# Mauro Formica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mauro Formica Galatasaray'da (mı?)

Bana atıfta bulunuyor onun gibiler diye yazdığım cümle yanlış olmuş sadece düzelttim.

Demek isteidğim onun gibiler yazamassın ne demek onun gibiler,birine birşey söylüyorsan böyle genelleme yapmayıp isim kullanacaksın.Ayrıca haktan ve onun gibiler bir gruplaşma ve küçümseme cümlesidir.

Bunun anlaşılmaması sizin hatanız değil tabiki ilk cümlede yazdığım yanlış cümleden kaynaklanıyor,sorun benim yanlış cümle kurmam yani.Bu sefer anlaşıldı umarım.

Ali Alageyik bu, ayda yilda bir foruma gelir, teror estirip gider.

Senin gibi sınırsız boş zamanım yok Hayri'ciğim.İşten güçten zaman buldukça giriyoruz işte.Boş adam olsam tabiki buralarda 24 saat gezinmeyi tercih edebilirdim açıkcası.

Formicayi scoutgs bide turkspor dogruluyor.

Özellikle turkspor suana kadar yanilma payi sifira yakin olan bi site.

Tabii resmi sitede yazmadigi sürece kesin diyemeyiz ama olasiligi cok yüksek bi transfer.

Burada vakit harcayanlarin da cogu isinde gucunde insanlar.

Millet benim üzerimden motive oluyor.

O zaman ben iki işi bir arada yapamayan bir insanımdır belki,buda bir ihtimal.

Senin gibi sınırsız boş zamanım yok Hayri'ciğim.İşten güçten zaman buldukça giriyoruz işte.Boş adam olsam tabiki buralarda 24 saat gezinmeyi tercih edebilirdim açıkcası.

Kesin cok onemli bir adamsindir, tutmayayim seni. Ogrenciyiz biz de ne yapalim.

Allah zihin açıklığı versin Hayri'ciğim.

Bugünde açıklanmaz, yarın akşama doğru açıklanabilir ...

3.5-4 yıllık ödeme planı sunmuşuz, Newells 1.5-2 yıl civarı olmasını istiyormuşmuş. Özgür Buzbaş dedi sanırsam.

Yılan hikayesine dönmeyen transferimiz mi var?

Aga hadi artık bıktık yaaa. Bir gün de şu transferler son günden evvel bitse. Her sene böyle. Yaz dönemi gelir eylülde yaparız transferimizi devre arası tatili gelir ocak ayının sonuna anca yetiştiririz. Bu ne yav..

100 sayfaya dayanan bir transfer ismi bu saaten sonra olmaz zaten.Heleki colin kazım gibi bomba transferler yapmışken (!) formica kimki?

sezgin yapacağını yaptı,bence başlık kapatılsın olmaz bu iş bu saaten sonra,kazımda gelmiş formicanın yüzünemi bakarız biz (!).

Lo de Formica al Galatasaray sin respuesta a la contrapropuesta de NOB, el vice Bermudez dice que los avales presentados no eran suficientes

adamlar diyo ki ödeme garantileri yeterli değilmiş Newells'ın 2. başkanı diyor bu da kesin değil yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt