- 31 Ağustos 2010
- 10.404
- 47
- 353
Cevap: Formica: "G.Saray'la anlaştım"
formica yatmazz onun yatcak durumu yok anlaşldı zaten
formica yatmazz onun yatcak durumu yok anlaşldı zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Formica sanki bizimkiler tarafindan kandiriliyor gibi bir hiss var icimde.![]()
aynen
aynisi emana icin de yapmislar sezon basi, sonra misiyi alip brakmislar adami
simdi ocakta yine gitmisler emanaya, bu sefer adam n.h cekmis diyorlar.
simdi aynisi formica icin yapiliyor sanirim.
anlasmislar, bizden cevap bekliyorlar.
ama biz mutuyu alip, kapaticagiz transferi gibi
CAMPUS zu trainieren und BESUCH Mardel PLANTEL SE ENTRENA Y VIAJA A MARDEL
En la nómina figuran el enlace Mauro Formica, a pesar de la propuesta existente del Galatasaray turco para llevárselo, y el mediocampista paraguayo Marcelo Estigarribia, por quien existe un interés de Racing Club.
Auf der anderen Seite wurden aus der Liste der Spieler Sebastian Taborda, Dening und Friedrich Emanuel Falcone ausgeschlossen. En cambio fueron marginados de la lista los jugadores Sebastián Taborda, Emanuel Dening y Federico Falcone.
Kaynak: PLANTEL SE ENTRENA Y VIAJA A MARDEL
Yarım saat önce basına düşmüş,Newells Formica yerine alacağı oyuncu ile ilgili..
Bu arad formica bence şimdilik alınmamalı..Daha acil transfer yapılması gereken mevkilerimiz var![]()
Baros olmadığı zaman Pino'nun elinden geleni verdigini gorduk(Adam kendi mevkii sağ açıktan 5 kat iyi top oynadı forvette) Artı kazım fenerde en ilerde oynadığında gayet etkili maçlar çıkarmıştı. Onu da geçtim hiçbiri olmadı Anıl'ı monte edersin(hani gençlere güvenecektik) Takımın 5. forveti de Mehmet Batdal olurTakımın öncelikli ihtiyacının forvet değil, topu uç noktaya götürecek bir futbolcu olduğuna inanıyorum. Culio'nun ileri geri çalışan , emre belözoglu tipinde bir futbolcu olduğunu farzederek, asıl mevkisi forvet arkası olan formica'nın en doğru transfer olacağını düşünmekteyim. Mutu konusunda hiç istekli değilim, olanıda görmedim. Kariyeri bitmiş olan bir oyuncudan bahsediyoruz
Kewell hepsinden daha iyi forvet oynayabiliyor, onu saymadın