mayıs

Herhangi bir açıklama zorunluluğumun olmadığını düşünüyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hakkımda ithamlarda bulunuluyor Sarper de var o üçlünün içinde diye.Ben olup olmadığımı öğrenmek en doğal hakkım.Bu bağlamda açıklama zorunluluğunun olduğunu düşünüyorum.

Hakkımda ithamlarda bulunuluyor Sarper de var o üçlünün içinde diye.Ben olup olmadığımı öğrenmek en doğal hakkım.Bu bağlamda açıklama zorunluluğunun olduğunu düşünüyorum.

Her söylenen şeye takılmaman gerektiğini düşünüyorum. Çocuk değiliz. Olgunluğa davet ediyorum.

Hakkımda ne dediler diye üzülmüyorum ki,sadece ben miyim değil miyim öğrenmek doğal hakkım.

Forumda ismi "s" harfi ile başlayan tek kişi sen olmadığın için o "s"lerin kim olduğunu açıklamanın son derece yersiz, manası ve gereksiz olduğunu düşünüyorum.

bayilcam.jpg

Sükrü ne anlar seviyeli tartismalardan.

Sarper beyle bilgi alışverişinde bulunup ortak 1 paydada buluşmanız beni ziyadesi ile bahtiyar etti.

Kendisi özel mesaj ile şuan beni taciz etmekte. Hem de kendisine yakışmayan bir üslupla. Resmen davar çıktı adamın içinden.

Hoaydaaa

özel mesajdan kavga yakışmıyor azizim

Çükrü şu yarım kalan eğitimini tamamla artık,seninde bizlerin seviyesine erişip ,bizler ile münazara edebilmenden kıvanç duyarım.

Bilgi seviyenin üstünde bir münakaşa sürdürdüğümüz için kendi adıma özür diler, gözlerinden öperim Şükrü.

Özrünü kabul edebilirim ama seni affedemem. Eğitimsizliği temsil eden Serkan S. için bir istisna yapabilirim sanirim.

Özrünü kabul edebilirim ama seni affedemem. Eğitimsizliği temsil eden Serkan S. için bir istisna yapabilirim sanirim.

Yazmış olduğun bu cümleden ne demek istediğini anlamadığımı üzülerek belirtmek isterim.

Geri
Üst Alt