# Mauro Formica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mauro Formica Galatasaray'da (mı?)

Bilge insana bende katılıyorum:):)

Özür dilerim polat abi:):):)Ben seni başkasıyla karıştırdım:)

sende hep aynı maçı izliyon herhal.:D birkaç maçla olmaz. gelsin oynasın görelim :D

YA insana birşeyi kırk defa anlatırsın anlamaz nerenle dinliosun denir ya sana da onu dicem ama forumda yapılabilecek tek şey gözlerinle okumak diğer organla çok zor olur :) Git o dün akşam ki mesajları oku hani diosun ya aynı maç diye dün akşam izlediğim River plate maçıydı...Olum gece size mi kalıo buralar hep böyle..

Yazmak olsun diye yazıpta bu kadar alakasız saçmalayanını da ilk defa görüyorum..

Alın bi maçını seyredin adamın...Videolarla olmuo bu işler..Gerçi MEral Bilge adamın mevkisini de çözememiş daha da Ona transfer olsun yeter

İşin gücün yok mu senin?

nerede bu adam gelmedimi hala

Emrah uzatma istersen tartışmayı?

Sen buna tartışma mı diosun..Çocuk bahçesine dönmüş burası..Tartışmalar karşılıklı argümanlarla olur anlamsız cümlelerle değil..

Kardeşim tamam uzatma işte.Birazdan o sana cevap verecek,sonra sen ona ve tartışma çıkacak işte.Normal yorum yapın yahu.Üzerime vazife değil ama bir üye olarak uyarıyorum bende.

Kardeşim tamam uzatma işte.Birazdan o sana cevap verecek,sonra sen ona ve tartışma çıkacak işte.Normal yorum yapın yahu.Üzerime vazife değil ama bir üye olarak uyarıyorum bende.

Arkadaşım özen gösteriyoruz maç izliyoruz yorumumuzu yapıyoruz...Biri çıkıyor diyor ki Hakan Balta yı kesemez...Diğeri geliyor diyor ki sen hep aynı maçı mı izliyorsun..Formica konusunda genel sohbet konularını mı konuşmamız gerekiyor ben bunu anlayamıyorum...Anlayacağın yorum olsun ekran dolsun diye birşeyler yazıyor sonra cevap verince kelime dağarcığı yetmiyor işin gücün yok mu senin diyor...Bizde uzatmayalımda meydanı boş mu bırakalım :)

Arkadaşım özen gösteriyoruz maç izliyoruz yorumumuzu yapıyoruz...Biri çıkıyor diyor ki Hakan Balta yı kesemez...Diğeri geliyor diyor ki sen hep aynı maçı mı izliyorsun..Formica konusunda genel sohbet konularını mı konuşmamız gerekiyor ben bunu anlayamıyorum...Anlayacağın yorum olsun ekran dolsun diye birşeyler yazıyor sonra cevap verince kelime dağarcığı yetmiyor işin gücün yok mu senin diyor...Bizde uzatmayalımda meydanı boş mu bırakalım :)

Kardeşim ben sana cevap verme demiyorumki:)Formicayı hiç izlemeyip gerçekten o yorumu yapıyorsa,boşver ona kalsın o yorumu.Hani sen ona iğleneyici bir cevap verirsen bu da tartışma çıkarır.Diğer Sergen'in dediği şeyde takılmak içindi.Yani iyi niyetlidir Sergen bilirsin.

Formica konusunu doldurmak için bu iki nedenden başka şeylerde konuşabiliriz :)

Hatta ben cezalıydım ve kendi düşüncemi söyleyeyim.Belki çoğu kişi karşı çıkacak ama ben nedense sıcak bakmıyorum Formica'ya.Genç yetenekler tabiki gelsin,istiyorumda alınmalarını ama nasıl genç yetenekler?18-19 yaşındaki genç yetenekler gelsin.22 yaşında Formica değil.Formica eğer bahsedildiği gibi yetenekli olsaydı bence bu zamana kadar çoktan Arjantin'den çıkardı.Avrupa'nın yetenek avcıları çoktan kapardı Formica'yı.Ayrıca bu zamana kadar bizde tutmayan arjantinli oyuncularıda düşününce dahada umutsuz oluyorum.

Umarım yanılırım ve Formica yanıltır beni ama sanmıyorum.

Hani latin amerikalıları almayacaktık bi daha.. Ne zaman uslanacağız biz.. Alınırsa Umarım diğerlerinin aksine iyi bir istikrar yakalar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt