# Mauro Formica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mauro Formica Galatasaray'da (mı?)

Culio : " Duyduğum benim kulağıma gelen Formica'nın transfer olacağı. Traore hakkında bu konuda bir bilgim yok ama çok genç-yetenekli ve başarılı olacağına inandığım bir oyuncu".

Transfer olacağı demedi ya açık olarak. :S

Bu adam gelmicek gibi duruyor, gelirse bile ancak sezon sonu gelir herhalde.

Eger Biglia alinirsa, BAM'dan kurtuluyoruz, önemli olan bu. Ilerde Pino, Kazim, Colak, Arda, Dilaver, Baros, Kewell yeni forvet ( + büyük ihtimalle Cenk Tosun ) gibi adamlar var, öyle yada böyle sezon sonuna kadar götürürler .

Anlaşılıp vazgeçilmez umarım.

formica genoaya transfer olmuş konu kitlenebilir.:(

Arjantin basini italyan basini hepsi yaziyor, bizimkiler bonservis te anlasamamis genoa devreye girip hemen fax la gerekeni yapmis :)

Yazik oldu valla kesin yine 100 bin euro icin bise Sezgin almamistir adami ULAN Sezgin yaptin yine yapicagini :(:(:(

Cevap: # Mauro Formica

Arkadaş ilk adı çıktığında Formica kim vsvs yazılanlar şimdi neden alınmayınca ulan Sezgin adamı alamadın oluyor ?

Hayırlı olsun Genoa'yı severim.

kilit zaten kimsenin birşey bildiği yok adam hakkında :o

Bu yönetimden bir halt olmaz...Daha kötünün iyi oyuncuları alamyan zihniyet var karşımızda..Bunların Galatasaray sevgisine falanda inanmıyorum..Gökhan İnler,Hamit,İlkay gibi gurbetçileri geçtim daha alt seviyedeki gurbetçileri almakta zorlanan adanlardan bu klübe hayır gelmez..Bu adamlar Glatasaray martkasına ciddi zarar vermektedir..

Beşiktaşın orta sahası bizim orta sahadan birkaç gömlek üstün olmasına rağmen türkiyeden alınabilecek bir kaç tane orta sahadan olan Sezeri almak için çaba sarfediyor..Çünkü başlarında bellki akıllı,futboldan anlayan yöneticiler var ve takımlarına sözde değil çokda bağlı oldukları için çok güçlü olmak istiyorlar..

Evet soruyorum en çok kimin ihtiyacı var Sezere...

alamadığımızı nerenizden! uyduruyorsunuz ?? almak istesek alırdık.

katılıyorum arkadaşa.Bizde bayern münih gibi kendi ligindeki kaliteli oyuncuları transfer etme çabasına girsek iyi olur ama ???? sezer yekta hasan ali kaldırım ömer şişmanoğlu.Selçuk gibi bir futboılcuyu 200 bin dolar yüzünden kaçırmış bir takımız.Adnan sezgin anlaştığı özer hurmacıyı 3 sene transfer edemedi.Paraya göre adam bulunmaz.Adamı belirleyip parayı verirsin.Scoutgs ninde ne kadar amaçsız bi site olduğu nihayet belli oldu.Git emenayı al dicem ama bayram tutumlu ile kavgalıymış.HAHA komedi ya valla komedi.....Culio yu bende transfer ederdim.Adam iyi üniversite mezunu bir mühendis maaşına eşit oynuyordu zaten.YAZIKLAR OLSUN.

'Formica Galatasaray'da' demek transfer %100 tamamlandı demektir. Dönüşü yoktur. Bitmiştir.. Ama görüyoruz ki bitmemiş! O yüzden daha ScoutGS'nin falan yazılarını buraya taşımayın!! Twittercılardan ve bunlardan hiçbir skibbe olmaz! Bu yedikleri kaçıncı b.k!!!

Formica'nın gerek Geneo'da gerek ondan sonra ki kulüplerinde en büyük takipçisi olacağım, nasıl bir oyuncu kaçırdığımızı her seferinde yönetimin yüzüne vurmak istiyorum ...

Tersi olursa bizde senin yüzüne vururuz ama :happynew:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt