
Arkadaşım özen gösteriyoruz maç izliyoruz yorumumuzu yapıyoruz...Biri çıkıyor diyor ki Hakan Balta yı kesemez...Diğeri geliyor diyor ki sen hep aynı maçı mı izliyorsun..Formica konusunda genel sohbet konularını mı konuşmamız gerekiyor ben bunu anlayamıyorum...Anlayacağın yorum olsun ekran dolsun diye birşeyler yazıyor sonra cevap verince kelime dağarcığı yetmiyor işin gücün yok mu senin diyor...Bizde uzatmayalımda meydanı boş mu bırakalım![]()