GSC Haber Mauro Icardi, Kilosuyla İlgili Paylaşıma Yanıt Verdi

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
20250907_205241.webp
​
Mauro Icardi, kilosuyla ilgili paylaşıma yanıt verdi.

"En son 77 kilo olduğumda sanırım 14 yaşındaydım. Saf olmayın, benim için endişelendiğiniz için teşekkürler. Herkese selamlar, 75, 80 ya da 85 kilo fark etmez, son 3 yıldır gollerimi ve kupalarımı kutlamaktan vazgeçmediniz. Haterlara da selam söyleyin! 😘😘"

Bu sene çok ihtiyacımız olacak çook.

Kral yapma şunu işte ister rakip ister biz sen niye muhatap oluyosun en sevmediğim topçu işleri ki profilim herhalde 2 yılı geçti sen varsın öyle seviyorum seni ama boş iş. Sahada cevap ver.

Yalnız bu adamı böyle şeylerle hirslandirmak gayet iyi bence

Kilo fazlalığını Ezel'in annesi bile görür
Severiz felan o ayrı da kilo vermesi lazım

Kilo fazlam yok dememiş zaten. 77 kilo olayı yalan demiş

Kilolari vermeyeceksen ki hiç de verecek gibi durmuyon kilolu oldugunu kabul etmemek asiri abes şu halde. Her devrin birde sonu var diyelim.

Size demiyo Fbliler taraftarın eleştirisini bildiği için ayrı yükleniyolar.İcardi'yi etiketleyip duruyolar değişik değişik editli videolarla falan filan..
77 kilo söylemi bizden çıkmadı mı? Pek fblilere söylüyor gibi değil, genel bir cevap vermiş kilo söylemlerine yönelik ve umurumda değilsiniz demiş.

Kilolu olduğu doğru daha vermesi gereken kilolar var ama ilk geldiğinde şu ana göre daha kiloluydu birazını vermiş. İlk geldiğinde suratı ve boynu bile şişkindi

Geri
Üst Alt