# Mauro Formica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mauro Formica Galatasaray'da (mı?)

Parayı verirse sayın sezgin gelir.

Bu gidişle adamlar hadi canım hadi baska kapıya diyecekler en sonunda olacak bu

Gelmesin zaten. Yazık olur yeteneğine. Kazım'ın gölgesinde kalır.

Bence bu adam ve Biglia gelmeyecek. yarın yada öbürgün scoutgs den özür haberleri çıkar.

allah belanı versin adnan sezgin bi transfer bu kadar mı eline yüzüne bulaştırılır ya 9999359393 gündür alıcak adamı.

Adnan Sezgin bir transfer başarısının daha ardından İstanbul'a dönmüş.Bakalım şimdi hangi adı sanı duyulmamış ya da sakat oyuncunun peşinden koşacak.

yahu bir iddia atılıyor ortaya. sonra süreci biz yazıyoz. baştan gelmesin diyoz. baktık ki gelmiyo sonra adnanlara saydırıyoz. alem adam bizim taraftar :D

bari formica gelse 2-3 mac "nasil topcu acaba" heycani yaSasak.

Formica ne kadar iyi deselerde bence kapalı kutu.Ve uyum sağlar mı sağlamaz mı?Tutar mı tutmaz mı?Tam bir muamma ama şu Biglia gelse ne kadar sevinirim,anlatamam.

galiba 1 kaç gün içerisinde transferi bitecek ve açıklanacak umarım misi ve insua gibi transfer sezonunun sonunda gelmez adnan sezgin den herşey beklenir galatasarasın bu hale gelmesinin en büyük sebeblerinden adnan polatla beraber adnan sezgindir

adnan sezgin'in karizması resmen çizilir bu adamı getiremezse...

Bi adnan sezgin klasigi. Saatlerinizi 31 ocak 17.00 olarak ayarlayin

iyi güzelde bu takım avrupada yılladır oynayıp kendini kanıtlayan misimovic gibi bir adamı yedi.

Formica avrupaya gelecek de bir de böyle bir dönemde cimbom da iş yapacak arkadaşlar ayaklarınız yere bassın lütfen biraz

Bu takım bu adamı harcar bu futbolcu yıldız aday adayıdır ancak çok oturmuş bir sistem ve takımın üstüne gelirse iş yapar

ama asla takımı şu durumdan kurtaracak bu yükün altından kalkacak futbolcu değil.

Bir Milan , Barcelonada belki de dünya yıldızı olur ama cimbomun bu halinde asla .

Koşmuyor diye Hagi oynatmaz

Ama ben Mutu yada F. Tekke nin geleceğini düşünüyorum

Biglia da az bir ihtimal Necati ondan daha yüksek bir ihtimal gibi.

Rosicky ve Ledesma derken Keita satıldı biliyorsunuz

üzerine Keita nın yarısı iş yapmayan futbolcular alındı Misimovic de dahil.

Misiçok iyi futbolcu ama kullanmasını bilmiyoruz yoksa Misi nin geçmişteki oynadığı futbol

şans olamaz Elano dan da Lincoln den de çok daha faydalı olabilir ama kullanmasını bilmeli

top atabileceği , paslaşabileceği Keita - Dos Santos gibi hızlı futbolcular gerek

Yoksa Misi Barış-Sarp-Ayhan gibi kapasitesi çok düşük olan ortasaha ile anlaşması mümkün değil

Misiyi takımda anlayabilecek Arda , Kewell , Baros biraz da Pino dışında Futbolcu yok

Kısacası,

Biz futbolcuları kullanmasını bilmiyoruz...

newell s old boys lu taraftari yazdigi:

pazartesi

Mauro Formica está cerca de convertirse en refuerzo de Galatasaray y hoy se terminará de cerrar la operación si es que no sucede nada en el medio. Trascendió que la venta superaba los cuatro millones de euros y que uno de los puntos que restaba definirse era el tiempo en la forma de pago. Y otro es el monto a percibir en el primer pago.

carsamba

Ayer no hubo avances por el pase del enganche Mauro Formica a Galatasaray. El club turco todavía no respondió a la contrapropuesta leprosa sobre la forma de pago.

bu adnan sezgin hasta bir adam.taraftarın sinirlerini bozmaktan başka bir işe yaramıyor.mesela bu adam nie hala gelmedi neyin pazarlığını yapıyor? artık kesin karar aldım 2012 mayısa kadar futbolla alakamı kestim bu yönetim gidene kadar

bu adnan sezgin hasta bir adam.taraftarın sinirlerini bozmaktan başka bir işe yaramıyor.mesela bu adam nie hala gelmedi neyin pazarlığını yapıyor? artık kesin karar aldım 2012 mayısa kadar futbolla alakamı kestim bu yönetim gidene kadar

Sırf yeni staddaki atmosferi göreyim diye Ligtv'yi iptal etmedim.Ev ahalisi ısrar etti yok dedim,en azından 5 ay daha dursun.Ama şu anda gerçekten acaba yanlış mı yaptım diye düşünüyorum.Ortada bir futbol takımı olmadıktan sonra izlenen maçtan nasıl keyif alınabilir ki?Stadyumda olsam zaten arkadaş ortamında gırgır şamata maç izlersin ama evde keyif alınmıyor tam tersine işkence oluyor.

newell s old boys lu taraftari yazdigi:

pazartesi

Mauro Formica está cerca de convertirse en refuerzo de Galatasaray y hoy se terminará de cerrar la operación si es que no sucede nada en el medio. Trascendió que la venta superaba los cuatro millones de euros y que uno de los puntos que restaba definirse era el tiempo en la forma de pago. Y otro es el monto a percibir en el primer pago.

carsamba

Ayer no hubo avances por el pase del enganche Mauro Formica a Galatasaray. El club turco todavía no respondió a la contrapropuesta leprosa sobre la forma de pago.

Demek istiyor ki Formica için Galatasaray ile 4m ve bunun cuzzi bir rakamı teminat olmak üzere anlaşılmış.

Çarşamba

Tam bir Adnan Sezgin klasiği yaşanmış. Galatasaray teminat makbuzunu hala göndermemiş. Sonuç olarak Adnan Sezgin de Türkiye'ye döndüğüne göre bu transfer olmayacak.

Demek istiyor ki Formica için Galatasaray ile 4m ve bunun cuzzi bir rakamı teminat olmak üzere anlaşılmış.

Çarşamba

Tam bir Adnan Sezgin klasiği yaşanmış. Galatasaray teminat makbuzunu hala göndermemiş. Sonuç olarak Adnan Sezgin de Türkiye'ye döndüğüne göre bu transfer olmayacak.

Şaşıran var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt