Mbwana Samatta, Fenerbahçe'de

Bunlara gelen gol atmayı unutuyor. Gidince kendini buluyor

bu çöpe 6 milyon verildigini gören hatayın şikeci yönetcileri bupenza icin 10 istemekte haklı

İlk geldiğinde çok iyi bir transfer olduğunu düşünüyordum. Twitter'da Selman Öztürk diye bir adam bu geldiğinde Fenerbahçe büyük kazık yedi 10 gol atamaz demişti adam harbiden haklı çıktı.

Ben bu adamın kötü topçu olduğuna inanmıyorum. Şöyle diyeyim samatta bjk da ya da bizde olsa fenerliler imrenerek bakacaktı adamlar ne golcü bulmuş diye. İşte futbol böyle birşey iyi bir takımda kötü futbolcu sırıtmazken kötü bir takımda iyi futbolcu çok göze batabiliyor. Bir de ben genel kanının aksine fenerin iyi kadrosu olduğunu da düşünmüyorum. İyi kadro çok adam almak değildir. Şimdi tüm fenerbahçe camiası devre arasında irfan ile mesut u alacağımıza forvet almalıydık diyor. Teşhis doğru yani orta sahada tonla adam varken bir de irfanla mesutu almalarına gerek yoktu ama tedavi olarak önerdikleri (forvet almak) bence yine yanlış çünkü iyi bir oyun sisteminde samatta, valencia, Thiam, cisse atar illa ki atar o yüzden almaları gereken forvet değil sağ ve sol beklerdi fenerin bekleri iyi değil. Hele ki günümüz futbolunda beklerin takımın %40 olduğunu düşününce. Velhasıl bu durum fenerbahçe camiasında bir futbol aklının olmadığını gösteriyor.

Ben bu adamın kötü topçu olduğuna inanmıyorum. Şöyle diyeyim samatta bjk da ya da bizde olsa fenerliler imrenerek bakacaktı adamlar ne golcü bulmuş diye. İşte futbol böyle birşey iyi bir takımda kötü futbolcu sırıtmazken kötü bir takımda iyi futbolcu çok göze batabiliyor. Bir de ben genel kanının aksine fenerin iyi kadrosu olduğunu da düşünmüyorum. İyi kadro çok adam almak değildir. Şimdi tüm fenerbahçe camiası devre arasında irfan ile mesut u alacağımıza forvet almalıydık diyor. Teşhis doğru yani orta sahada tonla adam varken bir de irfanla mesutu almalarına gerek yoktu ama tedavi olarak önerdikleri (forvet almak) bence yine yanlış çünkü iyi bir oyun sisteminde samatta, valencia, Thiam, cisse atar illa ki atar o yüzden almaları gereken forvet değil sağ ve sol beklerdi fenerin bekleri iyi değil. Hele ki günümüz futbolunda beklerin takımın %40 olduğunu düşününce. Velhasıl bu durum fenerbahçe camiasında bir futbol aklının olmadığını gösteriyor.
Bence kadrolari iyi ama planlamalari kotu ve dengesizlik var. Ortasahadaki kaliteleri, defansta yok, forvet tipleri cok benzer ve kanat ozellikli. Farklilik eksik yani kadro muhendisligi problemi bu.

Bu adama 10 Milyon falan vereceğimiz konuşuluyordu bir ara kıl payı kurtardık cidden. Sakatlığına rağmen Falcao > 10X Samatta açık ve net

"Profesyonel futbolcu Mbwana Samatta'nın 31.05.2021 tarihine kadar kiralanması ve sözleşme sonunda transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Aston Villa kulübüne toplam transfer bedeli olarak ise sözleşme boyunca 6.000.000 avro ödenecektir. Transfer bedeline ilaveten, sportif sonuçlarımıza bağlı olarak azami 750.000 avro bonus bedeli Aston Villa kulübüne ödenecektir. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri her iki kulüp tarafından eşit oranda paylaşılacaktır."
:asd:

Hangi takımda olduğunun önemi yok bu herif golcü oyuncu değil zaten bildiğin kanat forvet o da açık alan bulursa

Sezonun yarisindan fazlasini sakat geciren ve herkesin (özellikle de ben) sövdügü Falcao 12 macta 8 gol.

22 maca cikan Samatta 4 gol.

Fenerbahçe, Tanzanyalı forvet Mbwana Samatta ile her konuda anlaşmaya vardı. [beIN Sports]

25.09.2020:

Profesyonel futbolcu Mbwana Samatta'nın 31.05.2021 tarihine kadar kiralanması ve sözleşme sonunda transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır.

Aston Villa FC kulübüne toplam transfer bedeli olarak ise sözleşme boyunca 6.000.000 Avro ödenecektir.

Transfer bedeline ilaveten, sportif sonuçlarımıza bağlı olarak azami 750.000 Avro bonus bedeli Aston Villa FC Kulübüne ödenecektir.

FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri her iki kulüp tarafından eşit oranda paylaşılacaktır.

Geri
Üst Alt