Hasan Altın
Tecrübeli Üye
- 30 Temmuz 2009
- 5.316
- 1.730
- 1.748
İcardi den bu sene öyle soğudum ki onun için bile bunlara hirslanacagim aklıma gelmezdi. Şampiyon olursak tarihin en önemli şampiyonluğu olacak böyle bu sezon tarihte yoktur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alkışlıyorum senierdeni sindirdikleri o gün var ya toplantıya yalnız cıkarmadıkları gün işte orada aslında birşeyler oldugu belliydi
Kararın hukuksuz olduğu açık sadece bu salakların bu ceza ile bize zarar verdiğine inanması aksine icardiye dinlenme fırsatı,hırslanma fırsatı verdiler.Hukuksuzluğu bu şekilde kabulleniyorsak zaten bize yapılan her şeyi hak ediyoruz demektir. Herifler tahkim ile iptal olabilir diye maç günü açıkladı yav cezayı.
Alt limit 3 macÖyle bir tezgah kurdular ki şuan hem görüntü montaj değil alin size ceza dendi hem de fblilere ağlayacak malzeme verildi. Her karar lehlerine.
Bakmadim ama eminim ki alt limitten verdiler bjk maçına yetiştirdiler diye agliyorlardir hepsi.
İşte onu yazmak istedim. Haybeden 1 mac verdiler maç günü hem de ama yine de kuşlar bık bik ötüyordurAlt limit 3 mac
Biraz İlluminati varsayımları gibi olacak ama maç görselinde vinicius falan paylaşıldı. Bizimkilerin haberi var miydi acaba?
cezayı bugun vermeseler bjk macında icardi cezalı olacaktıKararın hukuksuz olduğu açık sadece bu salakların bu ceza ile bize zarar verdiğine inanması aksine icardiye dinlenme fırsatı,hırslanma fırsatı verdiler.
Kupa maçı varcezayı bugun vermeseler bjk macında icardi cezalı olacaktı
herifler 2 taraftanda tepki cekmek ıcın bugünü secmıs![]()