# Mauro Formica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Formica: "G.Saray'la anlaştım"

formica yatmazz onun yatcak durumu yok anlaşldı zaten

Formica sanki bizimkiler tarafindan kandiriliyor gibi bir hiss var icimde. :o

Formica sanki bizimkiler tarafindan kandiriliyor gibi bir hiss var icimde. :o

aynen

aynisi emana icin de yapmislar sezon basi, sonra misiyi alip brakmislar adami

simdi ocakta yine gitmisler emanaya, bu sefer adam n.h cekmis diyorlar.

simdi aynisi formica icin yapiliyor sanirim.

anlasmislar, bizden cevap bekliyorlar.

ama biz mutuyu alip, kapaticagiz transferi gibi

aynen

aynisi emana icin de yapmislar sezon basi, sonra misiyi alip brakmislar adami

simdi ocakta yine gitmisler emanaya, bu sefer adam n.h cekmis diyorlar.

simdi aynisi formica icin yapiliyor sanirim.

anlasmislar, bizden cevap bekliyorlar.

ama biz mutuyu alip, kapaticagiz transferi gibi

Boyle seyler yapmasi bizim yonetimin inanilmaz uzuyor beni. Emana'nin yaptigi da cok dogru.

Insallah yapmazlar yine boyle birsey.

Bugünde gördük bu transfer gereksiz gibime geldi..Hagi hatta Hakan baltayı önliberoda oynatacak gibime geliyor..Umarım Bu konuda yanılırım;)

Bu adam alınmayacak çünkü beleş deil....

pino gibi son anlarda gelecek galiba

Cevap: Mauro Formica Galatasaray'da (mı?)

CAMPUS zu trainieren und BESUCH Mardel PLANTEL SE ENTRENA Y VIAJA A MARDEL

En la nómina figuran el enlace Mauro Formica, a pesar de la propuesta existente del Galatasaray turco para llevárselo, y el mediocampista paraguayo Marcelo Estigarribia, por quien existe un interés de Racing Club.

Auf der anderen Seite wurden aus der Liste der Spieler Sebastian Taborda, Dening und Friedrich Emanuel Falcone ausgeschlossen. En cambio fueron marginados de la lista los jugadores Sebastián Taborda, Emanuel Dening y Federico Falcone.

Kaynak: PLANTEL SE ENTRENA Y VIAJA A MARDEL

Yarım saat önce basına düşmüş;),Newells Formica yerine alacağı oyuncu ile ilgili..

Bu arad formica bence şimdilik alınmamalı..Daha acil transfer yapılması gereken mevkilerimiz var;)

1-Formica bir 10 numara. Bize gole dönük 1 orta saha kesin lazım.(misimoviç gidici) Takım kaleye gidemiyor, bize yaratıcı oyuncu şart.

2-Bu formica Arjantin'de çok önemli bir oyuncu gibi. Sürekli röportajlar ,sürekli haberler çıkıyor.

3-Adam süratli,biraz hiperaktif, hafif lincolnvari tek pascı, şutları çok iyi,kıvrak,hırslı,ayrıca amr,amc,aml oynayabilecek kapasitede.

4-Negatif özellikleri biraz tecrübesiz, hafif savurgan, ve fiziksel olarak çok güçlü değil.(arjantinli kim güçlü ki?) tevez-messi dışında.

Yarım saat önce basına düşmüş;),Newells Formica yerine alacağı oyuncu ile ilgili..

Bu arad formica bence şimdilik alınmamalı..Daha acil transfer yapılması gereken mevkilerimiz var;)

sadece formica galatasarayın teklifine rağmen kadroya alındı denmiş

diğer futbolcuyla racing club ilgileniyormuş

Ne Formica'ymis arkadas, ne ise yaradigini da bilen yok da masallah konudaki mesaj sayisi 1000'e yaklasmis. Masallah brother crow

Bence alınmayacak. Mutu geldi zaten etti 9 yabancı. Kalecide alıcağımız söyleniyorki bence çok saçma olur ettti 10 yabancı. Yani formica-Biglia-Emana haberleri hepsi sallama hiçbiri gelmeyecek.

Ömrümüzden ömür gitti !

Misi'nin gitmesini mi bekliyorlar?

formica bekleye bekleye ağaç oldu

Baros olmadığı zaman Pino'nun elinden geleni verdigini gorduk(Adam kendi mevkii sağ açıktan 5 kat iyi top oynadı forvette) Artı kazım fenerde en ilerde oynadığında gayet etkili maçlar çıkarmıştı. Onu da geçtim hiçbiri olmadı Anıl'ı monte edersin(hani gençlere güvenecektik) Takımın 5. forveti de Mehmet Batdal olur :DTakımın öncelikli ihtiyacının forvet değil, topu uç noktaya götürecek bir futbolcu olduğuna inanıyorum. Culio'nun ileri geri çalışan , emre belözoglu tipinde bir futbolcu olduğunu farzederek, asıl mevkisi forvet arkası olan formica'nın en doğru transfer olacağını düşünmekteyim. Mutu konusunda hiç istekli değilim, olanıda görmedim. Kariyeri bitmiş olan bir oyuncudan bahsediyoruz

Baros olmadığı zaman Pino'nun elinden geleni verdigini gorduk(Adam kendi mevkii sağ açıktan 5 kat iyi top oynadı forvette) Artı kazım fenerde en ilerde oynadığında gayet etkili maçlar çıkarmıştı. Onu da geçtim hiçbiri olmadı Anıl'ı monte edersin(hani gençlere güvenecektik) Takımın 5. forveti de Mehmet Batdal olur :DTakımın öncelikli ihtiyacının forvet değil, topu uç noktaya götürecek bir futbolcu olduğuna inanıyorum. Culio'nun ileri geri çalışan , emre belözoglu tipinde bir futbolcu olduğunu farzederek, asıl mevkisi forvet arkası olan formica'nın en doğru transfer olacağını düşünmekteyim. Mutu konusunda hiç istekli değilim, olanıda görmedim. Kariyeri bitmiş olan bir oyuncudan bahsediyoruz

Kewell hepsinden daha iyi forvet oynayabiliyor, onu saymadın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt