Şafak Yılmaz
Kırmızı Üye
- 29 Haziran 2009
- 1.019
- 0
- 286
Cevap: Mauro Formica Galatasaray'da (mı?)
Parayı verirse sayın sezgin gelir.
Parayı verirse sayın sezgin gelir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence bu adam ve Biglia gelmeyecek. yarın yada öbürgün scoutgs den özür haberleri çıkar.
adnan sezgin'in karizması resmen çizilir bu adamı getiremezse...
bu adnan sezgin hasta bir adam.taraftarın sinirlerini bozmaktan başka bir işe yaramıyor.mesela bu adam nie hala gelmedi neyin pazarlığını yapıyor? artık kesin karar aldım 2012 mayısa kadar futbolla alakamı kestim bu yönetim gidene kadar
newell s old boys lu taraftari yazdigi:
pazartesi
Mauro Formica está cerca de convertirse en refuerzo de Galatasaray y hoy se terminará de cerrar la operación si es que no sucede nada en el medio. Trascendió que la venta superaba los cuatro millones de euros y que uno de los puntos que restaba definirse era el tiempo en la forma de pago. Y otro es el monto a percibir en el primer pago.
carsamba
Ayer no hubo avances por el pase del enganche Mauro Formica a Galatasaray. El club turco todavía no respondió a la contrapropuesta leprosa sobre la forma de pago.
Demek istiyor ki Formica için Galatasaray ile 4m ve bunun cuzzi bir rakamı teminat olmak üzere anlaşılmış.
Çarşamba
Tam bir Adnan Sezgin klasiği yaşanmış. Galatasaray teminat makbuzunu hala göndermemiş. Sonuç olarak Adnan Sezgin de Türkiye'ye döndüğüne göre bu transfer olmayacak.