Mauro Icardi'nin Sözleşme Detayları Açıklandı

PSG artık bizim kardeş takımımızdır zaten başkanıyla aramız iyi ( rahmetli M.C anlatıyordu)

Pek sanmiyorum bu rakamlarin dogru olduguna yani bizim acimizdan bence daha fazlasini vermisizdir ama oyle ama boyle.

Iyice antu vari yorumlar yaziyorsunuz.

750 bin zaten kiralama ucreti bir nevi. PSG tarafi zaten maasin buyuk kismini odemeyi kabul etmisti? Fransa basini 1 haftadir bunu yazdi.

Neden mi? Cunku 3 hafta evvel zaten Wanda ve Mauro Galatasaray'a transfer olmak istiyoruz diye kararlarini ilettiler. PSG napacakti? Vermeyecek miydi? Zaten hocalari istemiyorum takimda demis. Wanda zaten menajeri oldugu icin komisyonu ayarlamistir, onlar bu aciklamada belirtilmiyor zaten. Baska sasiracak ne var? Baska bir takim istesin istemesin fark etmiyor cunku bunlar Istanbul'da yasamayi kabul etmisler zaten. O yuzden diger takimlardan gelen teklifleri reddetmisler 'Galatasaray'i istiyoruz' diye. Wanda kendi acikladi bunu.

Soru: "Icardi transferi maliyet olarak Galatasaray'a uygun olacak mı?"

Erden Timur: "Transfer edilince maddi olarak nasıl başarılı olduğunu hepimiz göreceğiz."

Bu adam simdi yalan mi soyleyecek?

Keske kira icin PSG´nin bize ücret ödeyecegini yazsaydilar KAP´a... Kolpacilar kudursun.

psg'ye acıdım

Yaw Pahalı olunca itiraz ediyosunuz bunu anlıyorum da. Uygun fiyatlı gelincede inanmıyonuz. Ne tuhafsiniz laa :asd:

Farkli yorumlar olmus

Benim anladigim kadariyla görüsmelerin de bu kadar uzun sürmesinden yola cikarak galiba icardi yillik ücret konusunda indirime gitmis

Yani 8.2 milyon euro kazanan icardi gecen sezon fazla forma sansi bulmadigi icin ve transfer olmak icin maasini 6.750’ye indirmis

50 milyon euro bonservis ödedikleri oyuncu bedelsiz kiralandi,en azindan maas konusunda kar etmek istemis olabilirler

Eger limitler varsa fransa da icardi’nin ayrilmasiyla 2 milyon euro daha az ödeme yapacak psg yani win win

Benim anladığım kadarıyla ülkemizin futbolcular için vergi cenneti olması avantajını kullanmışız. 3 tarafın da kazandığı bir anlaşma olmuş. Fransa'da vergi oranı %75, Türkiye'de %20. Icardi'ye tüm parası Türkiye üzerinden ödenecek diye tahmin ediyorum aksi taktirde Icardi'nin alacağı toplam meblağı kap da belirtmezlerdi, yalnızca 750.000 euro kiralama bedeli yazarlardı. Böylece PSG büyük bir vergi yükünden kurtulacak(yaklaşık 5milyon euro). Menajerlik ücreti de ödedik yengeye, oradan da ekstra para kazandı Icardi. Bu senaryonun tek kaybedeni Fransa devleti :)

Benim anladığım kadarıyla ülkemizin futbolcular için vergi cenneti olması avantajını kullanmışız. 3 tarafın da kazandığı bir anlaşma olmuş. Fransa'da vergi oranı %75, Türkiye'de %20. Icardi'ye tüm parası Türkiye üzerinden ödenecek diye tahmin ediyorum aksi taktirde Icardi'nin alacağı toplam meblağı kap da belirtmezlerdi, yalnızca 750.000 euro kiralama bedeli yazarlardı. Böylece PSG büyük bir vergi yükünden kurtulacak(yaklaşık 5milyon euro). Menajerlik ücreti de ödedik yengeye, oradan da ekstra para kazandı Icardi. Bu senaryonun tek kaybedeni Fransa devleti :)
umarım usüle uygundur. verki kaçırmaktan başlarıni belaya girmese bari.

Geri
Üst Alt