GSCimbom
Üye Görüşü Mauro Icardi'ye Mobbing Uygulanması!
Murat Durmaz

Üye GörüşüMauro Icardi'ye Mobbing Uygulanması! Sayfa 3

Murat Durmaz ·

Cevap
55
Okunma
1,1K
Sayfa
3/3
icardi ne oynuyor da mobbinginin derdiyle uğraşalım şimdi önce şu okanın dehlenmesi işini halletmeyle uğraşılmalı.

Ustam çok hatalısın ne yazık ki. Icardi'yi severim, sayarım. Futbol Icardi'den vazgeçmiş artık. Vefa muhabbettinin suyunu çıkarmamak lazım.

2 gün işe gitmese yıllardır çalışttığı şirketten tazminatsız şutlanacak insanlar gelmiş, 10 milyon Euro rekor maaş alan adama vefa muhabbeti yapıyor.

murat reis keşke çalıştığımız her iş yerinde icardi gibi mobbinge maruz kalsak
Ustam çok hatalısın ne yazık ki. Icardi'yi severim, sayarım. Futbol Icardi'den vazgeçmiş artık. Vefa muhabbettinin suyunu çıkarmamak lazım.

2 gün işe gitmese yıllardır çalışttığı şirketten tazminatsız şutlanacak insanlar gelmiş, 10 milyon Euro rekor maaş alan adama vefa muhabbeti yapıyor.
Size şöyle anlatayım kankslar önceki çalıştığım şirketlerin 1'inde öyle 1 Mobbing vardı ki hem sistemi çözmek için hem de o zamanlar o iş sektöründe yeni olduğum için kolay iş bulamam diye biraz daha bekleyeyim dedim.Ben müdür yardımcısı oldum tam müdür olmaya yakınken istifa ettim.Nedeni ise hem rahat 1 şekilde iş bulabilmekten dolayı hem de müdür olduktan sonra personellere Mobbing uygulamam gerektiğini üst yöneticilerden ayıktım.Şimdi ki çalıştığım şirkette Mobbing konusu olmadı Allah'a şükür olsun.İşinde başarılıysan onlar için uygun 1 personelsin.Yıllık izin bile kullanmadan 10-15 gün izin kullanmışımdır ki bunların yarısını şirket kendisi veriyo ödül olarak..

Size şöyle anlatayım kankslar önceki çalıştığım şirketlerin 1'inde öyle 1 Mobbing vardı ki hem sistemi çözmek için hem de o zamanlar o iş sektöründe yeni olduğum için kolay iş bulamam diye biraz daha bekleyeyim dedim.Ben müdür yardımcısı oldum tam müdür olmaya yakınken istifa ettim.Nedeni ise hem rahat 1 şekilde iş bulabilmekten dolayı hem de müdür olduktan sonra personellere Mobbing uygulamam gerektiğini üst yöneticilerden ayıktım.Şimdi ki çalıştığım şirkette Mobbing konusu olmadı Allah'a şükür olsun.İşinde başarılıysan onlar için uygun 1 personelsin.Yıllık izin bile kullanmadan 10-15 gün izin kullanmışımdır ki bunların yarısını şirket kendisi veriyo ödül olarak..
Ustam doğrudur, senin iş yerin öyledir. Benim ve milyonların çalıştığı şirketler öyle değil maalesef. Omzunda hocasını taşıyan Icardi nasıl mobbinge maruz kalacak mesela?

Sürekli izin kullanıyor adam. Bacağı çekti, 1 sene sakattı. Gezmediği ülke kalmadı, mobbing böyle mi sence? Rodri sakattı, her maç takımını desteklemeye geldi. Icardi GS tarihinde en çok izin yapan oyuncu olmuştur.

Arkaplan belki farklıdır ama eldekilere göre mobbing yapılmadığı ortada usta. Maaşı ortada, kullandığı izin ortada, kaptanlık verilmesi ortada. İzin verilmese, kaptanlığı alınsa kabul ederdim dediğini.

Ustam doğrudur, senin iş yerin öyledir. Benim ve milyonların çalıştığı şirketler öyle değil maalesef. Omzunda hocasını taşıyan Icardi nasıl mobbinge maruz kalacak mesela?

Sürekli izin kullanıyor adam. Bacağı çekti, 1 sene sakattı. Gezmediği ülke kalmadı, mobbing böyle mi sence? Rodri sakattı, her maç takımını desteklemeye geldi. Icardi GS tarihinde en çok izin yapan oyuncu olmuştur.

Arkaplan belki farklıdır ama eldekilere göre mobbing yapılmadığı ortada usta. Maaşı ortada, kullandığı izin ortada, kaptanlık verilmesi ortada. İzin verilmese, kaptanlığı alınsa kabul ederdim dediğini.
Allah yardımcın olsun kanks.Dediğim gibi ben de eski çalıştığım şirketlerin 1'inde bu sıkıntı vardı.Osimhenli oyun ve İcardili oyun farklı.Dursun'un açıklamasından önce İcardi oyuna girdiği Maçlar'da etkiliydi.İcardi'den Osimhen pressi bekletiyo bu oyun ki bekleyemezsin.İcardi'yle şampiyon olurken de bu oyunla şampiyon olmadık..

Mesele Icardi değil arkadaşlar. Takım olarak topu ceza sahası içerisine getirdiğimizde Icardi gol atıyor. Ancak Osimhen varken ceza sahası içerisinde topla buluşturmasanızda fiziksel anomalisi sayesinde arkaya atılan neredeyse her topa yetişiyor ve bir çok maçta iş'i çözebiliyor. Icardi eski performansında değil elbetteki ama Icardi yerine Gomis de olsa sonuç çok değişmezdi. Çünkü biz ceza sahasına topu sokamıyoruz. Forvetle buluşturamıyoruz. Buram buram 10 numara eksikliğimiz var. Kanat oyuncularımızdan bir tek Noalang düzgün orta yapabiliyor. Barışında, Yunusunda, Sallaininde orta kalitesi kabul edelim ki berbat. Duran topları bile Saradan başka düzgün kullanabilen ayağımız yok. Bir de Barışa korner ya da duran top kullandırmak kimin fikriyse derhal vaz geçmeli. Barışın bu toplarda ceza sahası içinde olması gerektiğini kör bile görebilir.

Ne mobbingi abi ya taraftar bide dönsün olmazsa icardiye olmazsa adamın aklı fikri tatilde 100 kilo olmuş 10 milyon Euro maaş alıyor daha sahada eli belinde geziyor kusura bakmasın kimse gol atarken nasıl kral ilan ettiysek şuanki durumunda gönderirim paf takıma kimse Galatasaray’dan önemli değil kendine çeki düzen versin önce

Taraftar hala adam sahada yürümesine rağmen oyuna girerken adı geçince heyecanlanıyor, coşuyor. Neyin mobingi Allah aşkına...

Fiili olarak futbolu bırakmış gibi tavırları. Ne yaptıysa kendi yaptı, kendi getirdi insanları bu noktaya.

Taraftar hala adam sahada yürümesine rağmen oyuna girerken adı geçince heyecanlanıyor, coşuyor. Neyin mobingi Allah aşkına...

Fiili olarak futbolu bırakmış gibi tavırları. Ne yaptıysa kendi yaptı, kendi getirdi insanları bu noktaya.
Neymiş ceza sahası içine top gelince gol atıyormuş sorun onda değilmiş yav Trabzon maçını izleseler yeter herif hareketlenmiyor bile topa 30 yaşındayım 5 senedir ayağıma top değmedi 6 ay bizim takımla idman yapayım ben daha faydalı olurum muhtemelen buradaki herkes bizim hücum hattında 8-9 gol atar

345 milyon € kadro değerine sahip takımın 28 milyon € luk Kocaelispor a 2 maçta 5 puan kaybetmesini Icardiye bağlamak gerçeklerin üstünü kapatmak ve abesle iştigal etmektir. Arkadaşlar futbolcular maç seçiyor. Sahada disiplin yok. Sahada lider oyuncu eksikliğimiz var. Osimhen kendisini parçalamak zorunda kalıyor her maç. Kenar yönetimimiz sıkıntılı. Oyuna ya geç müdahale ediyor ya yanlış müdahale ediyor. Icardi kötü ama mesele Icardi değil. Bu takım bu Kocaelispor u sahada 10 kişide olsa yenmeli. Icardiden önce Okan Buruk ve Ekibinin kendine çeki düzen vermesi ve yönetimin de artık olaya el koyması gerekiyor. Icardi bugün var yarın yok aslolan Galatasaraydır. Dediğim gibi bizim öncelikli olarak oyunumuzu sorgulamamız gerekiyor. İşler kötü gittiğinde suçlu ilan etmek kolaydır. Ama fotoğrafın bütününe bakmak gerek.