Mbwana Samatta, Fenerbahçe'de

Geçen sene Genk'te bütün ŞL maçlarını izledim. Sahaya Allahyar ve Enner Valencia'dan çok daha iyisini koyabilecek kalibrede bir adam gibi gelmedi gözüme. Zaten Premier Lig'e gider gitmez de çapını belli etti. Bir önceki yıldız isim Slimani gibi Fenerbahçe'ye sonsuz katkılar vermesini dilerim, hayırsız ve de uğursuz olsun.

Stoperler de sıkıntı.

En iyi stoperleri Serdar En iyi hucumcuları Garry , herifler ikisine de kadro dışı bıraktı şaka gibi.
30 tane adam var ortasahalarında nerdeyse hepsi aynı tip.
Tolga desen tudorun halfspacelere koşturmasından başka kariyer ve skor yapamamış bir herif.
Ozan desen bir ton defosu var karar alma mekanizması sıfıra yakın aşırı dağınık
Gustavo-Sosa, Sosa özellikle yaşlandıktan sonra gustavo gibi statik oynamaya basladı. Aynı topu oynayan iki topcuya senelik 10'a yakın para veriyorlar fln.

u19la bile çıksak şu fbden korkmuyorum.

serdar ellerindeki en iyi stoper kim ne derse desin

Ben begenmiyorum, bizdeyken de begenmezdim ve sevmezdim. Bence al birini vur ötekine, hepsinin defosu var.

Aralarindan en iyisini secmek zorunda kalsam zorlanirim. En kötüleri Sadik ve Zanka ama kesinlikle.

Ben begenmiyorum, bizdeyken de begenmezdim ve sevmezdim. Bence al birini vur ötekine, hepsinin defosu var.

Aralarindan en iyisini secmek zorunda kalsam zorlanirim. En kötüleri Sadik ve Zanka ama kesinlikle.

17/18de ben begeniyordum aslında maiconla fena başlamamışlardı ama defoları olduğu doğru

Hani bu adama 15m istiyorlardı? Ne ara bu fb seviyelerine düştü?

Porto Ze luis’i daha geçen aldı. 3 kuruşa da satmaz bunlara.

Fifa bi boka yarasın artık. Adamların çevirmediği pislik kalmadı. Bu fb denen oluşumun ceza değil, artık kapısına kilit vurulması lazım.

Serdar’ın tek artısı fenerde oynaması. Hakemler kart göstermiyor.

17/18de ben begeniyordum aslında maiconla fena başlamamışlardı ama defoları olduğu doğru

Yaninda Serdar'i toparlayan biri oldu mu az cok katki alabilirsin ama yanindaki adam da onun gigbi soru isareti olusturan biri oldu mu zincirleme kaza misali hata yapmalari cok olasi oluyor.

Herif iyi olsa Porto alırdı

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Lige yeni çıkmış, 9 kişi kalmış bir takıma dahi organize atak geliştirememiş, gol pozisyonu üretememiş bir takımdan bahsediliyor yahu. En net pozisyonlarının hazırlayıcısı dahi Hatay lı bir oyuncuydu.

Çok da şey etmeyin.

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt