Mauro Icardi 1 Maç Ceza Aldı!

Kendi topçumuza daha çok saydıralım. fb nin saydırması az geliyor beyler.

SON DAKİKA Tahkim Kurulu toplandı, Galatasaray-Antalyaspor maçı öncesi kararını açıklayacak. Mauro Icardi, stadyuma giden maç kafilesinde yer alacak. (Umut Eken)

3407.jpg

Maalesef 20 senelik iktidar neticesinde sindirilmiş ve bunu normal bellemiş bir toplumdan daha farklı bir taraftar grubu ve yönetim beklenemez.

Böyle montajdan hallice bir video ile maça saatler kala ceza vereceksin. Ver bakalım Boca J.'nın 9 numarasına bu cezayı da bak bakalım neler oluyor o gün Arjantin'de.

Sonra şöyle aslanız böyle kaplanız, alayına gider bilmem ne.

Full traş.

Şu icardi olayı 2 sikeci kuşun planladığı birşey olduğu çok açık ortada artık

Bizim kulüp susmaya devam etsin anan ha cevap vermesin

Tahkim Kurulu, Galatasaraylı Mauro Icardi'nin 1 maçlık cezasını onadı.

Maç günü topçumuza ceza yapıştırdılar biz harici herkes konuştu.

Ultraslan taraftar olusumuda artik sadece aciklama degilde biraz protesto yürüyüsü filan yapsa?

Bence artık maça odaklanma zamanı. Galip gelelim, rahat rahat konuşuruz, takımla-taraftar bütünleşecektir maç sonu. Yeter ki istediğimiz neticeyi alalım.

şikeciler birleşmiş, k.oç'un köpekleri havlamaya başlamış. Ee o sponsorlukların belli bir nedeni vardı zaten.
Bizim yönetim uyuyor, uyumaya devam ederlerse bu sezonu bitirmeyecekler

Sike, hirsizlik, hukuk tanimama, ozerk cumhuriyet ilani derken simdi de montaj isleri….

Fetos’un resmi Turkiye subesi.

Olmaz olsun boyle rezil efsane,

Yasadikca beter ol Fenerbahce!

Maalesef 20 senelik iktidar neticesinde sindirilmiş ve bunu normal bellemiş bir toplumdan daha farklı bir taraftar grubu ve yönetim beklenemez.

Böyle montajdan hallice bir video ile maça saatler kala ceza vereceksin. Ver bakalım Boca J.'nın 9 numarasına bu cezayı da bak bakalım neler oluyor o gün Arjantin'de.

Sonra şöyle aslanız böyle kaplanız, alayına gider bilmem ne.

Full traş.
Zaten iş en son Icardinin arjantinden 4-5 kiralık katil getirip, bu davarların üstüne salmasına doğru gidiyor.

Geri
Üst Alt