Mauro Icardi 1 Maç Ceza Aldı!

İcardi den bu sene öyle soğudum ki onun için bile bunlara hirslanacagim aklıma gelmezdi. Şampiyon olursak tarihin en önemli şampiyonluğu olacak böyle bu sezon tarihte yoktur.

Maçtan 5 dk önce haber vereydiniz, sonuçta ne gerek var

Maç günü ceza aciklamakla hem tahkim şansını sifirliyorlar, hemde klasik maç günü kaos olsun planı işliyor. Jimnastik Spor un aciklamasi da bugüne geliyor tabi tesadüfen.

Bizi daha çok motive etmekten, hirslandirmaktan öteye geçemez bu halleriniz bunu hesap edemiyorsunuz tabi.

Bu tff eyvah bittik şikeyi çok açık yaptık taraf tuttuğumuz anlaşıldı diye panik olacağına utanmaz, arsız şekilde üzerimize oynamaya devam ediyorlar.

Hukuksuzluğu bu şekilde kabulleniyorsak zaten bize yapılan her şeyi hak ediyoruz demektir. Herifler tahkim ile iptal olabilir diye maç günü açıkladı yav cezayı.
Kararın hukuksuz olduğu açık sadece bu salakların bu ceza ile bize zarar verdiğine inanması aksine icardiye dinlenme fırsatı,hırslanma fırsatı verdiler.

Öyle bir tezgah kurdular ki şuan hem görüntü montaj değil alin size ceza dendi hem de fblilere ağlayacak malzeme verildi. Her karar lehlerine.

Bakmadim ama eminim ki alt limitten verdiler bjk maçına yetiştirdiler diye agliyorlardir hepsi.

kulübün icinde rezan epözdemir gibi saglam bir hukukcu olmayışada ayrı rezillik tabi

YÖNETİM İSTİFA

Kararın hukuksuz olduğu açık sadece bu salakların bu ceza ile bize zarar verdiğine inanması aksine icardiye dinlenme fırsatı,hırslanma fırsatı verdiler.
cezayı bugun vermeseler bjk macında icardi cezalı olacaktı

herifler 2 taraftanda tepki cekmek ıcın bugünü secmıs :D

Nerdesiniz Erden Timurcular çok sevdiğiniz abinizin sesi çıkmıyor hani ligi bitirtmeyizler falanlar filanlar çık bir sesini duyalım öyle mektup yazmakla olmuyor bu işler.
Yönetimi zaten biliyoruz .
hani o bunlardan farklıydı ne oldu şimdi diyeceklerki yalnız kaldı terim bunun on katını yaşadı ama çıktı konuştu maden bu onlanlara susucaktin Apo albayrakta onu yapardı .
erden Timur balonu bugün itibariyle patlamistir .
birde başkan olarak görmek isteyenler vardı hadi abicim hadi dursun abisinin sözünden çıkarmıyor yazık ki ne yazık

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt