Deniz Akın
Aslan Üye
- 17 Şubat 2021
- 8.677
- 6.436
- 633
PSG artık bizim kardeş takımımızdır zaten başkanıyla aramız iyi ( rahmetli M.C anlatıyordu)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence eşine biraz para vermisizdir yoksa vereceğimiz maaş doğrudurPek sanmiyorum bu rakamlarin dogru olduguna yani bizim acimizdan bence daha fazlasini vermisizdir ama oyle ama boyle.
Bence eşine biraz para vermisizdir yoksa vereceğimiz maaş doğrudur
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1.5 milyon da wanda ya verdik diye haberler vardı muhtemelen doğrudur buna rağmen çok ucuz.Kagit ustunde dogrudur tabi.. Ancak gunun sonunda bizden aldigi daha fazladir zaten anlasma 1 senelik.
1.5 milyon da wanda ya verdik diye haberler vardı muhtemelen doğrudur buna rağmen çok ucuz.
Yaw Pahalı olunca itiraz ediyosunuz bunu anlıyorum da. Uygun fiyatlı gelincede inanmıyonuz. Ne tuhafsiniz laa![]()
Onlari zaten genelde kulüpler hallediyor sadece icardi'ye özel bir durum değil.+ ev araba tum giderler falanNeyse isin detaylari, bize yatirimi sportif acidan geri dondursun kafi.
Emrahcim dünyada herşey para değildirBuna ancak Kadir Inanir renkdas![]()
umarım usüle uygundur. verki kaçırmaktan başlarıni belaya girmese bari.Benim anladığım kadarıyla ülkemizin futbolcular için vergi cenneti olması avantajını kullanmışız. 3 tarafın da kazandığı bir anlaşma olmuş. Fransa'da vergi oranı %75, Türkiye'de %20. Icardi'ye tüm parası Türkiye üzerinden ödenecek diye tahmin ediyorum aksi taktirde Icardi'nin alacağı toplam meblağı kap da belirtmezlerdi, yalnızca 750.000 euro kiralama bedeli yazarlardı. Böylece PSG büyük bir vergi yükünden kurtulacak(yaklaşık 5milyon euro). Menajerlik ücreti de ödedik yengeye, oradan da ekstra para kazandı Icardi. Bu senaryonun tek kaybedeni Fransa devleti![]()