- 26 Kasım 2008
- 18.192
- 17.035
- 2.273
Stoperler de sıkıntı.Kanatlari resmen ölü. 3-5-2 ye dönseler bile Caner ile GG kaldiramaz uzun vaade de kesinlikle. Bence bunlar daha cok böyle Hatay maci gibi kabiz olurlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stoperler de sıkıntı.Kanatlari resmen ölü. 3-5-2 ye dönseler bile Caner ile GG kaldiramaz uzun vaade de kesinlikle. Bence bunlar daha cok böyle Hatay maci gibi kabiz olurlar.
Transfer yaptir su yonetomeNe fenermiş ya 2topcuyla adam mı olacaklar. Bok gibi oynuyorlar. Bi oyun şablonları yok 10m2 icinde 4 tane adam 80 pas yapıyor biri de demiyor ben ileri gideyim. Hoş topu ileri götürecek adamları da yok.
Stoperler de sıkıntı.
Transfer yaptir su yonetome
Stoperler de sıkıntı.
Ellerinde soru isareti olmayan tek bir stoper yok. Serdar'i da yollamak istiyorlarmis herhalde maasinda indirime gitmek istemedigi icin.
serdar ellerindeki en iyi stoper kim ne derse desin
Ben begenmiyorum, bizdeyken de begenmezdim ve sevmezdim. Bence al birini vur ötekine, hepsinin defosu var.
Aralarindan en iyisini secmek zorunda kalsam zorlanirim. En kötüleri Sadik ve Zanka ama kesinlikle.
17/18de ben begeniyordum aslında maiconla fena başlamamışlardı ama defoları olduğu doğru
bak o zaman inanılmaz olur işte.
baya korkutucu olur o zaman