Mbwana Samatta, Fenerbahçe'de

Love-doumbia müthiş bir ikiliydi

Kesinlikle. İkili olarak tepe takımlarda olmamalarına rağmen bu kadar ses getiren az ikili vardır zaten.

O yüzdendirki Doumbia CSKA sonrası sürünüp durdu.

Love da daha golcü bir role evrildi.

Kesinlikle. İkili olarak tepe takımlarda olmamalarına rağmen bu kadar ses getiren az ikili vardır zaten.

O yüzdendirki Doumbia CSKA sonrası sürünüp durdu.

Love da daha golcü bir role evrildi.

Porto daha tepe bir takım sayılır tabiki ama yine de gördüğüm en iyi ikili Falcao-Hulk ikilisi idi.

Carlos Vela And Antoine Griezmann Highlights From Real Sociedad

ben bu ikiliyi beğeniyordum baya

Carlos Vela And Antoine Griezmann Highlights From Real Sociedad (the18.com)

Eski futbola dair en çok özlediğim şey futbol ikilileridir. Top takım sayılmayan en üst ikili bence Tottenham’da Robbie Keane-Berbatov ikilisiydi. Bizde de Ümit Karan- Necati ikilisi fena değildi. Daha öncesinde Hakan-Arif baya üst düzey ikiliydi.

ben bunu boyle beklemiyordum , benim icin de hayal kirikligi oldu cok da iyi oldu

samatta açık alan topçusu

yani hollanda ligi belçika ligi topçusu. ayrıca kapalı takımlara karşı bi varlık gösteremiyor pivot özelliği yok. bütün takımlarda fbye karşı kapandığı için pek varlık gösteremez. vedat kadar katkı vermez

iste futbol adami

Eski futbola dair en çok özlediğim şey futbol ikilileridir. Top takım sayılmayan en üst ikili bence Tottenham’da Robbie Keane-Berbatov ikilisiydi. Bizde de Ümit Karan- Necati ikilisi fena değildi. Daha öncesinde Hakan-Arif baya üst düzey ikiliydi.

ikilinin kralı yorke-cole denilebilir

Fener içerdeki yerli çetesini durdurmadığı sürece hiç bir yabancı oyuncudan verim alamazlar.

Herkes sahada hata yapmaktan korkuyor.

Geri
Üst Alt