# Mauro Formica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mauro Formica Galatasaray'da (mı?)

Bu adama ısınamadım bir türlü, benim için tamamen kapalı kutu olacak.

Umarım yönetim bu transferi yaparken her şeyi düşünmüştür, ne akdar yetenekli olursa olsun böyle bir dönemde böyle bir transfer risk.

Mauro Formica Galatasaray'da

Kulübümüz uzun süren görüşmeler sonunda Newell’s Old Boys takımında forma giyen ortasaha oyuncusu Mauro Fórmica ile 3,5 yıllığına anlaşma sağlamıştır. Newell’s Old Boys’a Mauro Fórmica’nin bonservis bedeli olarak 3 taksitle olmak üzere toplam 4.000.000 $ ödenecektir. Arjantinli tangocu yıllık 1.5 – 1.8 milyon $ arasında bir ücret alacaktır.

Fórmica’ya hoşgeldin diyor, sarı-kırmızı forma altında üstün başarılar diliyoruz.

ScoutGS.COM

Bilmeden konusmayalim. Ribery denilen adam Galatasaray'a gelmeden önce Ligue 1'de Metz ile asist kralligina kosuyordu.

Sonuçta bize geldi.Şimdi Real Madrid istiyor ama alamıyor.Demek ki bizde iyi futbolcuları bulabiliriz.

Misimovic!

Şu adamın gelmesini hiç istemiyorum. E.İnsua'yı yetersiz gören, kapasite olarak Formica'yı nasıl begenir?

Necati'yi isteyen kesinlikle Hagi'dir, has adamıdır ne de olsa. Yoksa A.Sezgin nefret eder Necati'den.

Biglia, Emana yatar, Bradley, Romaric gundemde yoktur, ihtiyaç yokken transfere 10 numara kapalı kutu Avrupa'da oynamamış Formica ile başlanır.

Pino gibi second stiker varken Necati alınır. Adı geçen yabancı forvetlerde bu oyuncularla aynı tiptedir.

10 Ocak benim için son gün, o gun ceza da alsam yazacagım, içimi boşaltacağım.

Bilmeden konusmayalim. Ribery denilen adam Galatasaray'a gelmeden önce Ligue 1'de Metz ile asist kralligina kosuyordu.

asist kralligana kosuyor demissin metzde 20 maca cikti 10 macta basladi ilk 11 de ve bir kere ayin futbolcusu secildi :)

Metz - Lyon macina gittim o macta iki gol atti hayatinda metzde baska gol atmadi o macta attigi golle gundeme geldi zaten

Ben transfermarkt'ta baktım orada 2 yazıyordu. Wikipedia'da 8 yazıyor. Dolayısıyla kendi kendinle çelişmişsin.

Ben ikisine de bakmadim. Belki de kralliga kosmuyordu ama birkaç asisti vardi. Ayrica etkili futbolundan dolayi yavas yavas kendinden söz ettirmeye basliyordu. Üstelik bu adam bize gelirken Fransa ümit milli takiminin bankosuydu. Neyse uzun lafin kisasi, arkadasin yazmis oldugu mesajin aksine Formica ile Ribery'nin kiyas edilemeyecegini göstermek istemistim.

Ben ikisine de bakmadim. Belki de kralliga kosmuyordu ama birkaç asisti vardi. Ayrica etkili futbolundan dolayi yavas yavas kendinden söz ettirmeye basliyordu. Üstelik bu adam bize gelirken Fransa ümit milli takiminin bankosuydu. Neyse uzun lafin kisasi, arkadasin yazmis oldugu mesajin aksine Formica ile Ribery'nin kiyas edilemeyecegini göstermek istemistim.

ee Formica'da Arjantin Milli takımına seçildi ama sakat olduğu için gidemedi ? Buna nediyeceğiz peki ?

ee Formica'da Arjantin Milli takımına seçildi ama sakat olduğu için gidemedi ? Buna nediyeceğiz peki ?

Kaç kere çagirildi ? Kimlere karsi ? Ne türlü bir organizasyonda ? Kadrodaki diger isimler kimdi ?

Gibi sorulara gerekli cevaplar gelmezse çagrilmis olmasi bir anlam ifade etmez.

Kaç kere çagirildi ? Kimlere karsi ? Ne türlü bir organizasyonda ? Kadrodaki diger isimler kimdi ?

Haktan sen harbi arızamısın ? Var mı psikolojik bir sorunun kardeşim. Arjantin kadrosundaki diğer isimler hangisiydi diyor lan bu ? Messi lan Messi . Senin ile tartışmayacağım Haktan .

Bu arkadas Onursal Yönetici yapilmali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt