Mauro Icardi 1 Maç Ceza Aldı!

Formsuz olsa bile her maç gol veya assisti var

Icardi çok duygusal biri, geçen sene ve sene başı yaptıklarıyla fazlasıyla kredisi var benim gözümde

Bide eşi kanser oldu ve sakat sakat oynadı, biraz anlayış lazım

Şu sosyal medyadaki ergenler sırf zarar yemin ediyorum

Formsuz olsa bile her maç gol veya assisti var

Icardi çok duygusal biri, geçen sene ve sene başı yaptıklarıyla fazlasıyla kredisi var benim gözümde

Bide eşi kanser oldu ve sakat sakat oynadı, biraz anlayış lazım

Şu sosyal medyadaki ergenler sırf zarar yemin ediyorum
Sosyal medyadakileir elimde olsa roketle parçalarım anasının babasının söz dinletemediği velet takımı bir çoğu adamı canlı görse icardi abi icardi abi diye koşar foto imza ister orda beğeni için yorum atıyor sövüyor adama

Derhal itiraz edip, MHK'yi ve tum kurumlarini olagin ustu toplantiya cagirmaliyiz. Cezayi iptal ettirdikten sonra, keyfine Icardi'yi minikTAS maci oncesi dinlenirip tas tas gecmeliyiz.

Madem 1 maç aşacaktı kupa maçında çeker di cezasını tedbirsiz gönderdiğin adama o hafta ceza veremezsin olm böyle salakça iş mi olur.
Hem bu maçı kaybettirelim hemde beşiktaş maçında bir şeyler yaparız kafası bu.

Bu aşağılıkça bir operasyon.

Önümüzdeki 3 maçta vura vura perişan etmeyen oyuncular da ben buranın oyuncusuyum demesin. Sonradan girdim az küseyim diyene de ağza alınmayacak küfürler ederim, dava falan da umurumda olmaz. Gider parası neyse veririm.

Adi utanmazlar. Susmaya devam et bu organize çeteye karşı yönetim

Yönetimin bu kadar sessiz kalmasının 3 sebebi olabilir

1-Ya felaket sindirilfiler
2-Bilerek ya da bilmeyerek bu işin içindeler
3-Ya da bu fb grubu o kadar sınırı geçti ki bi operasyon daha yiyecekler bunun için çok karistirmiyorlar ortalığı

Hakikaten bu kadar rezilliğe bu kadar sessizlik akıl alır gibi degil

Cebindenmi veriyorsun?
Bu herifden nasil korktuklarini anlamaya calisin cokmu zor bunu anlamak?
Olay sadece gol atmakda degil, etrafikizdaki cocuklara bakin bi
Olm ne alakasi var lan. Ben performansina bakıyorum. Çocuklar yine sevsin. Ben Galatasaray'ı dusunuyorum

Ceza çıkmaz diyen çok bilmişler gördü mü. Burayı 5 büyük lig zannediyorlar herhalde. Burada hukuk falan yok

Şikecilere son verilen penaltıda nasıl yaptılarsa burda da sineğin yağını çıkarmışlar
Bu twitte bahs edilen görüntüyü paylaşın o zaman. Bu kararın infial yaratacağını düşünmeniz lazımdı. Görüntüde var madem yayınlayın herkes sussun. Görüntü mörüntü yok abicim inanmıyorum ben. Kilif çabası bu. Bilinçli bir algının parçaları hepsi. O görüntüyü asla yayinlamayacaklar çünkü öyle bir görüntü yok. Varsada muhtemelen montajlı video gibidir. Yada daha profesyonel bir montaj yaptılar/yapacaklar onun hazırlığı bu. Yapay zeka bok etti herseyi. Ama bunuda çözen teknoloji var. Kimsede ugrasmayacak biliyorlar.

Hiç kimse kusura bakmasın dışardaki düşman zaten belli bize karşı oyun oynandığını zaten biliyoruz.

Ama 1 haftadır montaj görüntülerle yapılan algı operasyonuna çanak tutan ses çıkarmayan yönetimin o düşman yapıdan hiç bir farkı yok artık benim gözümde.

Maça 7 saat kala ceza ne bu adam taktik antremanı yaptı takımla,sabah 11'de oynayacağını biliyor sağlık durumu olmadan böyle bir şey akıl tutulması.

Rezil yönetim

Fenerden açıklama gelmiş bizim yönetim uyumaya devam etsin.

Fenerden açıklama gelmiş bizim yönetim uyumaya devam etsin.
1708953459618.webp

Adam bu sene bile iyi katki vermis
Tek basina clye sokmus
Bir nesili GSli yapmis
Neyi düsünüyorsun tam olarak anlamadim?
Gidip 10m 3 forvetemi verelim
Sen anlamak istemiyon herhalde mehmedim. Ben şimdiki durumunu söylüyorum. Şampiyonlar ligine bu adamın payı büyük zaten ama şu an sahada yuruuyorsa ki sakatlığıda geçmemiş olabilir bilmiyorum. Oynamaması onunda bizimde faydamiza yipranmasin

Geri
Üst Alt