# Mauro Formica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mauro Formica Galatasaray'da (mı?)

Bana da öyle geliyor.Gssözlük'te biri Real Betis maçında Murat Yalçındağ'ın olduğunu yazmış.Emana ile gerçekten ilgileniyormuş sanırım bizimkiler.
Emanadan sa biglia yı tercih ederim.Millet hala tolouse deki emana zannediyor,gelirse eğer hepsi yamulacak ama olan kulübün paralarına olacak.

Bu ne ya hala 'mı' duruyor :D

Bu adam da gelmez ise, çok gülerim. :D

Genç Arjantinlilere yönelmiş olmamız doğru hareket, en azından genç olmaları açısından... Gerçi Arjantinli olması da iyi ama bu sadece beni tatmin eder herhalde. Yalnız sadece Formica ile olacak iş değil. En az 4 transfer daha lazım bana kalırsa. Forvet, 2 orta saha, bir defansın göbeğine kesinlikle transfer şart.

Genç Arjantinlilere yönelmiş olmamız doğru hareket, en azından genç olmaları açısından... Gerçi Arjantinli olması da iyi ama bu sadece beni tatmin eder herhalde. Yalnız sadece Formica ile olacak iş değil. En az 4 transfer daha lazım bana kalırsa. Forvet, 2 orta saha, bir defansın göbeğine kesinlikle transfer şart.

Rodrigo Palacio nerelerde? :) Madem Arjantin furyası başlattık forvete de Palacio iyi gider aslında :)

Alacağı ücret 1.6 olacağını sanmam çok fazla geldi bana..

Son durum nedir bu Formika'da?

10 gündür peşindeyiz, daha resmi açıklama gelecek!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt