# Mauro Formica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mauro Formica Galatasaray'da (mı?)

Haktan sen harbi arızamısın ? Var mı psikolojik bir sorunun kardeşim. Arjantin kadrosundaki diğer isimler hangisiydi diyor lan bu ? Messi lan Messi . Senin ile tartışmayacağım Haktan .

Tipik ezberden bir konusma. Madem sorularima cevap veremediniz, ben veriyorum.

Hoca Maradona, Panama gibi kiytirik bir takim ile hazirlik maçi. Ve bu maçta Avrupa'dan tek futbolcu çagrilmadi. Kadro tamamen Arjantin liginde oynayan oyuncular ile kurulu, o oyuncularin en az yarisindan bir nane olmuyor zaten.

Tipik ezberden bir konusma. Madem sorularima cevap veremediniz, ben veriyorum.

Hoca Maradona, Panama gibi kiytirik bir takim ile hazirlik maçi. Ve bu maçta Avrupa'dan tek futbolcu çagrilmadi. Kadro tamamen Arjantin liginde oynayan oyuncular ile kurulu, o oyuncularin en az yarisindan bir nane olmuyor zaten.

Gördük Maradona nın t.direktörlüğünü zaten.

Ribery bize gelmeden once Fransa'da ilk devrenin en iyi pasoru mu ne secilmisti ama asistle ilgili bir bilgi yoktu. Bunu da Hayri Records'dan bildireyim.

Ribery bize gelmeden once Fransa'da ilk devrenin en iyi pasoru mu ne secilmisti ama asistle ilgili bir bilgi yoktu. Bunu da Hayri Records'dan bildireyim.

Senin dedigin farkli Hayri. Ribery Ligue 1'de ayin futbolcusu seçilmisti. Üstelik Ligue 1'de geçirmis oldugu ilk 6 ayda basardi bunu. Ilk yariyi tamamladiktan sonra bize geldi zaten.

ekşiden bir yorum ve çok doğru bir yorum

----

arda turan ve çetesine biat ederse basarılı olabilir.

gelecek, ilk iş arda'nın elini öpecek, bağlılığını bildirecek. sonra öyle çalım, malım, uzaktan şut filan taraftarın sevgilisi olup arda'nın ışıltısını gölgelemeyecek. yoksa anında paketlenir, haberi bile olmaz. burası galatasaray. burası hislerin takımı. burada gelenekler konuşur. arda altyapıdan geldi lan...yok öyle...

ekşiden bir yorum ve çok doğru bir yorum

----

arda turan ve çetesine biat ederse basarılı olabilir.

gelecek, ilk iş arda'nın elini öpecek, bağlılığını bildirecek. sonra öyle çalım, malım, uzaktan şut filan taraftarın sevgilisi olup arda'nın ışıltısını gölgelemeyecek. yoksa anında paketlenir, haberi bile olmaz. burası galatasaray. burası hislerin takımı. burada gelenekler konuşur. arda altyapıdan geldi lan...yok öyle...

Bomboş yorumlar.

bencede bos yorum!

yetenekli adam ama genc adam!

bizim beklentilerimizin ürettigi baski altinda ezileceginden korkuyorum...

Hakan doğru şeylere değiniyor,herşey biryana katılırsınız katılmazsınız ancak adam ortaya bir tez koymuş sende varsa çapın anti tez koyarsın.

Yok efendim benim öyle bir çapım diyorsanda sadece okursun,saçma sapan hakaret etmekte ne oluyor?

Birde bunu yapan bu forumda idari görevler yapan şahıslar,buda durumu hem konu açısından,hem forumun tarzı açısından daha vahim bir noktaya taşıyor.

Ne yani hayatlarında birkez bile oyuncuyu izlememiş,yeni transfer takıntısıyla övgüler dizdirenler reel insanlar oluyor,bu transferi mantıklı gerekçelerle sorgulayanlar mantıksızmı?

Bu mudur olay?Bunu yapan bir tarafa kraldan çok kralcı simaların,bu yanlış tarzı desteklemelerine ne demeli,onlarda görevini yapıyor değilmi ama.

Hakan doğru şeylere değiniyor,herşey biryana katılırsınız katılmazsınız ancak adam ortaya bir tez koymuş sende varsa çapın anti tez koyarsın.

Yok efendim benim öyle bir çapım diyorsanda sadece okursun,saçma sapan hakaret etmekte ne oluyor?

Birde bunu yapan bu forumda idari görevler yapan şahıslar,buda durumu hem konu açısından,hem forumun tarzı açısından daha vahim bir noktaya taşıyor.

Ne yani hayatlarında birkez bile oyuncuyu izlememiş,yeni transfer takıntısıyla övgüler dizdirenler reel insanlar oluyor,bu transferi mantıklı gerekçelerle sorgulayanlar mantıksızmı?

Bu mudur olay?Bunu yapan bir tarafa kraldan çok kralcı simaların,bu yanlış tarzı desteklemelerine ne demeli,onlarda görevini yapıyor değilmi ama.

Ikisi de ayni kapiya cikiyor. Sonucta Formica, oynadigi futbolla Arjantinli futbolseverlerin de, bizim scoutlarin da dikkatini cekmis bir isim. Iyi bir seyler yapmis ki, begenilmis. Boyle oyunculari alirken bizdeki performansini tahmin etmek zor. Bu gun Ribery-Ribery diyorsunuz. O geldigi zaman da "Bu kim, taninmamis oyuncu mu alinir? Anelka'nin bonusu" gibi yorumlar yapiliyordu. Yani, ayni tutum sadece Formica degil, Ribery icin de yapiliyordu. Ayrica bir seyi diretmek de iyi bir sey degil. Her iyi oyuncu Millide oynamali diye bir kaide mi var?

Formica'nın tarzını Kaka'ya falan değil, Lavezzi'ye benzetiyorlar. Benim gördüğüm kadarıyla Lavezzi kadar hızlı değil ama driplingi ve çalımı olan mücadeleci bir futbolcu. Bu tip adamlardan zorlasan senede 10 gol 10 asist çıkabilir, ki benim forvet anlayışım budur. Bu istatistiği veremeyecek adamın alınması müsriflik. Misimovic de bu tip bir adamken göz göre göre harcadılar.

Haktan çelişmiş beyler

Peki sana sorarım; bu Haktan gibilerinin yazdıkları tez oluyorsa, ona karşı yapılan tavırlar ölçüsünde yazılanlar neden anti tez olamıyor? Pencereni genişletmişsin ama bakmak için boyun yetişmiyor, ufak kalmışsın ne yazık ki...

İlk önce karşıdaki kişinin ismini kullanacaksın,sonra karşıdaki kişiye saygı duyacaksın,ne demek onun giibler,bu minumum adam olma şartlarını yerine getirdikten sonrada böyle boyundan büyük laflar edeceksin.

Laflar edeceksin kısmına takılma bu iletindede yaptığın gibi kopyalayıp yapıştıradabilirsin tabi.Daha geçen yıl aynı grupta forum yönetiminin yaptıklarını acımasızca eleştiren bir birey olarak bugün yapılan eleştiriye böyle körü körüne savunmacı bir tavır geliştirmende çok onurluca bir davranış olmuş ayrıca.Bunuda gözden kaçırmamak gerekir.Onla bunun ne alakası var,sen yanlışa yanlış doğruya doğru demiş bir insansındır herzaman değilmi güzel kardeşim.:)

Formica'mı ? R10 mu lan ?

İlk önce karşıdaki kişinin ismini doğru yazacaksın,sonra karşıdaki kişiye saygı duyacaksın,bu minumum adam olma şartlarını yerine getirdikten sonrada böyle boyundan büyük laflar edeceksin.

Laflar edeceksin kısmına takılma bu iletindede yaptığın gibi kopyalayıp yapıştıradabilirsin tabi.

Evet doğru diyorsun "isimi" doğru yazacaksın . Mesela Haktan olan bir kişi Hakan yazmıyacaksın değil mi Ali Alageyik ?

İsmi doğru yazacaksın derken Haktan ve onun giibler kısmına atıfta bulundum,bahsettiğim bir harf eksikliği veya harf yanlışlığı değil...Bu herzaman oluyor zaten...

Haktan ve onun gibiler kısmı sıkıntılı.Ne demek onu gibiler,eğer birinden bahsediyor,ona birşeyler söylüyorsan isim kullanacaksın.

İlk önce karşıdaki kişinin ismini doğru yazacaksın,sonra karşıdaki kişiye saygı duyacaksın,bu minumum adam olma şartlarını yerine getirdikten sonrada böyle boyundan büyük laflar edeceksin.

Laflar edeceksin kısmına takılma bu iletindede yaptığın gibi kopyalayıp yapıştıradabilirsin tabi.Daha geçen yıl aynı grupta forum yönetiminin yaptıklarını acımasızca eleştiren bir birey olarak bugün yapılan eleştiriye böyle körü körüne savunmacı bir tavır geliştirmende çok onurluca bir davranış olmuş ayrıca.Bunuda gözden kaçırmamak gerekir.Onla bunun ne alakası var,sen yanlışa yanlış doğruya doğru demiş bir insansındır herzaman değilmi güzel kardeşim.:)

Iyi de karsisindaki kisinin adi zaten Haktan. :o

Ali Alageyik bu, ayda yilda bir foruma gelir, teror estirip gider.

İsmi doğru yazacaksın derken Haktan ve onun giibler kısmına atıfta bulundum,bahsettiğim bir harf eksikliği veya harf yanlışlığı değil...Bu herzaman oluyor zaten...

Haktan ve onun gibiler kısmı sıkıntılı.Ne demek onu gibiler,eğer birinden bahsediyor,ona birşeyler söylüyorsan isim kullanacaksın.

Onun gibiler diye bir isim yok. Acik sekilde Haktan isminden bahsediyorsun. Cunki yukarida mesajinda "Hakan" yazmissin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt