# Mauro Formica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mauro Formica Galatasaray'da (mı?)

Iyi olmus.

Yazık yav, biz de burada genç oyuncular gelecek diye bekliyoruz....

Bilgin KAYA Nickli Üyeden Alıntı

simdilik sadece bir duyum bugun formica, biglia ve culio istabulda olamalir bekleniyor! kesin bilgi gelirse soylerim...

Bilgin KAYA Nickli Üyeden Alıntı

simdilik sadece bir duyum bugun formica, biglia ve culio istabulda olamalir bekleniyor! kesin bilgi gelirse soylerim...

Sopar sopar adamlarin laflarini niye tasiyorsunuz foruma aceba?

Beyler biz Arjantin, Beşiktaş Portekiz, Fenerbahçe ise zenci topluluğu olduk :asd:.

Culio tamam. Resmi site açıkladı.

Bu transfer yatmış, diğer forumlarda biri demişti bugün, yerine Kazım,Culio alınmış ve Necati alınacakmış..

Galatasaray'ın transfer haberlerini ilk olarak Medyaspor'dan duymaya devam edeceksiniz. Dün akşam saatlerinde Culio transferini ilk olarak yazan Medyaspor, Formica ile ilgili de önemli bilgilere ulaştı.

SİNAN YILMAZ / MEDYASPOR ÖZEL

Dünkü idmanda Formica'nın takım arkadaşlarıyla adeta veda konuşması yaptığı bildirildi. Duygu dolu anlara sahne olan konuşmada Formica'nın şunları söylediği öğrenildi:

"Newell's benim yuvam. Buraya genç yaşta geldim ve müthiş dostluklar kurdum. Harika bir oyuncu topluluğu ve teknik heyetle çalıştım buradan ayrılırsam onları ve bana her zaman destek veren taraftarlarımızı hep en iyi şekilde hatırlayacağım. Fakat bu transferin gerçekleşmesi hem benim için hem de kulübüm için çok önemli. Şu anda sakin olmam gerek, ilk günkü gibi çalışıyorum. Ancak Türkiye'de Galatasaray gibi bir kulüpte oynama şansının gelmesi benim için gurur verici, reddedilemeyecek bir şey."

Yanı sıra Romanya'nın Cluj takımından Galatasaray'a transferini duyurduğumuz Culio'nun bu akşam takımla birlikte kampa katılacağı bildirildi.

Kaynak: Medyaspor Özel

Formica gelirse az çok sakinleşerim. Ortasaha'ya bi biglia ihtiyacımız var

Elimizde bir tek formica kaldı :D

Necati de yatmış? Aaaaaaaa. Yakışmadı Adnan Sezgin'e.

Adnan sezgin'in performansında düşüklük var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt